46

Явор до циник

преди 7 години

Малко съм далеч от либерал, но това няма значение. Стигнахме до същината. Ти не си срещу акта на татуиста, а срещу медийните балони надувани около подобни инициативи. Но е комично как наричаш платената тролска маса по-долу "колеги" :). А уж си за мисленето...

45

Анонимен

преди 7 години

То тука е така. Общо взето никой нищо не прави ама се скъсва от акъли. Единият бил дал дълг на границата Някога , другия щял да ходи да спира мигранти, третия статист на бомбите. Български палячовци. ...дето не са вадили 2 лв от джоба си за пострадали. Айдеее отивайте в армията даже е и Платена ? Защо висите тук при уж гейовете? СополивИ старчета насаждащи омраза.

44

Циник до Явор

преди 7 години

И нещо не виждам масови демонстрации на алаходупци с плакати - "Не на терора!" , но имам снимки на демонстрации на алаходупци с плакати "Не щем демокрация - искаме ислям!", и "Ние ще ви завладеем!" Бих ти ги постнал - но маската на сайта не разрешава.А иначе вярвай ако щеш и във феята на зъбките - само не ни убеждавай - колко си прав!Всъщност ти си жертва...продукт на насажданите политкоректни "ценности"

43

Циник до Явор

преди 7 години

Пак ти убягва същината! PR акции като тази - служат на Меркел , и Мей - да отвличат общественото мнение - ОТ ТЪРСЕНЕТО НА ОТГОВОРНИТЕ за положението в Европа!Не са народите - а една шепа демагози, яхнали ни отгоре! Чета те , и виждам - изкаран от кутийка , новичък, лъскав либераст! Не е желателно - хората да мислят!

42

Явор до циник

преди 7 години

Нищо популистко няма във въпросът ми. Ти критикуваш един британско татуист - обикновен човек като теб и мен. Ако ще го критикиваш относно това как той помага, вероятно ти помагаш по-добре. Интересно е да разбера как. Защото е ясно че няма да хванем калашниците. И е работа на правителствата да защитават държавите от тероризъм а не на татуистите. Само, че за разлика от теб този човек е осъзнал, че има също има роля, макар и малка, докато ти просто си плюеш

41

Циник до 44

преди 7 години

Ти ли пусна бомбите ***?Теб питаха ли те американците ?Запиши се доброволец за Сирия или Афганистан!Повръща ми се от такава съпричастност!И да не са пуснали бомби американците - алаходупците - се колят взаимно доста ефективно! И честно - нито ме интересуват, нито искам да ги храня!

40

Анонимен

преди 7 години

26 май 2017. Най-малко 106 цивилни, сред които 42 деца, са убити при въздушни удари в сирийския град Маядин, нанесени от оглавяваната от САЩ многонационална коалиция.

39

Анонимен

преди 7 години

А не може ли вместо пчела, защото е доста женско да си татуирам пчел?

38

Анонимен

преди 7 години

Би трябвало да се радват, че се минават леко с тези атентати. Анлийските терористи взривяват десетки хиляди деца в Сирия и Либия. А само в Ирак взривиха над 300 хил деца от близо 1 милион цивилни.

37

Анонимен

преди 7 години

До 28Единственият нежен тук си ти. Има платена войска винаги може да се запишеш :) Ама то само с приказки , не става.А прословутата българска злоба си е знаем всички. В такива моменти човек е по-добре да мълчи да не става за срам. Ама... от глупави момченца , какво да очакваме. Тръгнал *** от село да дава акъл на Англия :))))

36

Анонимен

преди 7 години

Мечтата на татуиста-антентати всеки ден.

35

Циник до Явор

преди 7 години

Аз гласувах, и ще гласувам за АФД!Тъ*пи "популистки" въпроси не променят същината - а тя е , че никой не ни пита - съгласни ли сме да вкарват в европейската ни къща фанатизирани убийци, и използвачи! Ти как си представяш начините за борба с тероризма? Да грабна калашника, и да трепя наред ли? Защо ни докараха на този ред? А относно погребенията - ти се изкара по-голям *** и от мен! Щом не усещаш сбърканата перверзия в цялото! Ще правим акции за събиране на средства за погребения - без коментар

34

Анонимен

преди 7 години

И все пак мисля, че това си е маркетнг и пиар на татуировките.42928

33

байхейс

преди 7 години

по една овца да си бяхте татуйрали - повече щеше да ви отива

32

Анонимен

преди 7 години

Вместо да си правят татуси защо просто не престанат да взривяват мюсюлмански деца в Близкия изток?

31

АТАКИСТ

преди 7 години

Неолибералистическата простотия няма граници!

30

Явор до циник

преди 7 години

Иначе си прав - проблемът са правителствата и корпорациите. Но и от двете отърване няма.

29

Явор до циник

преди 7 години

Парите няма да заменят децата, но ще помогнат със сигурност. Най-малкото едно погребение в UK e 3-4 хиляди паунда. Ама вие виждате само лошото. Някой иска фа помогне и го прави. Това е обикновен човек. Пак ще питам - ти какво си направил до момента? На оръжие ли тръгна? Терорист ли хвана? Или даването на акъл от вкъщи зад монитор е твоя дан? Или като оня долу - ходил си задължителба казарма :)

28

До 26

преди 7 години

До Анонимен 26Правилно казваш - те са империя. Сега си помисли как една държава става империя. Във всички случаи те със тонуса и цветенца, а с огън и меч.

27

Циник до 27

преди 7 години

Не знам той- дали е роб, ама ти си тотален комплексар! По формена глупост - скоро не бях чел! "Тяхното мислене е по-богато от нашето" Това е "таткото на всички глупости"!!!! Докато саудитите финансират убийци - сметкаджиите от мултинационални корпопации си "затварят очите" пред последствията! Пази боже от "по-богато" мисленя на промити мозъци! Отнемат ни и малкото останало - свободата на слово, и мнение! С 1 куршум 2 заека - използват тероризма(който те импортираха) - да ни отнемат свободите!