10

мда

преди 7 години

Честито на завършилите да са живи и здрави и да си намерят работа с която да се прехранват и да успеят в живота (Хич не ми дреме какъв "нюанс" на сивото са). Жалко само че не са си ушили сами по една рокля и не са се събрали ей така на едно заведение без куверти и тн...

9

Анонимен

преди 7 години

До МанолскиАбе, каквото ще да е. Пък и те ще работят като шивачки, а не като ядрени физици и мозъчни хирурзи, така че и тая диплома им стига. И по-добре с такава диплома да работят като шивачки, отколкото без диплома и за чакат на социала.

8

ист

преди 7 години

С тези от квартал Изток, няма да стигнем Запада.

7

Ко?Не!

преди 7 години

Тоест, девойките завършващи специалност "Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил нямат пари за рокля. Интересно, интересно...

6

Манолски

преди 7 години

До zeusТи имаш ли представаа за какво образование става въпрос ? Аз като гледам елитните гимназии какъв процент ярък бълват не ми се мисли в тези шведски училища какви среднисти са изкласили

5

Анонимен

преди 7 години

Така или иначе този бал е абсолютна смешка и не ми е ясно до кога ще е това безумие. По правилно е да се празнува абсолвентски бал.

4

Анонимен

преди 7 години

Абе, бал без бал, важното е, че все пак са завършили. Че скоро като почнат да си търсят работа никой няма да го е грижа имали ли са бал или не, а дали имат дипломи. Така, че браво, че все пак са завършили!

3

55

преди 7 години

Тези балове са панаир на суетата.Някои "ходят" на училище само заради бала!Може и по-скромно.Няма такива простотии на запад.

2

zeus

преди 7 години

Въпреки негативното ми отношение към етноса като цяло, все пак искам да поздравя момичетата, че са завършили образованието си.

1

Анонимен

преди 7 години

Бетер шведска работа