15

До Garibaldi

преди 7 години

Случайно да ти е минавала мисълта, че записите са иззети и се води някакво сериозно разследване?!И някакви си там разследващи полицаи не позволяват те да се излъчват за да могат да завършат разследването?!От друга страна етиката на журналистите не позволява да се излъчват прекалено брутални кадри.

14

Анонимен

преди 7 години

Гарибалди, значи всички атентати в Русия са инсценирани от руските тайни служби и Путин, така ли?

13

До тези под мен

преди 7 години

Надявам се, че сега ще се усетите, че и Путин е в играта също!Спрете вече да вярвате на купените медии хора!

12

ДО ДИДО

преди 7 години

МИСЛЯ ,ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГО ОПРАВДАВА.АКО НЯКОЙ НАРАНИ ДЕЦАТА ТИ И СИСТЕМАТА НЕ ГИ НАКАЗВА , ТИ НЯМА ЛИ ТА ПРЕДПРИЕМЕШ НЯКАКВИ МЕРКИ.АКО НЕ ЗНАЧИ СИ ЖЕНЧО

11

Хм

преди 7 години

Ако човек иска да отмъсти за нещо,то би трябвало да атакува обекти свързани поне малко с причината.Примерно военни,политици които решават за въздушните удари в Сирия и др.такива.Както правят кюрдите в Турция-полицейски участъци,автобуси и колони с военни.При атентатите в Европа няма такова нещо-гърми се по масови струпвания на хора,без конкретна цел.Или по-скоро целта е стресиране на обществото.Гледайте филма "Шоковата доктрина" и ще разберете кому е изгодно това!И че е стил на управление....

10

Garibaldi

преди 7 години

Еми, скъпи приятели...те службите не случайно ги наричат ТАЙНИ служби.

9

Garibaldi

преди 7 години

До Анонимен 5А случайно от Париж взривовете видя ли ги? Ше ти кажа, че няма и да ги видиш. НЯМА НИТО ЕДИН КЛИП от обявените взривове по време на мача между Германия и Франция. Сега, запитай се как е възможно да няма нито една телекамера около стадиона в най-важния град на Европа, и нито един аматориален видео клип при наличието на десетки хиляди граждани с модерни мобилни устройства които да заснемат поне някакъв дим от експлозията. Абсолютно нищо.Виж постановката в Париж > watch?v=KrTVNHxK1

8

Gladstone

преди 7 години

До Garibaldi: Сега остана само да напишеш как и Ислямската терористична атака от 11 септември 2001г. е работа на службите, и си готов да ходиш да си прибереш 50-те рубли! Дерзай!!!

7

Додо

преди 7 години

"Салман искал отмъщение за смъртта на невинни мюсюлмански деца"ИСЛЯМОПОДЧИНЕНИТЕ ЖАЛКИ ПСЕВДОЕВРОПЕЙСКИ РЕЖИМИ И ПОСЛУШНИТЕ И ПОДВЛАСТНИ ИМ CОРОСОИДНО-ПРОДАЖНИ МЕДИИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ОПИТВАТ ДА ОМАЛОВАЖАТ И ДОРИ ДА ОПРАВДАЯТ ПОРЕДНИЯ АКТ НА ДЖИХАД, ИЗВИНЯВАЙКИ ГО С БЕЗУМНИ ПО КОРЕЛАЦИЯ АЛЕГОРНИ АРГУМЕНТИ, ОТ РОДА НА "НЕВИННИТЕ МЮСЮЛМАНСКИ ДЕЦА"! УТРЕ ДЕН ПОРЕДНИЯ ДЖИХАДИСТ ЩЕ БЪДЕ НОМИНИРАН ЗА ЧОВЕК НА ГОДИНАТА, ЗАРАДИ БОРБАТА МУ ЗА "НЕВИННИТЕ МЮСЮЛМАНСКИ ДЕЦА"! БОГ С НАМИ- ЕВРОПА Е ПЪТНИК!

6

до Garibaldi

преди 7 години

Знаем ги тия, но не са те има едно общесто Blackbox малко известно всичко е психологическа подготовка на масите Докато се чудиш какво става и сега ще шитнат пак 2-3 вируса за да получат някои контрол над интернет. Само гледай пък и Тръмп е на обколка и обмени неква информация.

5

Анонимен

преди 7 години

Гледам редовно телевизия, чета в интернет... и до този момент не са показали взрива от мощната бомба и материалните поражения от нея! Не може да не са заснети от многобройните камери във и извън залата. Това е доста смущаващо...

4

Инспектор По

преди 7 години

Колко детайлно описание, направо да се замислиш дали не са били там. Намериха заподозрения доста бърже също, абе нема лабаво.Hикога ама ама никога не си купувайте раница, защото не знаете кой стои до вас.

3

Анонимен

преди 7 години

По-малкият брат на Салман Абеди, както и баща му, са арестувани в Триполи, Либия...Нали Либия беше разграден двор?

2

Garibaldi

преди 7 години

На тези които желаят да си отворят очите им препоръчвам да потърсят youtube каналът Peekay Truth.Така или иначе кибичите по цял ден пред компа, поне можеби 1 на 100 ще прогледне и ще разбере, че това е поредната инсценировка режисирана от ЦРУ и МОССАД.Комплименти на кризисните актьори, предполагам, че са получили добри хонорари за участията си.

1

Garibaldi

преди 7 години

Слаб фотошоп. Присадени коси, обработен нос и естествено във всички атентати кой ли знае защо снимките изглеждат снимани с апарат от 60-те. В заден план както винаги нищо, което да подсказва за локацията.Поредният HOAX или казано на български фалшив терористичен атентат. Питам се дали му намериха паспорта вече? Да питаме израелските служби? Те винаги всичко намират и знаят дори преди самия атентат.Но това вече няма значение, програмирани сме да вярваме безрезервно на "официалната" версия.