10

бг смешки

преди 7 години

5 години не могат да решат дали да правят 1 проект ....накрая им удариха глоба от 3 млрд от съда в Женева а тази търси НЯКАКЪВ инвеститор .....НЯМА ТАКЪВ СМЯХ В ТАЯ СМЕШНА ДЪРЖАВА !!! БГ остава след 2020та без ток .....

9

Анонимен

преди 7 години

И трази се прави на голяма разбирачка по енергийни въпроси.Тези калинки ще ни довършат.Ама щом сме овце така ни се пада.

8

стироПОР

преди 7 години

ама овцете сме си виновни......откраднаха милярдче+ от саниране, а не да ги дадем за евтин ток...че и да изнасяме.сега ще плащаме, ако има с кво

7

бг смешки

преди 7 години

да , имаме 3 млрд глоба за мЕждународният съд в Женева .....защото поръчиха обурдването ..... и го прецакаха .... до Кирил - никой не затваря АЕЦ-ове колега ....тва са си твой измислици ....... огледай наоколо- Турция строи 2 , Румъния 1 , Унгария 1 .....кво повече искаш .....недей да плямпаш глупости !

6

Анонимен

преди 7 години

Герберското малоумие продължава. Добре, че ги осъдиха да платят поръчаното оборудване. Газът вече го уредиха да го купуваме от Турция, сега е ред на тока да купуваме от Румъния и Турция.

5

BG СМЕШКИ

преди 7 години

БГ се упрпалява от К Р Е Т Е Н И ! навсякъде АЕЦ сеправи с 100% държавни инвестиции тази инвеститор търси ....... смях ! ама пълен .....нема надежда за БГ !!!

4

Анонимен

преди 7 години

Ili pravete AEC Belene ili ne govorete na tazi tema. Veche e banalno edno i syshto da se povtarq i diskutira.

3

Кирчо, Кирчо

преди 7 години

Напротив бъдещето е в АЕЦ. ТЕЦ-овете са аут това е сигурно. Вятър и Слънце е загубена кауза и какво др. остана?

2

BG СМЕШКИ

преди 7 години

какви глупости говори тази госпожа ?!!? и на децата е ясно че 5 блок на Козлодуй изтич а след 2020- 2021ва година ..... АЕЦ Козлодуй е свършена работа - бита карта ! стройте нов АЕЦ ВЕДНАГА че оставме без ток , *** такива !

1

Анонимен

преди 7 години

5 години говорите едно и съща, а действия НИКАКВИ. За мен целта е ясна до 10 години да се превърнем и във голям вносител на ток в името на Турция, Румъния и ЕС.