178

Анонимен

преди 6 години

И жестоката горест с бледи думи теша.Зрее някаква повест в мойта жива душа.вие не знаете какво говорите

177

трол

преди 6 години

Кога нема какво да каже, започва с псувни и обидиОбади се в масква за нови опорни точкиИздишаш

176

това че

преди 6 години

Главния москал е влиятелен не означава че не говори глупости случайно или нарочно. Тръмп е още по влиятелен а кви бисери ги редиНа националния празник на страната ни Московеца за пореден път се изгаври със Българската История. Достоен наследник на сатрапа Сталин. Измислил македонска нация. И на комплексаря Петър първи. Измисли " кирилица" и " черковно славянски".

175

Анонимен

преди 6 години

До аз пишаПрост , по - *** , най - *** , аз пиша ... То на някой който казва само не е так ... какво да му обясняваш .А *** е *** !

174

аз пиша

преди 6 години

На българската азбука. Както и ти ***.На глаголица никой отдавна не пишеПък и тя е занесена във Великоморавия не е взета от там. А е правена в ИРИАбсурдите тролски край нематТрол срама нема Ни съвестСамо рубли

173

Анонимен

преди 6 години

Но защо да крием истината - Този проблем ни го създадоха помъдрелите по-късно западноевропейци .

172

Анонимен

преди 6 години

До писана въвАко и долното не ти стига ... гледай някой стар Български филм ... на пример за Борис ... Как приема учениците .Ако ти е толкова "смех" вземи кажи как е било . И на мен ми е "смех" колко си необразован ... но такива като теб и Путин правят гафовете !

171

основна опорна

преди 6 години

Точка на путинопитецитеАзбуката не била българска ама била поръчана от българитеДруга опорна точкаБила поръчана от ВеликоморавияГлавниот москал пък рече че била македонскаПоследно ***, уточнихте ли версията?

170

Анонимен

преди 6 години

стига, няма да спре да вали.

169

Анонимен

преди 6 години

До писана въвНеграмотнико , пише чети повече !От къде идват учениците на Кирил и Методий и носят писмеността в Българските земи ?Бива бива да си *** *** ..... Ако не можеш да четеш , накарай някой да ти прочете в google , какво пише срещу глаголица !

168

писана във

преди 6 години

Великоморавия?Леле. И кога товаСмехЯсно че си измисляте история ама тоя бисер за първи път го изплюхтеДерзайте троловеТрол срама нямаНи съвестСамо рубли

167

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 182 Вай вай вай ... Как поръчана азбуката от българите ? И като е поръчана от тях , защо не е писана в България а във Вликоморавия ? Заслугата на България е , че я прави държавна азбука и я защитава . Нито Кирил и Методий са българи , нито са я правили за България , нито по поръка от България .Ние просто я правим четвъртия официален легитимен език .На който не му харесва казаното , да чете повече !

166

Istinata ot Putin

преди 6 години

БНТ само да ме спонсорира и че са от Москва и са родено само в Охрид, а самия той им е потомственик това е основното в сюжета за малко повече ГАЗ за Македония.

165

карина

преди 6 години

Каквото казал Путин - казал. Вариации разни, но ефектът е един и същ - разбуни духовете, защото много добре е знаел какво ще последва. Писмеността и азбуката ли точно трябваше да бъдат темата, с изказването по която според БДимитров трябваше да се хареса на Македония ? Уцели , както се казва, право в сърцето. Няма случайности и стига сме се надпреварвали да оправдаваме или обясняваме думите ! Земи, държава, народ - игра на думи - защо тогава се чувстваме зле ?

164

Анонимен

преди 6 години

Путин пак се опита да ни смачка Фасо на. Но нашите путинофилчета в безумен екстаз крещят"бий ни, обичаме те"

163

до ПИТАМ

преди 6 години

Казала е, ама дека Македония ке биде цела , а на България пак ке требе Русия да помага,нищо че сега плюят по нея българите.

162

до 191 по-далече от

преди 6 години

Търсиш ли си още мъж за гей парада ?. Ако не си намерил аз съм готов, да са свържем.

161

Анонимен

преди 6 години

До 194Самата азбука не е дело на българи. Била е поръчна от Българската държава, но Кирил и Методий не са българи.

160

Анонимен

преди 6 години

До НачетенНе те знам какво си чел но Кирил и Методий не са българи...

159

Анонимен

преди 6 години

А "История славяноболгарская" от къде идва? Май от гръцките земи, но това не означава че не е дело на българин. Същото е и с произхода на азбуката. Географски произхода и е верен. Другото е пошло политиканстване. Опозицията и Радев се оказаха неподготвени и побързаха да се включат в хора, за да не бъдат обвинени предателство към българщината.