39

Родител

преди 7 години

Чета коментарите и не вярвам на очите си! Уважаеми драскачи, става въпрос за ДЕЦА! Повтарям ДЕЦА! Каква е тази всичката злоба, която изсипвате???

38

ссссссссс

преди 7 години

Какъв им е проблема? Нали Саддам и Кадафи ги няма. Да се радват на демокрацията и нейните плодове.

37

vse edno

преди 7 години

До Анонимен 44: Как ядеш с таз *** уста, как не те е срам, г.н.усна т.вар!!

36

Анонимен

преди 7 години

датата е 23е това е енигма.

35

Анонимен

преди 7 години

Малки британски мелезчета на концерт на по-голяма афроамериканска мелезка. Именно САЩ и Великобритания са отговорни за милионите жертви в последните десет години в Ирак, Афганистан, Либия и Сирия.

34

европа

преди 7 години

Най много атентати в Франция и Англия.Значи тези държави бъркат сметките на някой,този някой стои зад тези атентати.И двата атентата в Париж и Мачестър са знакови,на концерти на американски изпълнители.Този някой изпраща съобщение.

33

Анонимен

преди 7 години

А когато натовските самолети, излетяли от базата в Англия бомбардираха Алепу и убиха над 3 хил сирийски деца, тогава защо нямаше такъв вой ?

32

не е лесно да си тъп

преди 7 години

Тези английски агнета ще им уморят двете мозъчни клетки с пропаганда, та ще изпаднат в депресия и ще се угоят още повече.

31

маке до 38

преди 7 години

в сега пище за 29 умрели

30

Анонимен

преди 7 години

Кабалистите от ДС ни информират за 22 загинали а кабалистите от острова ни казват ,че загиналите са 19,селяни на кои окулисти да вярваме ?От Англия съобщават за 19 загинали а българските медии пръскат за 22 загинали или зависи кой как тълкува ритуала ? Селяни ,загинали няма ,има сатанински ритуал със перфектно подбрана нумерология .Селяни аз съм изумен как висши представители на правителства и водачи играят на сцената на този цирк а уж са опозиционни страни ще бъда по директен-Путин

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33Значи християнствотн е ТАМ на концерта на некаква разголена кифла, така ли. А същото това християнство го атакуваха в Либия, защото Кадафи беше християнски проповедник в пустинята......(това може да се окаже верно)

28

До анонимник 33

преди 7 години

Това с християнството е претоплена манджа. Религията на Запад е просто бизнес, а набожните хора са много малко. Проблемът на западното общество е че е като коне с капаци, какъвто пример си и ти. Обаче българите са природно умен народ и лесно разграничават лъжа и истина. Един път изградил си мнение, българинът не си го сменя като носна кърпа.

27

Галин

преди 7 години

За жертвите в метрото в Русия нямаше....ама сега се почва с Хаштаговете.....особено ако е за хората на острова дето смятат нас за по-долни *** и от маймуните по Зимбабве ....евала БГ МЕДИИ ЕВАЛА ...

26

маке

преди 7 години

ей ако немаше атентат с какво ке се занимаваха радиата и твитата барабар с знайни и незнайни сайтове не знам

25

избирател

преди 7 години

И аз глуповатия тиражия знаех,че ще се стигне до тук,когато се ''помогна'' някога на Ирак и Либия.Но пък кой съм аз?Сега има много умни хора......примерно Тръмп...,за Симеонов,Сидеров и Борисов да не говорим.

24

!!!

преди 7 години

не ни интересува !!!!

23

финансови игри

преди 7 години

Ще пошумят покрай "атентатчето" некой и друг ден, доде цената на петрола е ниска и после по живо, по здраво. Да си купуват децата нови айфони, докато нашите деца им ходят да им берат ягодите.

22

МУХАХАХА

преди 7 години

Ариана гранде ЦИРК

21

А

преди 7 години

До Анонимен23ТЕЗИ НЕ СА Я ПОРЪЧАЛИ ТОВА Е ПО-ВЕЧЕ ОТ ЯСНО СЪПРИЧАСТЕН СЪМ КЪМ СЕМЕЙСТВАТА ИМ ... НО НЕМОГА ДА СЪМ СЪПРИЧАСТЕН С ТАЗИ ДЪРЖАВА ТИ АКО МОЖЕШ ЗНАЧИ НЕ СИ БЪЛГАРИН

20

1

преди 7 години

Нека да позная, че исмяма няма нищо общо със снощните събития. Исламска държава се нарича така поради чиста случайност.