23

Анонимен

преди 6 години

4ESTIT RAMAZAN BAYRAM NA VSI4KI MUSULMANI

22

Анонимен

преди 6 години

Кой да ви направи фабрики по селата , човека ви казва че с дни стоят изолирани от света и без ток и вода , казва ви че по пътя две коли не могат се размина - вие ми сънувайте фабрики

21

Анонимен

преди 6 години

Села не ни трябват.Всички да идват в София.

20

1914

преди 6 години

ГУБИМ ЛИ РОДОПИТЕ-ГУБИМ БЪЛГАРИЯ.

19

Анонимен

преди 6 години

NA BAR4INKATA E

18

Анонимен

преди 6 години

АБЕ И НАМЕН МИ ВЪРНАХА ЗЕМЯТА, АМА КАТО ЗАПОЧНАХ ДА СИ Я ОБРАБОТВАМЕ САМ. ТО РАЗПРАВИ, ТО АМА НЯМАШ ЛИ СИ ДРУГА РАБОТА, АМА ДАЙ ПОД АРЕНДА, АМА ЩЕ ТЕ СТРЕЛЯМЕ,АМА СУБСИДИИ НЯМА ДА ТИ ДАДЕМ

17

Анонимен

преди 6 години

Продължение..София беше мечта, сега София стана България. Малките места само с една, две фабрики и животът ще закипи наново. Но кой да го направи, държавата иска и прави невъзможното дори едно павилионче за семки ако искаш да откриеш. Само осигуровки, счетоводството и още някои дреболии ти трябват 1000 лв. а за теб какво ще остане, как да завъртиш микро бизнес дори.

16

Анонимен

преди 6 години

ДО СГУРЮВ ЗА КАКВА ДЕМПКРАЦИЯ ГОВОРИШ? КАТО В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ИЗВЪРШИ ЛУСТТАЦИЯ, ПРИВАТИЗАЦИЯ.. ХОРАТА НА УЖКИМ ИМ ВЪРНАХА ЗЕМЯТА АМА ПАРИ НЯМАТ.КОМУНИЗМА СОЦИАЛИЗМА и СЛАБО РАЗВИТИЯ И РАЗВИТИЯ СИ СТОИ. ВСИЧКИ КРАДЕМ КОЛЕКТИВНО ОТ КОЛЕКТИВА..ВИЖ СОЦ. Фирмите.ЗА ТОВА РУМЪНИЯ ИЗИСКВА ОТ ЕС ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ .

15

Анонимен

преди 6 години

Към 9 По време на комунизма не действаме пазарният принцип, всичко беше изкуствено и не чакай толкова розово както казваш. Направиха се предприятия имаше износ и пляскахме с ръце за преизпълнение, докато в магазина чакаме на ред да ТВ, кола с години, живеехме в грозни панелни често по 2 семейства. Банани, портокали, тублерон в кореком. Да имаше хляб, но всичко беше илюзия. Нямаше инвалиди и болни, защото трябваше всичко да е добре, това ни изкри като хора и днес трудно се приемат различните.

14

Анонимен

преди 6 години

13 Защо? Когато си отидат живелите през комунизма, който могат да кажат какво е било и какво е сега? :D Има една малка подробност, тези хора могат да говорят, а днес има и интернет, те вече предадоха знанията си. По цял свят комунистите набират сила и стават все по известни, вместо да последваме примера на западните ни ''братя'' дето ни заробиха, вие в другата посока бягате а твърдите че техните стъпки следвате.

13

Млад комунист

преди 6 години

До Анонимен-8 Защо да си ходим ние?Ние по-напред ще отнесем вас с вашата димукрачия,чи тогава.

12

Анонимен

преди 6 години

Когато всичко ДОКОСНАЛО СЕ до комунизма си отиде - само тогава има шанс за България.Когато и последния човек оцапан с комунизъм си отиде - само тогава България ще започне да се възражда.И това ще стане след 20 - 30 години без значение дали го искате или не, другари звездочели, бетоноглави партийни книжки.

11

Анонимен

преди 6 години

И да слагате - и да слагате + това е, с цифрите няма лъжа, няма измама, цифрите не лъжат, там няма АКО. А тези цифри дето ги написах, не идват просто от учебник, идват от Световната Банка, освен ако не приемате, че и те са комунисти. Отворете сайта и вижте.

10

Сгурю

преди 6 години

Кмет съ м на малко село. Освен парите за моята заплата в село други пари неза нищо не се дават.Е! селата димукратите ги обрекоха на смърт,но дано с тях си заминат и те!

9

Анонимен

преди 6 години

вие старите комунисти трябва вече да си ходите. То единствената ви радост е да дращите в ***, така, че голяма вреда от вас няма, но все-пак трябва да си ходите вече, ВРЕМЕ ВИ Е !!!

8

Анонимен

преди 6 години

До 5 Въпроса е защо? Какво се случи след 89-та година във всички посткомунистически държави? Изкупуване на всички предприятия на безценица и затварянето им. Как държава като БЪлгария известна до тогава със своя прогрес и износ става ... консуматор? 87-*** България е 25та в световната листа за БВП. 87-*** България е 4та в света по икономическо развитие. 2016 България е 89-та по БВП ....

7

Анонимен

преди 6 години

Да говори ми, че вие старите комунисти трябва вече да си ходите. То единствената ви радост е да дращите в Dnes.bg, така, че голяма вреда от вас няма, но все-пак трябва да си ходите вече, ВРЕМЕ ВИ Е !

6

избирател

преди 6 години

България?!Предполагам не е далеч времето,когато този въпрос ще се задава точно по този начин,с неразбиране......

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПосткомунистическите загиват, а социалзма вреше и кипеше и всичко си работеше на теб това нещо да ти говори ?

4

Анонимен

преди 6 години

Много са ми смешни изпадналите, прости, неграмотни комунисти ... обвиняващи либерализма (разбирай демокрацията, капитализма) за състоянието на България.Ама другарки и другари, ... в целия западен свят където има демокрация и капитализъм страните просперират, само посткомунистическите страни са мизерни ... това нещо да ви говори, другари ?Или това е прекалено неудобен въпрос ?