110

шматка

преди 6 години

Премиера - кой ти плаща заплатата на тебе се питам аз ?

109

Стенли

преди 6 години

Твоите пътища Борисов Твоите магистрали Борисов Твоите кметове Борисов Твоите назначени отговорни кадри БорисовВ твоята държава Борисов С твоите три мандата като премиер Борисов !Говорим за демография, а всеки ден жертви по пътищата

108

Щирлиц

преди 6 години

Някой не е в ред с главата.....

107

Минка

преди 6 години

ТЪРТЕЯ С ТРИТЕ МАНДАТА !се е произнесъл виждаме отново !оп РАЗПОРЕДИЛ !

106

Българин

преди 6 години

Тая празна глава Борисов и останалите в парламента - ДОКОГА ЩЕ ГИ ХРАНИМ НИЕ ОБЩЕСТВОТО ?

105

изнервен

преди 6 години

До 117 и 121. Ами разбира се, че има връзка, и то очевадна. Защото ако жертвите по пътищата са по-малко. поне мъничко ще сме повече, нали? Ама май сте твърде плоски да го разберете.

104

Винету

преди 6 години

До 125 червендалест анонимник. А ти как реши, че си от нормалните? Я да видим ти за кой гласуваш, бе главок? Ще си напрегнеш ли малко гладкия мозък да провериш статистиката кои преобладаващо гласуват за ГЕРБ, а? Или си пишем ей така по хавата, ама най-вече от завист, щото сме гадни ***.

103

Бай Хей

преди 6 години

До тъпата червена тиква. А ти кой предлагаш? Дай само името и да видиш какво става? То много лесно така, анонимен и плюнки по форумите. А ти кой си и какво си постигнал, бе кауун?

102

Анонимен

преди 6 години

Тоя за пръв път ли е на власт?

101

Тестове и прегледи

преди 6 години

В нашата страна има 3 най-висши държавни поста"-президент-министър-председател-председател на народното събраниеНека да бъде въведен закон, с който хората заемащи тази длъжност да преминат пред следните прегледи и тестове:-Общ медицински преглед-Психопреглед-Детектор на лъжата за участие в престъпни групировки и корупционни схеми-Тест за интелигентност - лицето трябва да ппокрива поне нивото за средна интелигентност-Тест за алкохолизъм и наркотициРезултатите да се публикуват публично

100

Анонимен

преди 6 години

Ами създайте свястни контролирани домове за изоставени деца,сираци,*** и ги възпитайте и образовайте добре,в добри битови условия,с психолог,с лекар,ако искате да имате добри български граждани утре.А не да ги изоставяте на по улицата,на бандити,произволи.

99

Тъпа тиква

преди 6 години

Тиквата е най-нискоинтелигентният и най-нискоквалифицираният управник на България в цялата история на нашата държава.Тиквата е срам за България!

98

Инженер

преди 6 години

Истинската причина не се споменава, а тя е: Корупцията!!! От редовия сержант до най- високо ниво - министри, магистрати, прокурори... Ако това не се изкорени, отново ще има похарчени милиони без ефект, за наша сметка, а батките ще продължат да убиват децата ни с платеното съучастие на гореспоменатите.

97

Аз

преди 6 години

Да имаме идеални пътища осветени прекрасно и ясно хората имат пари и карат нови коли органите на реда си вършат прекрасно работата всеки е равен пред закона странно защо се трепим по пътищата.

96

Анонимен

преди 6 години

Спешно затворете тоя в лудница ! ......... и още около милион гласували за него , също затворете ! Иначе до 15 - 20 години и България няма да я има !

95

овощарче

преди 6 години

Едни лоши хора откраднаха парите за качествени пътища, мантинели, маркировка, осветление и взеха едни големи заеми за България чичо Боко.Ти знаеш ли ги?

94

,,p

преди 6 години

този от снимката прописал на английски в мрежата. ще се бори с инцидентите по пътищата и с качеството на храните. дали нормален човек може да повярва.

93

Graat

преди 6 години

Kolko vida luk ima v bg?

92

Анонимен

преди 6 години

ДЕМОГРАФИЯТА И ЖЕРТВИТЕ КАКВО ОБЩО ИМАТ? ВСЕ ЕДНО ДА ОБЯВИМ ЧЕ ПРЕЗ ВОЙНАТА ЖЕРТВИТЕ СА ПО ПРИЧИНА НА ЛОША ДЕМОГРАФСКА ПОЛИТИКА. БОЙКО НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ ТАКИВА НЕЩА ЧЕ ПРИЛИЧАШ НА РАДЕВ.

91

Анонимен

преди 6 години

Личи си, че интернет навлезе масово по селата.