148

Майтапчия

преди 7 години

Абе най-добре да купим нови пожарни за армията!Ще поливат врага с вода и пяна!Пък и премиерът е компетентен по темата-сам ще ги избере!

147

Истина е

преди 7 години

Вместо Радев получаваш червената деполитизиранадебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата застрашена Деса в комплект.

146

путин

преди 7 години

***, армията ти е само истребители ама стари дето и за кокошарници не стават, а войниците са само на хартия, защото не са обучени и могат да носят само тояги. Така, че си със свалени *** пред врага. Бог да пази България.

145

Ситуацията е

преди 7 години

Боко цака Льотчика. Поставя го на мястото му.

144

8

преди 7 години

За самолетите е прав -дали ще вземем 10 броя за луди пари или не няма абсолютно никакво значение -всеки ще ни помете, за респект трябват най-малко 100. Виж ако за същите пари се купят стотина балистични ракети с хубав обсег, това си е отбрана -всеки агресор би се замислил

143

Анонимен

преди 7 години

Разсърдил ли се е ?Според мен отново са го хванали бесовете.Май е забравил да си пие хапчетата.И непрекъснато ръси "експертни" оценки по военни дела,от които не разбира нищо.

142

Анонимен

преди 7 години

Оказва се,че членката на НАТО и ЕС-България е по-0слабо въоръжена от съседна Сърбия,да не говорим за Гърция и Турция.И к'во пра'им сега?

141

Какви Тайфуни

преди 7 години

Някой тука само пишат за Тайфуните. Вие не загряхте ли че са приземени, защото Англия се отцепи. Тези самолети се прави от три страни Англия (дясно крило), Италия(ляво крило) и Германия (останалото). Сега като се ги гледам как чафкат Брекзита накрая масончетата ще кажат дайте ни всичките десни крила. Накрая ще има *** фуни

140

Анонимен

преди 7 години

Тиквата не разбира изобщо от армейска тактика и военна стратегия. Всички родове въоръжени сили са важни. В интерес на истината други хора преди Тиквата разбиха българската армия - няма такава глупост в световната история да ражеш ракети, самолети, оръдия, танкове преди да си намерил с какво да ги замениш. Вижте например Северна Корея как държи в мат всички благодарение на артилерията си.

139

Анонимен

преди 7 години

Аааааа,тук долавям неприязън към президента.Май вожда много се дразни,че президента има по-голям рейтинг от него.Да,изтребителите са най-важни,защото са първия щит срещу евентуален агресор.Докато сухопътните се натуткат,ония вече ще са ни видели сметката.Обаче от Козяк друго са му наредили и как сега да им счупи хатъра.

138

Анонимен

преди 7 години

дебилов да купува шлангове тогава!

137

пехотинец

преди 7 години

Б.Борисов веднага трябва да осъществи покупка на: 100 изтребителя Тайфун, 200 танка Леопард, 150 хеликоптера Апачи и самолетоносач Мистрал за тях, 20 подводници, 50 бойни кораба тип разрушител. Трябва да се направи и поръчка за 40 ядрени ракети със среден обсег от Израел на разсрочено изплащане. За да сме готови срещу коварните врагове Русия Турция, Сърбия и др. трябва начаса да бъде закупена тази техника!

136

Македонски

преди 7 години

Фурнаджийска лопата!Да вземе да закупи пожарникарски коли- от това май разбира.

135

Анонимен

преди 7 години

Самолет, ама да го купим язе от когото сакам и той ще ме погали по главицата за хубавата сделка!

134

Анонимен

преди 7 години

С това ,,Пари нема!'' само правят реклама на умрелия социализъм.Как тогава имало пари за стотици самолети, а сега няма за една ескадрилка?

133

Анонимен

преди 7 години

Най-богатите българи днес хем по един или друг начин са свързани с 90-те години т.е. са на ти със силовите методи за налагане/отнемане на ресурси и власт, хем сега от алчност не се сещат, че ако някой ще отнема ресурси и власт от България, ще е по силов метод и ще е от тях. Ако престанат да си присвояват държавни/народни средства, за 2-3 години можем да имаме армия, за каквато не сме и сънували. Сега имаме повод да се повъоръжим малко. В спокойни времена никой няма да ни го позволи...

132

t

преди 7 години

Ясно е, че 20 изтребителя няма да ни спасят при конфликт с Турция. Ако през 5 години купувахме по 5, за 30г. демокрация щяхме да имаме 30. Въпросът е постепено да натрупваме сила и опит, а не само да ***. Примерно - колко сме спестили от това, че подарихме на макетата 100 танка и какво видя народът от тези спестени пари от поддръжка. Все пак по-добре 100 стари танка, отколкото 0 модерни защото и старите оръжия стрелят, и те убиват. ББ пак скарва хората - кое било по-важно, самолета или танка..

131

Шефа

преди 7 години

Не му забелязвайте на нашия Борисов , той разбира само от ....маркучи!Първо маркучите , после самолетите!Врага ще го пръскаме ......с вода с уран! Даа , много ефикасно било , ще хване рак след години!

130

нн

преди 7 години

Президентът да даде пари, ама няма, като няма ще мълчи. Правителството е което има пари, но те пущините за едно ли са или за две ли са? Когато съберем тогава, иначе заем, но Борисов ясно разбра, че с заем сме за мустака. Караницата м/у Русия и ЕС само вреди.

129

Ко?...Не!

преди 7 години

От една страна пехота без адекватха авиация ( а няколко стари МИГ-а, не са ) е само пушечно месо !!! От друга, нашата *** е толкова бедна, че нищо не може да си позволи...ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ КРАДЕ !!! Първо трябва всички крадливи гер*бер*асти да се затворят ( или раз*стрелят ), и чак тогава има някакъв малък шанс да му потръгне на тоя *** народец....