145

Анонимен

преди 6 години

Според Global Conflict за най добри изтребители руски е номер едно.Общо 4 са в десятката от Русия.

144

Анонимен

преди 6 години

Абе делим се на наши, ваши, техни, ама ето я и новината -> държавна фирма строи нещо.Тук в България това е равносилно на некачествено и открадната някаква европейска програма.Въобще ние и производство са две напълно изключващи се думи....

143

До анонимен 134

преди 6 години

И аз исках да напиша за китайските калашници. Те са на порядък по-зле от руските и българските.Е, нашите не са калашници, а "Арсенал" - конструкция на някакъв г-н Арсенал, чист българин.В един оръжеен магазин в Ранчо Кукамонга Ю.Калифорния видях унгарски, египетски, български и китайски.Последните бяха най-евтини.Американците са практични хора и много добре смятат цена/качество. Затова дийрхантърите купуват като луди СКС.Онзи да си вземе думите назад!Янките уважават руското $1400 за пистолет!

142

Анонимен

преди 6 години

Китайските са най-яки.Виж си компютъра със какво дъно е. Виж си телефона,ай пода

141

Анонимен

преди 6 години

Руските компютри са най-яките! Руските телефони и телевизори също! Да не говорим за прекрасните автомобили.

140

Анонимен

преди 6 години

Виртуална реалност от евразия. Човек ще помисли, че 200 дни в годината живее в Китай и знае какво говори ;)

139

Анонимен

преди 6 години

Пич, не използвай термини, от които си нямаш представа. Виртуална реалност е единия, Азия е другия. Бедна ти е фантазията за това колко далеч си от разбирането за това, за което говориш. Два термина използва и двата по начин, по който си личи, че нямашпредстава за какво говориш. Сигурен съм, че ще ти отнеме поне час да ми кажеш само средната цена на същаствуваща система за виртуална реалност. Или на най - популярната. А за Азия е ясно, ченямаш представа какво говориш ;)

138

Анонимен

преди 6 години

Поредната виртуална реалност от Евразия!

137

Анонимен

преди 6 години

Ако искаш да прелетя и над твойто село ;)Белким шума те събуди от дълбоката евроатлантическа летаргия ;)Чунким прочетеш нещо, та схванеш колко си набутан ;)

136

Анонимен

преди 6 години

Още едн наследствен мандраджия... Абе лольо, кога някой някога тук е твърдял, че е русофил? Вие лепите тоя етикет на всички, които ви показват РЕАЛНОСТТА! Вие, интелектуалните аграри, дето и една коза немогат да изкарат на паша ;)Ходи си карай колата с френски безнин, изработен от американски петрил като знаеш много ;)Ходи плащай тока по цените на холандско - германски ветрени централи ;)Тока от АЕЦ не е за теб, той е за социално слаби български РЕАЛИСТИ, които виждат реалността.

135

Анонимен

преди 6 години

Добре русофилчета, стига сте изпадали в турболенция. Затегнете коланите и отлитайте!

134

Анонимен

преди 6 години

И каква е тая руска виртуална реалност, да попитам? Те май нямаха такава технология ;)Аз съм спокоен. И спокойно се опитвам да поправя заблудите на шепата останали нещастни български евроатлантици, които още не са разбрали същността на ЕС. Толкова сте неумни! Та дори и българските турци разбраха същността на ДПС и подобните им и не им вярват, а те са предимно обикновеи отрудени селски хора! А вие се имате за интелигентни, опитни и образиовани ;)

133

Анонимен

преди 6 години

Хаха...русофилите смениха мантрата. Вече не били русофили, а реалисти.Каквото и да говорите, оставате си промити чугунени болшевипки мозъци.Възхваляват, уж великата Русия, докато черпят от благата на омразния Запад.Нещастна нация.

132

Анонимен

преди 6 години

Първия полет мина, друже. Пак неадекватни евроатлантици ;)

131

Ха- ха- ха

преди 6 години

Реалисте, успокой се, не си русофил. Но който живее е руската виртуална реалност какъв е? Руски слуга?

130

Анонимен

преди 6 години

Пенсионер който има пари и мрази комунистите. Караш ме да се замисля. За да имаш пари, значи че си успял да натрупаш стаж за пенсия, което през последните 30 години си е чудо. За да се случи това явно си връзкар с днешните политически управляващи. А те всичките до един са бивши комунисти или техни деца. Как така по време на прехода не затвориха предприятието ти? Ако са го затворили как така си си намерил нова добре платена работа? Аз не вярвам, че ще доживея до пенсия.

129

До Така е

преди 6 години

А как си станал пенсионер? По болест? За шизофрения пенсионират ли по болест? Не знаех. Мразиш безплатно кои? Кого? Мен? Защо? Защото съм реалист и ти казвам истината, а ти чуваш каквото ти се иска, като случая с руската електроника? Моля те, бъди малко РЕАЛИСТ! Да си ме чул да възвеличавам Русия? Аз ИЗТЪКВАМ ОБЩОИЗВЕСТНИ ФАКТИ. Всичките ни демократи са или комунисти, или комсомолци, или ДС или техните деца. Щом сипенсионер би трябвало да знаеш поне това. Или вече забравяш?

128

Анонимен

преди 6 години

Пичове, унгарците са всичко друго,но не и русофили. И това е световноизвестен факт. Та по тази причина на тях не им лепнаха етикета "русофил", който се опитвате да ми лепнете на мене и да другите реалисти. На тях им лепнаха "евроскептик" и после внушиха на нещастните източноевропейски аграри като вас колко лошо е да си евроскептик. Логиката е такава: лепваш етикет и след това правиш етикета да изглежда нещо лошо. Както аз ви лепнах етикет "аграри". Само дето вие го правите да изглежда лошо ;))

127

Така е

преди 6 години

До Анонимен 157 Пенсионер съм и колкото и да ти е чудно има и такива пенсионери, които магат да мислят и не гласуват за БСП. А иначе ви мразя безплатно.

126

Анонимен

преди 6 години

Има ли значение чии са сникърсите? Навремето когато навлязаха за първи път в България германския клон на фирмата беше отговорен за България и ги внасяха от австрия, мисля. После направиха завод в Турция и запончаха да внасят в България от там. Същото вази с пълна сила за Ариел -а. И за Персила, мисля. Това са мултинациоонални корпорации. Просто за България отговаряше германския офис обикновено. Същото беше и за Бош. И за Сименс. Турски ютии и перални ;)