7

порт

преди 7 години

Хората не ни се мазнят както беше писано в един от предните коментари а са започнали да ни зачитат малко от малко и да ни гледат малко като бели хора.Все пак това е втората азбука в Европа след гръцката като изключим латиницата,даже и монголците пишат на кирилица.Крайно време е и другите да ни зачитат.Ще се изненадам ако дипломатите на Германия ни поздравят защо не и самата Меркел

6

Анонимен

преди 7 години

Българи ли са последно или византийци, в статията пише "първите български учители", погледнах в уикипедия пише че са византийци. Баща им се казва Лъв, а майка им Мария. Не знам на кое да вярвам.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Полският крал се Владислав III Ягело. След убийството му от султан Мурат II (Мурат II му отрязва главата при битката за Варна)След убийството си Владислав III Ягело получава името Варненчик.

4

очаквано

преди 7 години

Това е резултата от робството-Върви,народе възроден,от кой ли не ос.менен....

3

Анонимен

преди 7 години

Пак решили да поизмъчат посланиците на чуждите държави и семействата им. :D

2

Анонимен

преди 7 години

Тия рептили за какво са се окичили с наши носии, нямат ли си техни. Tо бива да ни се мазнят ама не обичаме мазници, безгръбначни и подобни. Каквото сме направили сме го направили от сърце, не за да ни се клянат до земята всекви. Не страдаме от грандомания.

1

Анонимен

преди 7 години

Браво на поляците.Не ни забравят за нашите празници.Владислав Варненчев пръв тръгна да ни помага срещу турците.Чехите не ни долюбват.Сравниха ни с тоалетната на Европа,не че са далеч от истината.