12

Revolution_

преди 7 години

Пхаха смешно са изглеждали....

11

KLASIKA

преди 7 години

Ей това си беше истинско мъжко секси опиянение и жените бяха щастливи и радостни!!!!Не като сегашните комплексарчета които ходят на плаж с боксерки?!?!?!?!?Аз с толкова дълги *** ,кофата ще ме е срам да изхфърля!Такива комплекси,та чак вампирясаха?...Че как ще ви харесват жените като вие вампии с комплекси не се харесвате?!?Носите *** ,рапърска дреха и гинете без самочувствие?!?Като гробари и парашутисти са днешните мъже?!?болни гробари,и.....мъртви парашутисти.....какво ви стана ?!

10

спомен

преди 7 години

Модата беше такава повлияна от боговете БИТЪЛС , а мъжете правеха деца истински мъже, но сега ги няма тези мъже само мускулисти *** дали.

9

Полицай-милиционер

преди 7 години

Какво ми показвате Бат Арни, та той човек ли е...? Той е машина!

8

Членска карта №7

преди 7 години

Само Хот Чоколет сте пропуснали да покажете, за да завършите колекцията от мъже...

7

Анонимен

преди 7 години

Мен например ме вълнува само мацката със зеления бански от първа снимка, а вие само мъжете гледате и обсъждате и същевременно не спирате да повтаряте колко мразите обратните.

6

Анонимен

преди 7 години

Аз не мога да разбера какво толкова сте се фиксирали върху хомосексуалните. в България не се виждат толкова много и все-пак постоянно за това говорите.Дали това е страх на балканския субект да се покаже не достатъчно мъжествен ... или реален макар и прикрит интерес към хомосексуализма не знам.Но постоянно да говорите на тази тема не е нормално, защото ако бяхте нормални тази тема просто нямаше да ви вълнува толкова.

5

Man

преди 7 години

Сигурно сте прави за мъжете, ама като видях мадамите на 12 снимка, та се сетих, че от години не съм виждал толкова готини, секси и естествени жени...Сега, тези които се водят за готини и секси - всичко е силикон и шпакловка... и направо ме отвращават, дори не е нужно и да си отварят устата, за да разбера колко са про'сти...

4

Нади

преди 7 години

Леле какви шорти...Да не се покаже нещо отдолу?;-)

3

Анонимен

преди 7 години

Бате Арни не лъже. Смешно изглеждат, но като цяло по-мъжествени от сегашните епилирани батки. Мадамите и те са ОК били.

2

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Като няма казарма...сега,какви мъже да има...баби;пардон,да не ги...обиждам бабите.

1

Анонимен

преди 7 години

Много се радвам,че през 70 те години нямаше софия прайд! :-) :-)А сега ,както са тръгнали нещата,може и да стане задължителен,след някоя и друга година..