97

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

преди 7 години

До 117 .българина си заслужава съдбата явно ! Манчестър не е в БГ и Сафи е англичанка .Какви ги дрънкаш Мартине ???

96

Гюнтер

преди 7 години

Всички сте Оллигофрени в тая ***!!!Чааалгаджии изкуруубени тъъъпи!!!

95

до Гюнтер

преди 7 години

Той отишъл да ги вземе, но намерил съпругата си в критично състояние, Аш била ранена, а Сафи загинала", казва пред изданието съседът на семейството.***********************************************Отивай да скачаш от най близкия блок ,че си уникално ***

94

гюнтер

преди 7 години

Пеендел,за разстрел са малооумниците като ти еееба и олигггофрена!Нормално ли е това дете да е на концерт сама посред нощите бе педддераст!!!!..ви ебааа и мааайката краварска!!!!Елементарни крееетени карагаларски!!!

93

.....

преди 7 години

Детето е било с придружители бе *** ! Какво било правило там ............*** !

92

КуКлусКл

преди 7 години

Човек, обвиняващ жертвата вместо атентатора ......моментално става съучастник на атентатора ! НЕ МОЖЕШ ДА СИ БИЕШ ЧЕ**И НАСРЕД ЦЕНТАРА И ДА ОБВИНЯВАШ ХОРАТА ЗАЩО ТЕ ГЛЕДАЛИ !

91

БГ

преди 7 години

И защо да не е на концерта ?

90

Мартин

преди 7 години

Хората не се питат какво прави човек опасан с бомби на концерт претъпкан с хора, а се питат какво правило 8 годишно дете на концерта ..............българина си заслужава съдбата явно !

89

БГ

преди 7 години

Хора израснали с вечерен час ще говорят какво правило 8г дете на концерт вие в кой век живеете

88

До Гюнтер 110

преди 7 години

За стената си ! Разтрел и това е !

87

Анонимен

преди 7 години

В Ирак и в Либия бащите не са съкрушени сигурно. Само на това дете

86

ХХХ

преди 7 години

Сега трябва да влязат сухопътни войски и просто да бъде заличена тая така наречена ИД ! Трябва всичко да бъде пометено но защо не го правят ? Армия ли нямат Великобритания и Франция ? За Германия е ясно че тя е изпята песен ислямизирва се и това е .....Но защо ? Кой подкрепя ИД ? Защо на някой не му отърва да бъде заличена ? Защо Путин ви е виновен че бил агресор и не знам си какво ? Защо толерирате насилието и исляма ? ИСЛЯМА НАС ТОЛЕРИРА ЛИ ?

85

Анонимен

преди 7 години

Хората Толериращи дейсвията на запада и неговите привърженици стават все повече. Западът изби десетки и стотици хиляди цивилни мюсюлмани и продължава да избива в Ирак, Афганистан и Сирия, Близкия изток и в Африка. Хората Толериращо действията на запада и неговите привърженици не могат да разберат защо им се случват все повече атентати и са много учидени след всеки атентат, и така до следващия.

84

Гюнтер

преди 7 години

Това детвще на концерт на стадион!?!....Мууууу

83

Анонимен

преди 7 години

кофти история, но след като предпочитат да си отглеждат пакистанци и араби и да изгонят работещите европейци, няма на кого да се сърдят. 2 години ореваха света, че европейския съюз им бил препълнил държавичката, ами дръжте си ги си и си ги отглеждайте новите британци. само не забравяйте, че допреди 30-40 години им насилвахте родителите и им точихте ресурсите, децата им помнят това и са на острова само с една цел - да си го върнат.

82

един там

преди 7 години

Като се случват такива атентати, не трябва само да се вайкаме, ами да си извлечем и поуки от тях! Сега ясно ли ви е, защо конфликта в Донбас, при когото са загинали много деца, а не едно, не може да бъде прекратен с отстъпки само от едната страна в него! Едва ли и днес са малко хората в Донбас, чийто деца са загинали вследствие от бомбандировките на "украинската" армия! Те вероятно още търсят начини за възмездие! В същото време отствана на властите в Киев не виждат никакви отстъпки!

81

Анонимен

преди 7 години

до 101 Това не го преписвай на всички християни, а на Маймунняка и Тръмп . Гооведо сороссоидно!

80

Анонимен

преди 7 години

до 94 Да те питам по твоята логика... ти ако ми убиеш детето, аз ще ти отмъстя като ти убия детето или ако убия теб, бе мършшо маллоумна? К'во общо имат децата тук?Кажи, ве ***!?

79

А след 50 години?

преди 7 години

Далеч съм от мисълта да оправдавам бомбардирането на Либия и Ирак, но тези хора са с пъти по-голяма раждаемост от нашата и на принципа "Аллах дал, Аллах взел", раждат по 8-10, без да им пука много за образование на децата и прочие. И питам се, ако след 50-100 години решат да дойдат в Европа, но не като бежанци, а като завоеватели, защото ресурсите при тях са изчерпани, какво правим? Ако не можем да се спарвим с тях като бежанци и малцинство, какво, когато са на границата многобройни и с оръжие?

78

Анонимен

преди 7 години

до 94 Какво общо има това момиченце с анхлийските войници? Разбирам да бяха взривили корпус на английски войници някъде си и избили английски войници, но това твоето е отвратително- що английски войници са убили деца в изтока, трябва и деца да се убият в Европа като ответна реакция? Ти си по-болен мозък от тия от ИД , бе ***!