195

Анонимен

преди 7 години

Това наивно момче е било с промит мозък, но лице на злото ли е? Да, такова е! А ако си представим ликът на кралицата майка, тази хрисима женица. Не е ли то метафорично казано, един събирателен образ на британската империя, същата онази, сееща смърт и неволи по света с цел лично облагодетелстване на група хора. Не е ли и тя лице на злото и негова проява от плът и кръв. Един продукт съставен от същите съставки и със същото качество, но опакован в лъскава опаковка?!?!

194

Анонимен

преди 7 години

na toia snimkata da se sloji na strelbishteto i s tankove da streliat po nego i podobnite mu.

193

Do 242

преди 7 години

Не пропускай *** и компания.

192

Анонимен

преди 7 години

Защо има мустак като на Адолф Хитлер-фюрера.

191

Анонимен

преди 7 години

Това е лицето на глупостта и промития мозък. Лицата на Злото са Сорросс, Ротшилд, Рокфелер и т.н

190

Джони Холидей

преди 7 години

Европейските държави са си виновни, защото са решили да им дадът образование, че даже и оръжие им продават но това е груба грешка, защото тези дори и животни не са животните се подават на дресировка и знаят кой ги храни. Тези подобия на хора са си вируси и си желаят да си останат вируси. От тях нищо се става само тор.

189

Коч Байрама

преди 7 години

Убавец!

188

асен

преди 7 години

Всичко върви по план , зад такива нещастници стои яко финансиране и планиране , ако изобщо е имало атентатор-самоубиец !

187

ВАСИЛЛИС СТИЛИХОН

преди 7 години

САУДИТСКА АРАБИА Е КОНТРОИРАНА И ДИРЕКТНИ СЪЗДАДЕНА ОТ САЩ ПРЕЗ 1932 Г.ПЪРВО БРИТАНЦИТЕ ОТКЪСВАТ МОРСКИЯ РАЙОН ДО ЧЕРВЕНО МОРЕ ПРЕЗ 1916 ГОД.СТАРОТО ЦАРСТВО ХЕДЖ СЕ ОБЕДИНЯВА С ПУСТИННИТЕ РАИОНИ НА РИЯД, ПОД ВЛАСТТА НА ЕДИН ЛУД БЕДУИНСКИ РОД--АЛ САУД, ПРЕЗ 32 Г..И ТЯ ИМА ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ''БРЕТАН УУД СИСТЕМА НА ДОЛЛАРА'' ОТ 1944 Г...ЗАЩОТО САЩ ВРЪЗВАТ ДОЛЛАРА СИ ЗА ТЕХНИА ПЕТРОЛ, КОЙТО САЩ ДИРЕКТНО КОНТРОЛИРА ОЩЕ ОТ ОТКРИВАНЕТО МУ ТАМ В КРАЯ НА 19 ВЕК...БРИТАНИЯ СЕ ОПИТА С ИРАК, И НЕ УСПЯ.

186

История даге

преди 7 години

Радикалният ислям бе наложен от Виликите сили на арабите ,с цел да се опълчат и нападнат Османската империя.Обявиха Истанбул за град на греха .Четри милиона войника от Османската армия (мултинационална) са избити от радикализираните араби през 19 век.

185

Анонимен

преди 7 години

Ще реват няколко дни след което пак ще си ги толерират и отглеждат и така докато не се изпълни плана. Решението е Европа да затвори границите си за подобна ***. А за острова е късно там са много мюсли вече

184

Анонимен

преди 7 години

Срещу тероризса ще се оправим само, ако му се из****** цялото семейство до девето коляно. Другият Акбар da си помисли какво остава зад себе си.И забрана не тази религия, както е в Япония.

183

Анонимен

преди 7 години

до 223 Я кажи като говорим за стратегии, защо Хилтер напада Египет? В египет има само пясък, друго к'во? Нефт ли има? газ ли има? Път към Русия ли има?

182

Анонимен

преди 7 години

до 225 Той и отровения Борис 3-ти от гроба избута 1944-та немците от България! Оллигофрен гръцки.

181

Анонимен

преди 7 години

Типичен българин .

180

Анонимен

преди 7 години

Лицето на злото се събира в ложи и прави сатанински ритуали :)

179

ВАСИЛЛИС СТИЛИХОН

преди 7 години

ГЪРЦИЯ ДОНЕСЕ ПЪРВАТА ПОБЕДА НА СЪЮЗНИЦИТЕ СРЕЩУ ОСТА !!ИЗБУТА НАОБРАТНО--ЧААК ДО ТИРАНА ИТАЛИАНСКИТЕ И АЛБАНСКИ ФАШИСТИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 1940-ЯНУАРИ 1941 Г. !

178

Анонимен

преди 7 години

"До Анонимен207 И затова с магарета ги победи ,щото трепереше ."Всъщност, този човек, който цитирам... е споменал нещо, което вие останалите явно не знаете. И се радвам, че поне един знае и е чувал за "магарешката" победа. :)))Пускаме празни магарета през нощта, само с по един газен фенер вързан за тях. И пpостите гърци са помислили, че това е военна колона, обстрелвали с артилерия, открили позицията си, после нападнали в атака на нож... и били избити брутално.

177

До 207

преди 7 години

Абе клоун, стратегически Гърция е била много по-незначителна за Хитлер от колкото Турция. През Турция пътят му към Кавказ е бил открит. Знаеш ли какво е карта? Географска.

176

Анонимен

преди 7 години

Само едно ще кажа по темата на Меркел на Мей и на всички западно европейци...ще цитирам най- големия:ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ КАКВО НАПРАВИХТЕ?