17

Анонимен

преди 7 години

Абе може да ядем боклюците на Европа, но за сметка на това плащаме по-скъпи цени от европейците.

16

маларт

преди 7 години

Нека не спекулираме и говорим на кило. Не са с изтекъл срок на годност, а с по-евтини съставки, които уж съответствали на вкусовете на потребителите. Как един прах за пране, който е с нискокачествени съставки, ще ми харесва повече от този с по-добри съставки. Това за перилниите и почистващи препарати. За храните - шоколадите милка итн са пълен shit у нас, merci също. Да, имат много захар в тях, ако това кефи простотията. И май я кефи де

15

Мислеща

преди 7 години

Четох в друга статия, че разминаванията в качеството НЕ били незаконни! Допускало се производителите да променят вкусовите качества на продуктите си в различните страни, защото " се съобразявали и отговаряли на вкусовите предпочитания и традиции в отделните страни". Така, че дори и да открият разлики, ще се окаже, че няма нищо нередно в това и "Кой ял, ял!"

14

Жоро

преди 7 години

"ЛИДЛ" - НЕМСКА МАРКА ВЕЧЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ ПАЗАР. КОГА БУНДЕСТАГА ЩЕ ПРИЗНАЕ ЧЕ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА ПРОДАВАТ *** СИ, ХРАНАТА С ИЗТЕКАЛ СРОК НА ГОДНОСТ??????????? ТЕЗИ ХОРА СА Д0ЛНИ Л.И.ЦЕМЕРИ

13

Гурбетчия

преди 7 години

Живея на запад. Когато се връщам в България се ужасявам от това което ще трябва да яде семейството ми за краткото време което сме у дома. Хората който живеят в България се хранят с тези.... Л****** непрекъснато. Убеден съм че Бундестага ще установи след дълга и прецизна проверка че храни 2 качество несъществуват в Европа.

12

българина

преди 7 години

Проверката цели изчистване на имиджа на немските мошеници, ще установят че ича известни различия но те са допустими

11

Анонимен

преди 7 години

според мен има "балкан разлика" пример кафето от известно време каквото и да купя опаковано под известна марка,а вътре един *** без значение дали е на зърна или мляно цената също няма значение дали е 15,20,30лв/кг е все едно установих,че е най-добре насипно,хем по-истинско,хем по-евтино

10

Анонимен

преди 7 години

Двоен стандарт има, но той е продиктуван от ниския стандарт на локалната популация. При условие, че млади хора, със съвсем приемливи за България доходи, гонят "евтиното", то производителите ще отговорят на нуждите на "клиента". За съжаление, страната ни е малък пазар, за да се наложат и качествени стоки на съответната им цена. Дори и да иска човек да си купи качество, пак ще удари на камък или ще се сблъска с времеемка и енергоемка верига за доставка.

9

Джумба-бамба

преди 7 години

Хм,хм. Имате ли морбили в Германия ?

8

Анонимен

преди 7 години

Когато си идвам в бг за да се видя с роднини и приятели а това се случва веднъж на 5 години оставам много изненадан! Когато си купя стока с идентична опаковка каквато купувам в Норвегия ВКУСА И КАЧЕСТВОТО КОРЕННО СЕ РАЗЛИЧАВАТ! При вас същата храна е с вкус на трева защо е тази разлика нямам обяснение? Опаковката е същата а съдържанието не е! За какви ви имат нямам представа но ви пробутват менте храна която даже е на по високи цени от Норвегия. Вдигнете се и си търсете правата бе заспалите!

7

Анонимен

преди 7 години

Има и политически расизъм. На запад политиците и държавните служители са по-качествени, по-качествен материал, а в бг само кофти материал.

6

Анонимен

преди 7 години

Ами има бе,братя германци,има и то вие ни я пробутвате.Не е нужно да проверявате,елате у нас и яжте стоките,които сте произвели специално за нас и ще установите разликите.Така,както ги е установил всеки българин,който е консумирал тези стоки в Германия и после у нас.

5

Анонимен

преди 7 години

Меките китки са големи циркаджии. Много добре знаят, че у нас се внасят некачествени храни и материали. Купете от Германия прах за пране или сапуни, паста за зъби и у нас. Има чувствителна разлика. И какво ще направят Китките, ще подобрят качеството или накажат производителите? Нищо няма да направят защото интересите ги интересуват т.е.парите. Дреме им за българи или румънци. Двулични *** са те! Знаят в каква бедност тънем и никой нищо на Рапона, нито дума! Знаят, че ни краде също. Нещо да е

4

Анонимен

преди 7 години

Както каза 2 у нас първо ги предупреждават,а после проверяват.По стар български обичай.

3

Анонимен

преди 7 години

Оооооо,я стига с това лицемерие.Самата Меркел подкрепи двойния стандарт,а пък сега проверявали.А аз питам защо когато купувате стока например в Лидъл,на нея пише "произведено ЗА България".Защо се произвежда отделно за България?Не е ли странно?И защо там не влагат в продуктите палмово масло ,а за нас и у нас те са бъкани с него,както и с повече мазнини,консерванти,аспартам и др.вредни компоненти.Агенцията по храните да не спи,а да провежда периодичен контрол и санкции за нарушителите.

2

Анонимен

преди 7 години

Не се прави така. Първо се проверяват продуктите и после се пише. Цял месец заплашвате че ще правите проверки, достатъчно време имат производителите да ви подхвърлят каквито си искат продукти да изследвате.

1

euroatlantist

преди 7 години

А кво правим с качеството на българските фирми? У нас масово се произвежда нормално качество ако е за износ, и всякакви бъркочи ако е за местния ни пазар. Кога ще проверят и нашите производители, защото те също са в схемата?