140

Циник до 186

преди 7 години

Отивай в Северна Корея - там те чакат с хляб и сол!

139

Анонимен

преди 7 години

Не са опасни, но не са полезни. И са безвкусни

138

Интересно

преди 7 години

Къде и как се правят нискокачествените храни за нашите страни? о ако продължават да ни унижават и да целуват задн на мигранти, то не ни остава друго освен да обявим западните фирмаджии за долнопробни нискокачествени типове с *** номера. И да плащаме вноските в ЕС с вестници

137

Анонимен

преди 7 години

ами земедлският министър като мисли че хранта ни е като на другите нека да бъде уволнен, защото явно не е в час

136

red charger

преди 7 години

E, давай да ядем трето качество, нищо, че не е опасно. *** продажен...щом оценява собствения си народ като трето качество..

135

Анонимен

преди 7 години

Щом Русия купува от западните храни и напитки значи са най-добрите!

134

Анонимен

преди 7 години

Вносните храни и напитки са мнооого по-качествени и вкусни от произведените у нас."Произведено в България", на опаковката е нашето знаме, а зрелия фасул вътре ... произведен е Китай ?!И това е описано коректно отзад :)Е как да купувам от нашите крадливи производители ?!

133

Анонимен

преди 7 години

Боце се чуди каква глупост да измисли та да не го питат за скандалните назначения, иначе си е съвсем нормално да има разлика, да не мислите че всичко се прави в един завод, отделно зависи и от политиката на фирмата, в края на крайщата се продава това което търси пазара

132

Анонимен

преди 7 години

Странджата още не се освестил от препиването.Ми той любимият му Бойко каза, че това е апартейд и че храните са вредни.Не е президента.

131

Анонимен

преди 7 години

тоя па с неговия тошо ми се повръща от него вече... то големи хвалби! тошо беше един мъпет на Кремъл! Държавник =0! КАто сегашните. Тва е историческата истина, другари!

130

Анонимен

преди 7 години

Порожанов заяви, че резултатите от проверката ще станат ясни между 15 и 22 юни................................Тоя корупционер откъде знае, че храните не са вредни, като резултатите не са готови още?

129

Анонимен

преди 7 години

намирисва ми на поръчка от олигарсите - хватка за нелоялна конкуренция на вноса от запад. А па тези дето се пънат да ми доказват, че едва ли не нашето производство по- добро от запада, да вземат да намалят грантовете, че не се търпи вече от техните малоумнщини!

128

Анонимен

преди 7 години

много ясно че качествата ще са различни дали са по-лоши или по-добри е отделен въпрос, няма как бирата например в Бтлгария да е същата като в Чехия, най-малко поради разликата в суровините и водата, ама нали требва да има мат'рял за коментари

127

Циник до 156

преди 7 години

Аз много добре знам какво искам, и правя всичко да го постигна - виж ти май се люшкаш между носталгия по тошово време...и лошия "запад"

126

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

А какво ще стане ако Германия, САЩ, Франция и Британия решат че българските стоки са опасни за здравето? И ако американския Президент направи изказване в този смисъл? Дали българския президент не трябва да бъде по-дипломатичен, вместо да се държи като *** изпущен от поделение на Строителни войски.

125

Анонимен

преди 7 години

не разбирам тапанарската логика на русофилите - хе мни канят в евразийския съюз, хем с омраза??? Аве сбърканяци, абе после се сърдите, че не ви зачитат за хора? ама как бе, държите се като ***, искате човешко отноошение, че и сърдити...

124

Анонимен

преди 7 години

Ми Лукойл що продава бензина по-скъпо отколкото в Русия, а Газпром що ни цака с двойни цени в сравнение с Германия ???

123

Анонимен

преди 7 години

ЗАПАДА Е ОПАСЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ КАТО РУМЕН РАДЕВ

122

Анонимен

преди 7 години

Ми няма проблем, пийте българска бира вместо белгийска, чешка, немска например, пийте ракия вместо шотландско уиски ама хората искат вносна бира и уиски, искат френско сирене и т.н. и изобщо стига с този изолационизъм

121

До анонимен

преди 7 години

До Анонимен1о милиарда вьшки ли имаш в предвид