8

Анонимен

преди 7 години

Преди седмица се върнах с колата от Германия. Легендите за немските магистрали са силно преувеличени. Има и хубави магистрали, има и по лоши от нашите. Много от магистралите са в перманентен ремонт и движението е двупосочно в едната лента стотици километри с 80 км/ч. В Чехия магистралите са отврат, специално тая от Прага до Бърно е гробница. В Словакия също са по-лоши от нашите. В Унгария са свестни, повечето. В Югославия са много по-лоши от нашите. Трябва да му целуваме з.ад.ника на пожарникаря

7

Г до ТЕА

преди 7 години

Лъжат, разбира се, нали това им е работата! Понякога се чудя тея *** на партиите ли са или на сайтовете - да предизвикват хората да правят трафик...

6

Теа до Чакам

преди 7 години

Защо лъжеш ??? И къде се намира тази магистрала в Германия, строена по времето на "Втората" - преди повече от 70 години и в момента е в перфектно състояние ?????

5

Ма

преди 7 години

И тая мръвка ли ще дадете на "инвеститор"?Как не ви е срам, продажници?

4

Анонимен

преди 7 години

До ЧакамНяма как в немско да е друго яче - Вермахта обичаше хубави пътща а за съботажи имаха друга практика!

3

Анонимен

преди 7 години

Ама разбира се, че сте поели анагажименти, само че към бъдещите концесионери, нали? Че малко изсмукаха от хранителната индустрия и електроснабдяването, и е време да се отвори нова хранилка за западни фирми. Тези пътища са строени с европейски или комунистически пари, от къде на къде вие (или в общия случай някой си) ще прибира пари за нещо, което нито е построил, нито поддържа особено. Погледнете нещастните случаи, погледнете АПИ, с какви очи ще слагате тол-система?

2

Анонимен

преди 7 години

Скубете другари гробари ,скубете,а доходите на хората кога

1

Чакам

преди 7 години

Чакам е с нетърпение, ана хайде стига само обещания. Чакам с нетърпение да ми вземете последните пари за да мога да карам в България, по български пътища, строени не от това правителство. Любопитен факт: в Германия има магистрала строена по време на Втората и е отлично състояние с минимални ремонти. У нас построеното след 2 години и започва да плаче за ремонт.