90

Анонимен

преди 6 години

Скритото и неосъзнато САТАНИСТЧЕ - АНТОНИЙ няма да се извини. Едно време се присмиваше на лудия Петко. Двамата пътуваха редовно във влака Стара Загора - ПЛОВДИВ. Идете при Петко лудия. Той ще Ви обясни кой е ДЖОУЗИ. Идете питайте Евлогий. Кой е Петко Лудия от Стара Загора и колко пари даде мама и тате , за да може днес ДЖОУЗИ ДА СТАНЕ МЛАД ДЯДО.Питайте Аспарух, защо му се присмиваше накрая? И той разбра за мечтата му да бъде ПАТРИАРХ.

89

Анонимен

преди 6 години

Генералпрезидента е отишъл при папата с делегация предназначена да посети руската "Дума" !

88

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 6 години

СКАПАНИ, *** КРАДЛИВИ ПРОСТИ ЛЪЖЛИВИ И КЕЛЕПИРДЖИИ ЧЕНГЕТА И *** ПРОДАВАЩИ БЪЛГАРИЯ И ПОДТИСКАЩИ ВСИЧКО УМНО, ЧЕСТНО И ПРОГРЕСИВНО. НО ЗА ЩАСТИЕ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е САМА, БЪЛГАРИЯ Е ОТВОРЕНА И ОТВЪН СИЛИТЕ ПАЗЯТ ЧЕСТНИТЕ И ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ И НЯМА ДА ДОПУСНАТ РЕСТАВРАЦИЯ НА ТОТАЛИТАРНО-ЧЕНГЕСАРСКОТО МРАКОБЕСИЕ

87

ист

преди 6 години

Като каква е взел при папата президетът втората си дама. Много напориста тая бе.

86

Баа

преди 6 години

От малък Антоний драпаше да стане владика. Майка му пълнеше чанти. Сега МАЗНЯРЧЕТО не се задоволява с титлата "ДЯДО". Вече иска да е ПАТРИАРХ. Скоро ще се изкаже много по-остро. РАЗКРИ РОГАТА СИ.Дори няма да се извини.Защо патрираха не се разграничи от думите му?

85

Един българин

преди 6 години

Абе тук гледам много народ се пишат религиозни, ама колко от вас могат да ми цитират десетте божи заповеди наизуст? Ама без да гледат и да ровят в Гугъл и други сайтове?

84

Анонимен

преди 6 години

Какво искате от Радев? Да не мислите, че е религиозен или има някаква религиозна култура? Обикновен шапкар. Гласувах за него, но все повече се разочаровам.

83

Анонимен

преди 6 години

РАДЕВ Е АМОРАЛНО СЪЩЕСТВО НА ТУРСКИ АМСАЛАК. ЗАРЯЗАЛ ЖЕНА СИ ЗАРАДИ ЛЮБОВНИЦАТА КОЯТО ПРЕДИ ТОВА НАЗНАЧИЛ ЗА ПИАР НА ВВС. ЗНАЧИ И КОРУМПИРАН.

82

Един българин

преди 6 години

Има православие - има държава. Няма православие - пак има държава.Да не би всички държави по света да са православни?А защо Румен Радев не критикува тоя "дядо" Антоний, за това че не е разбрал че църквата е едно, а държавата е нещо съвсем друго, различно и необвързано със църквата?В теократичните държави, например в Саудитска Арабия, може да е вярно твърдението на "дядо" Антоний: Там управлява кралят като абсолютен монарх и шариатът е основен закон - без исляма няма държава!

81

небежанец

преди 6 години

небежанеца пенсионер български мизерства, а бежанеца има голям храноден, това е по-ложението.

80

Анонимен

преди 6 години

Напред към светли Средновековни бъднини!Оглупяло човечество!Време е Господ да ни дръпне шалтера, както го е правил според библейските текстове многократно...

79

До Неофит

преди 6 години

Видя ли Неофите това просто *** какво направи? Първо скара хората. Раздели ги на православни и католици,а после и на комунисти и капиталисти.Дядо Неофите, обясни на глуп***ците, че Антоний е едно ДНК УВРЕДЕНО ЧОВЕЧЕ, НЕЗАСЛУЖАВАЩО ДА БЪДЕ МИТРОПОЛИТ ПОНЕЖЕ МАМА МУ ПЪЛНЕШЕ ЧАНТИ И ГИ НОСЕШЕ НА *** И ПУЛЬО още докато беше дете. От малка г***дина се мазнеше и драпаше за висок пост.Дядо Неофите обясни на българите, че комунизма едно към едно копира християнството, а капитализма - САТАНИЗМА

78

Анонимен

преди 6 години

Няма несекуларна устойчива държава - хората дисертации са писали по въпроса. Дали религия, някакъв -изъм, или прословутите "ценности", винаги има нещо в основата.Ценностите ги видяхме, -измите също. Остана едното православие. Лаете срещу него, за да ритнете и последната колона, държаща сградата. А за последствията готови ли сте?

77

Анонимен

преди 6 години

Нещо не съм разбрал май - значи, католиците се месят във вътрешната политика на страната /припомнете си случая с мигрантите в католическата църква/, а после се чудят защо не ги отразяваме?Радвайте се, че директно не сме ви измели от България.

76

Анонимен

преди 6 години

До Анонимензащото България не иска комунистическа държавна глава, иска си Плевнелиев

75

Анонимен

преди 6 години

Чий го дири комунист при Папата?

74

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПРАВОСЛАВИЕТО Е ШЗМИСЛИЦА САМО СПОРЕД ЮРОДИВИТЕ СКОТОВЕ

73

Анонимен

преди 6 години

Славянското и православно единство е една от измишльотините на Русия да държи в подчинение или поне да направлява уж славянските народи и православните.

72

Анонимен

преди 6 години

Нещастния каскет Радеф, който не можа да отговори на кремълския бооклук и да защити Бълария от гаврата, която си направи

71

vlady

преди 6 години

Дядо Антоний да се обърне към колегата католикос Карекин II Нерсисян върховен патриарх на всички арменци.