15

Анонимен

преди 7 години

Много жени държат мъжа в шах години наред,като ги оставят пред дилемата"аз или ***".Момчето в името на жената губи безценната връзка с жената,която винаги и при всички обстоятелства ще му прощава и помага.Ако момчето се опълчи,жената му разкатава фамилията.Взима му всичко до последното пени.Не,няма да я направи по-богата,по-щастлива.Напротив!Просто,трябва си надвие над ината.И да се почувства велика от безкруполния си акт,спрямо него и родната му майка. Ако не е разбрала,че това е грях.

14

Надето

преди 7 години

Има всякакви змии,които се опитват да застанат между майка и син и да ги скарат.Една свестна жена никога не би направила това,а би намерила начин двете да се разбират.

13

снайпера

преди 7 години

Катя, понеже си глyпава мъpлa ти обяснявам!Ако мъж, който не уважава и не държи на жената ,която го е родила и гледала толкова години как ще уважава теб? Уличницата, която е срещнал...вчера?

12

Забележка

преди 7 години

В текста са допуснати неточности. Може би екипът е ползвал чужди източници, в които са били описани мамините синчета от други географски ширини.Нашенското мамино синче не е свикнало да си усложнява живота, за да направи нещо за друг човек. Не е щедър, защото мисли на първо място как да угоди на себе си и все му е недостатъчна неговата заплатата, за която маминка е казала да си я ползва за джоб-харчлък. За всичко друго тя дава пари. Ще се отнася към вас като към слугиня, не като към принцеса.

11

Ивелина

преди 7 години

Не обичам мамини свинчета . които при един конфликт между нас биха защитавали майка си дори когато не е права

10

Анонимен

преди 7 години

Катя,ти нещо ревност ли изпитваш към майка му!?Какво те притеснява!?Определено с майка си секс не прави.Виж,могат и да си говорят,но това е нормално.Опасенията ти са безпочвени.

9

Анонимен

преди 7 години

А мъж,който не уважава майка си!?Красиво ли е!?Пренебрежително отношение към родната му майка е твърде оскърбително и тежи!!!Прави лошо впечатление на жените, липсата на първите седем години и пропуск във възпитанието.

8

Катя

преди 7 години

Ако попадна на такова мамино синче ,оставам го и се махам !Нека да прави секс с майка си , а не с мене !

7

Анонимен

преди 7 години

Понякога някоя хитруша прилапа някое заблудено по-привързано към майка си момче и почне да го работка срещу майка му.Ако подаде всичко зависи от това колко силен манипулатор е.Понякога синчето и мамата остават на улицата а кума лиса е напред 2 апартамента и вече я нема в целата схема.Ако оня се усети че го манипулират веднага му се лепва прякорът-мамино синче.Мъже, не забравяйте майките си.Тва е единствената жена на която реално и пука за вас без да има далвера.За другите сте просто нужда.

6

Анонимен

преди 7 години

Идва време в което,тази жена цени и уважава вашите думи и решения.Защото е наясно,че си тежите на мястото.Това дали е мамин...,защо да не е!?Просто е много близък с майка си!!!Защо Не!?

5

Анонимен

преди 7 години

И с партията майка е така! Сучат депутатите от майката вече много години и растат на талия!!

4

Анонимен

преди 7 години

Отношението им по-между им си е между тях!Що се отнася до вас и него е друго нещо.Гаджето си е гадже,приятелката..., приятелка...,жената жена!!!Майката си е майка лоша,добра ако ще той да е на 2 или 105 години,тя винаги ще му бъде майка.Това не означава,че е мамин,А на кой да е на съседката!?Кагато е с вас,ви се отдава изцял!Какъв ви е проблема...!? Нямате проблем!Всичко е цветя и рози.Разграничавате,вашите отношения с тези на майка му и сте ок.

3

Надя

преди 7 години

Какво лошо има един мъж да е близък с жената,която му е дала живот и която го е отгледала?Това не означава непременно,че ще се държи за полата и и няма да се държи като мъж на място.

2

Revolution_

преди 7 години

Попитали французин, италианец и българин. Коя жена повече обича- жена си или любовницата си?Французина казал: Е разбира се жена ми е по-важната жена.Италианеца казал: Е любовницата е всичко за мен.Българина казал: Аве аз и двете си ги е,,.а, ама най-много мама си обичам!

1

Хм?

преди 7 години

Има нещо лошо да подкрепиш майка си ли? Жената която те е родила и отгледала. От кога така?