38

Анонимен

преди 7 години

Това лапе под #34, мине не мине и говори тази глупост как САЩ спечелили войната в Атлантика и тогава тръгнала помощта през океана.

37

ким сун

преди 7 години

Тръмп е същич като Путин,саммо обикаля и говори глупости.Меркел и Кинг Пин,не приказват много,но вършат работа.ЕС и Китай са най стабилните икономики в момента и ако пътя на коприната се осъществи,САЩ и Русия ще останат встрани от играта,което естествено те не могат да си позволят.Така че ще има войни и конфликти.Но Европа си остава класа.История,култура традиции.Няма по добро място за живеене от Европа.

36

Българина

преди 7 години

С какво е несъгласна да не е лъжа? Ако няма евро а марка, ще продават на подцененото евро в такива мащаби и с огромен търговски излишък спрямо целия ес и много други държави, ама друг път. Германците тряба да бъдат и ще бъдат смачкани

35

Анонимен

преди 7 години

До #34Човече, ти си болен... Дори по-лошо-безпросветна твар...1.в сталинград стенихне бяха останали2.за какви две години в Сталинград бълнуваш.3.атомното оръжие би факт след капитулацията на Германия...Марш в уикипедията, серсемино.

34

Анонимен

преди 7 години

Сащ не са дали нищо за плана Маршал / това се реализира от десетките тонове злато изнесени от Германия след войната, голяма част от което и до ден днешен се намира в САЩ.

33

Анонимен

преди 7 години

34, войната беше спечелена и изнесена на плещите на СССР, а САЩ са набедени войници, които се уплашиха и побъркаха от шепа виетнамци. В Атлантика водиха война със страна, която на практика нямаше ресурси, а в Европа - със старци и деца. Въпроса е приключен.

32

Анонимен

преди 7 години

До #32Точно. Това се опитвам да кажа на младите. Концентрираш принадена стойност, създаваш добро образование, добро заплащане на интелектуалния труд, събираш мозъците в световен мащаб и т.н. всичко това се постига с контрол на световната търговия... Войни!!!!!

31

Анонимен

преди 7 години

До 31Русия ближеше рани 2 години зад стените на Сталин град . САЩ докарва над 15к самолета и тежка техника. Води 6 месеца война в атлантическия океан ,за да отвори пътя на доставките от САЩ до Европа. Засипва Германия денонощно с бомби ,за да унищожи заводи , пътища и пехота. Разполага и с атомно оръжие , което не използва.Русия е само зрител.

30

Анонимен

преди 7 години

До #30Имено!!! А през 70-те години се чудеха как да си харчат излишните долари и как да направят йиената по-евтина... Нещо като Китай днес.

29

Анонимен

преди 7 години

До 29Всяка империя е дала и взела от света. И всяка една се е разпаднала рано или късно. САЩ дават много на света , но и вземат много. Така функционира всяка империя от създаването на човешкия свят.

28

Анонимен

преди 7 години

26, САЩ са смешници и не са разсекли Хитлер. Да напомням ли, че Райха падна във война срещу 40 държави? Основна заслуга има СССР, който с цената на 30 милиона жертви обърна войната. Американците се явиха в края на войната да плячкосат каквото могат. САЩ един Виетнам не можаха да победят и се побъркаха - набедени войници.

27

Анонимен

преди 7 години

Япония е 30 та по богатство . Далече от САЩ и Германия. България е 69 та. Статистика за 2016.

26

Анонимен

преди 7 години

До #26Чест ви прави че сте ползвали ,,засега'', по тази причина ще си замълча за ,,разсечения Хитлер''...

25

Анонимен

преди 7 години

До #20Някога, когато с баща ти строяхме панелките, Япония беше експортьор #1, днес се чуди, как да пробута колите си... Краварите ги наритаха с обвинения за какв ли не. Не ги спаси и изнасянето на заводите в САЩ и Европа.

24

Анонимен

преди 7 години

Няма ли някой да нахлузи усмирителна риза на туй диване Тръмп? Тоя ще запали света, а после ще ви питам кой колко коли продава! Англо-американците готвят трета световна война, а новия-стар лош се явява Германия - този път им краде пиперките от градината! Русия не я споменавам защото няма да посмеят да се закачат с тях!

23

Анонимен

преди 7 години

И с право е васал. Да не забравяме ,че сащ разсича Хитлер , а после даде милиарди да възтанови Германия. САЩ са най-големите и всеки трябва да се съобразява с тях за сега. Райха също.

22

Анонимен

преди 7 години

По-малко коли = по-чист въздух и по-малко шоферски дегенеративни мърльовци. Прав е Тръмп.

21

Анонимен

преди 7 години

До #16Германия не е съюзник на САЩ, васали са. Разликата е значима. Съюзник е Англия.Струва си да доживее човек един съюз Русия-Германия... Само за да видя какво би казал Коритаров, Дремджиев, Методи Андреев и други гнъсни персони.

20

Анонимен

преди 7 години

Не ставай смешен. Русия е бедна да покрие пазар , като САЩ. Там е франкашкано с милионери.Нали и тука всеки реве, че купуваме много чужда стока и трябвало да стимулираме българската. Еми за това говори и Тръмп. Всеки си пази интереса ...Нищо ново. Само дето сащ имат *** да ходят и да казват , а ние тук купуваме турски домати и си мъмрим под носа.

19

Анонимен

преди 7 години

Да спреш милиони коли за износ, означава да затвориш автомобилните заводи. Тогава? Освен да ги продават на ИД.