13

Анонимен

преди 7 години

Всеки ден се заробват с нови подписи и декларации, тая Мей сега има да плаща 100 млрд ама пак подписва накрая ще се хванат за гушите. От тия хартии дето ги разнасят всеки ден няма никаква полза.

12

погр ебален агент

преди 7 години

Без единство и без решимост: Г-7 са се хванали за гушите. Един срещу остатъка на света! Вече се знае кой ще е победителя! Името му е Доналд Тръмп.

11

Цирк г7

преди 7 години

До 1,До сега се занимаваха с преврати,майдани,подкрепа на терорист и тн.само колко са жалки погледнете ги и срама нямат като лъжат....

10

fesa

преди 7 години

До АнонименЗа защитата на тези хора ли става въпрос,или само за нашите?

9

Анонимен

преди 7 години

26 май 2017. Най-малко 106 цивилни, сред които 42 деца, са убити при въздушни удари в сирийския град Маядин, нанесени от оглавяваната от САЩ многонационална коалиция.

8

Анонимен

преди 7 години

Саудитска Арабия купува от САЩ оръжия за 350 млрд. долара. На тържествена церемония в Рияд саудитският крал Салман удостои американския президент Доналд Тръмп с най-високото саудитско отличие - орден "Крал Абдул Азиз", на името на основателя на управляващата династия.

7

Анонимен

преди 7 години

Подписали декларация, хубаво. А как точно ще стане това с борбата срещу тероризма? С цензура в интернет? Може би ще наложат цензура на новините как ракетите и бомбите взривяват деца в Близкия изток, за да не oтмъщават те на нашите деца. Напълно безполезно - хората там с очите си виждат децата си взривени и разкъсани от демоктатичните бомби и от този момент нататък животът им се превръща в мания за мъст, кръв за кръв.

6

Анонимен

преди 7 години

Повечето от тези сигурно не могат да си пуснат и видеоклип в Youtube... Борете се с остеопорозата по-добре, некадърници.

5

Анонимен

преди 7 години

Тез рептили нямат никаква връзка с кораба-майка, вече са изкукали напълно. но пък борбата се добави още една бумага. А тез дето нямаме декларции какво да правим.

4

Анонимен

преди 7 години

Точно баба Меркел ще се бори, вервайте.

3

Гюнтер

преди 7 години

Ще,се организират мощни гей паради и ще се приемат три и четериполови в армията.И плюшените игрки ще са с намаление след терпристичен акт!

2

2

преди 7 години

Как ще се борите - с "осъждане" по Фейсбук, хаштагове, знаменца или други подобни съпричасности, характерни за *** меки китки.

1

Анонимен

преди 7 години

Браво. А досега с какво се занимавахте, колоси?