36

Инженер

преди 7 години

Другаре,не се изморявайте.Пазете сили за след 4 години.

35

Анонимен

преди 7 години

Нито защитавам БСП, нито са ми на сърце. БСП /БКП/ да виновни тези двама неграмотника да ни лъжат и крадат, да ни предават на Турция и САЩ, България да изчезва. А тези двамата са били членове на БКП, особено Рапона, даже книжката си пазил още. Усетиха, че властта е пари, много пари и пускане няма. Надупили са се наЕС, на Турция, продават и предават за да са все по-богати. Това което правят е геноцид. Всичко събрано от тях е изритано от БКП. Унищожиха българина, отчаяха го, купиха и протестите.

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36А така значи!!!!! Все пак ГЛАВНАТА ЦЕЛ на "цветенцата" Е БИЛА......ВЛАСТТА!! А пък аз, дивакът, си мислех, че целта е да направите нещо за хората, държавата, младото поколение (да не бяга!), инвалидите (да не се молят за подаяния!)!!!!! Пфу, и аз пък, КВО ДА ИСКАШ ОТ БАЙ ***????

33

Анонимен

преди 7 години

БСП не скри мощния си яд! Май друго мощно при тях няма! О простете, има! Мощно точат държавата, ако някой им даде властта.

32

Нов

преди 7 години

Айде стига с това БСП вече. Какво току се сещате за тях

31

До 39

преди 7 години

И ти ми казваш, че народа е избрал ГЕРБ? Вярваш ли си или си платен техен слуга. При 50% негласували, при купен корпоративн вот, Цецо Цървула вече е специалист, принуда, страх от уволнения и заплащане на независимите, остават едно 7-8%. И колко са те от над 6 милиона имащи право на глас? Комунистите да вадят торбите с парите и да плащат ако искат да "спечелят" изборите. Ненавистта към ГЕРБ е огромна но българина е страхлив, псува и търпи.Мисля, че при първите сметки през есента ще вдигнат хората

30

Анонимен

преди 7 години

Народа каза и избра ГЕРБ, БСП нека плаче колкото иска. Никога повече БСП и ДПС на власт!

29

Анонимен

преди 7 години

Русофиилистик-путинофиилистите реват на умрело, значи всичко е наред.

28

Анонимен

преди 7 години

Ехидна усмивка и много мъка .

27

Анонимен

преди 7 години

Газ пикаят позитанската своолоч, че за n-ти път ще гледат властта през крив макарон. Място не може да си намерят кутевските помиияри :)))) Курнелиооооо боли ли, а? :))))

26

Анонимен

преди 7 години

да живее вожда Бойко ! всичко републиката процъфтява.

25

Гьобелс

преди 7 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско-фашисткото вредно управление на Славниякапитан на крадливите,корумпираните,некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИ от герб ЕООД КОМЕРС

24

Анонимен

преди 7 години

Да, БСП са прави в едно, щом тези са ръководители на тази партия, без интелект, полуграмотни и жестоко необразовани, алчни и продажни, страхливи до параноичност, а днес управляват, означава, че нямаме бъдеще. Не знам дали си дават сметка за поеаженията които нанесоха на България, за корупцията и бедността, за обезлюдяването и ранната смъртност, за разпада на морала и човечността, за унищожаването на патриотизма. Може би разбират,но парите които крадат и изнасят им пречат да усетят пораженията.

23

Анонимен

преди 7 години

Нивото на защитаващите Б.Б. е много ниско , казвайки , че парите ни за заплати, пенсии , детски.......са от Банкя . И пътищата , и санирането и всички пари в държавата са нашите пари . ТОЗИ само ги ............раздава, на своите повече !

22

АЗЗЗЗ

преди 7 години

Крум ЗаркоФ да не би да е по-красив? Ха ха ха.....или СтойнеФ.

21

СПЕКТЪР

преди 7 години

КОГА ЩЕ ПОЧНЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА НАРОДА????Не ви избираме и не ви плащаме само за да се плюете един друг дами и господа управляващи. Вземете измислете и свършете нещо смислено за този изстрадал народ!

20

Анонимен

преди 7 години

Важно е ,че от офиса на ЦУМ не са се ядосали.Да е жив и здрав Бойко Борисов за да води България по европейския и път

19

анонимен

преди 7 години

между герп и бсп НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА,ТОВА СА КОМУНИСТИ.

18

Как Сийка

преди 7 години

Я па тия от БСП-все друг им е винивен и пак търсят "под вола теле " :))) Вашите компро мати и подли намерениея нямат край-много сте противни,даже отвратителни!!! С дейст вия и изявления като тия оставате все по-далеч и встрани от народа.Дори ония,които ви симпатизираха вече ви гледат с лошо око - направете си изводи другари и ДРУГАРКЕ!!! За многото години ваше управление доказахте единствено,че МНОГО УСПЕШНО СИ ПЪЛНИТЕ ГУШКИТЕ И ОТСТРАНЯВАТЕ ВСИЧКИ НЕУДОБНИ ЗА ВАС!Долна работа!!!

17

АЗЗЗЗ

преди 7 години

БСП е терористична организация и никога не трябва да бъде допусната до властта!