25

ууу

преди 7 години

До До 25Спомни си какво ставаше по света от 30 години насам. А ако си малък и не си спомняш образовай се, чети между редовете и ще намериш истината за "добронамерената", "състрадателна" западна цивилизация.

24

Питащ

преди 7 години

И защо мряха пра-пра-пра дедите им кръстоносци, тръгнали да " освобождават " святата земя?Сегашните западняци НАСИЛА натикаха мюсюлманите в Европа! Та даже и създадоха ИД за борба срещу руснаците!Та: Защо се клаха и умряха пра-пра-пра дедите им?

23

Анонимен

преди 7 години

Има ли оправдание ако избиеш няколко милиона мирни граждани за да внесеш демокрация?

22

Анонимен

преди 7 години

Политика ли е да бомбардираш и да изстрелват ракети по цивилно население в други държави и да избиваш милиони мирни граждани, когато бомбите и ракетите разкъсват телата на стотици хиляди деца?

21

Анонимен

преди 7 години

Причините за атентатите са в самото западно общество, в начина му на живот, нямат нищо общо с исляма. Ислямистите са само средството. Това са само леки пошляпвания, и ако западния свят не се вземе поука и не се прмени ще последват много по-тежки удари.

20

factotum

преди 7 години

Политика ли е да режеш глави, да целиш жените си с камъни, да насилваш деца...., това се нарича варварство и няма място в цивилизования свят!

19

Киро кофражиста

преди 7 години

Англичаните са много наплашени да не ги акбари Аллах отновоСамо някой да пръдне по-силно и бягат като зайци

18

Анонимен

преди 7 години

До до 15-чукНапротив!ИРА взривяваше и трепеше ТОЧНО заради християнството (католицизма, ако трябва да бъдем точни).

17

Анонимен

преди 7 години

Ами то крайният ислямизъм си е политика, а не религия.Няма никаква разлика в това, дали взривяваш църквата Св. Неделя или мола/залата в Манчестър. Все си терорист.

16

до 15-чук

преди 7 години

До Анонименкогато ИРА е гърмяла бомби, не е било заради хистияството другарю мало-умен! Отделно, след 15г. или подобно стигат до споразумение и спират с глупостите. Я сега да видим мюслитата, от 1100 и някоя година трепят усърдно християни и се опитват да презвемат Европа и целия свят след нея.

15

Оруел

преди 7 години

Ира и ЕТА никога не са целили да нараняват мирно население, а правителствени служители, и техните причини нямат нищо общо с християнството, а са политически!

14

Анонимен

преди 7 години

Работливи българи още ли сте там още ли чакате някой да ви гръмне ?

13

Анонимен

преди 7 години

Когато ИРА и ЕТА избиха хиляди хора в терористични актове, не ви чух да твърдите, че християнството е престъпна религия и трябва да бъде забранена. Но от първобитни динковци с комунистически наклонности какво може да очакваш...

12

Чукча

преди 7 години

Аллах пак ли ги наакбарил?

11

Анонимен

преди 7 години

Взрива от представители на религията на мира ли е извършен ме интересува?

10

Оруел

преди 7 години

Рефюджис Уелкъм!

9

Анонимен

преди 7 години

Англичаните избиха стотици хиляди цивилни мюсюлмани в Ирак за да им внасят демокрация. Е, сега пък ислямистите избиват цивилни за да внасят ислям! Какъв е проблемът? Англичаните трябва да се радват, че джихадистите нямат изтребители и балистични ракети и ще минат само с няколко десетки жертви, щото иначе можеха да се стотици хиляди.

8

един там

преди 7 години

До България,Вие, да питам, България ли се казвате, или някой ви е оторизирал(делегирал права) да говорите от името на всички жители на България?То това отроче на САЩ, което попречи да настъпи мир в Сирия, току така не може да бъде унищожено! За справки- Ирак, Афганистан, Либия и др.Аз в едно съм ги признал САЩ- царе са да създават хаос, само че нещо напоследък същия този хаос стана доста трудноуправляем!

7

Анонимен

преди 7 години

Докато не затворят всички муслимански центрове и не затворят джамиите ще е така. Оставиха * да се ширят и правят каквото си искат, защото Англия е демократична, муслитата си ги избиват най-демократочно.Много ми е интересно, какво ще каже Мей на родителите на загиналите деца.Тази дърта нещастница нищо няма да направи, просто ще остави нещата по старому. Най-вероятно получава пари от Саудитска Арабия и други муслимски държави да бъде...толерантна. Не се ли вдигнат англичаните ще е така

6

Европеец

преди 7 години

Ние сме правите, ние водим правилния начин на живот, ние няма да се променяме, ще продължаваме да живеем както преди защити ние сме цивилизованите, те трябва да се променят - нали така?