25

Анонимен

преди 7 години

Вчера го видях в Ихтиман. Изглеждаше си много добре. Усмихнат и любезен. Както обикновено. Трудно ми е да повярвам. Как бързо се случват неприятностите... Дано се възстанови по-бързо!

24

до 18 и до Пич

преди 7 години

Вие сте АНТИБЪЛГАРИ, освен това за нищо не ставате, само излагате България пред света.Добре, че има и здравословно мислещи хора, останали в България, с такива като 18 и Пича за никъде не сме, по-добре да се махат от България.

23

до "Пича"

преди 7 години

Май ти си алкохолизиран или дрогиран. Всички подолу гупаци като тебе не могат да решат и едно деференциално уравнение, камо ли да изчислят една траектория, тръгнали да търсят кусури на способни хора, било то българи или руснаци. СРАМУВАМ СЕ ЗА ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ НА НЯКОИ МОИ СЪНАРОДНИЦИ !

22

8

преди 7 години

Никой не е припадал при приземяването.В едно интервю Иванов обясни,че при тренировките,му казват:"А сега командирът припадна,ти какво ще направиш?"Това е било част от обучението.Нуууууууууууу умната журналистка разбрала,че Рукавишников наистина е припаднал и сътворила куп глупости.Друг умник беше написал,че корабът им се е скачил със станцията и те занесли небезизвествия български суджук.Даже бяха написали:"Наздраве!".тогава иззеха "Български воин",защото корабът не можа да се скачи със станция

21

Стамат

преди 7 години

Проверявайте ги тези факти. Бъркате първия полет на Рукавишников (лека му пръст) с последния. Никой не е припадал, навлезли са в атмосферата много остро и са преживели огромно претоварване. Като почнете да повтаряте някакви пропагандни глупости и става тъпо. Дано се оправи човека. Дано се възстанови. Добър човек е.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18Не виждам как *** като тебе, която цял живот е лазила в прахта и е била настъпвана от кого ли не, въобще се осмелява да коментира човек който е летял в космоса! Ти си НИЩО, той е ВЕЛИК, другото са празни приказки

19

Анонимен

преди 7 години

Между другото - има 2 вида инсулти -единият е при запушване на кръвоносен съд в главата и симптомите са затруднен говор, липса на контрол върху тялото си, изтръпвания - лекува се с лекарства за разреждане на кръвта, например аспирин, но ВЕДНАГА. Другият инсулт,при който се пука аорта в мозъка и при него се получават гърчове, раздразнителност, скованост във врата НЕ ТРЯБВА да се пият такива лекарства,като за първият вид а ВЕДНАГА В БОЛНИЦА.До 3 ЧАСА

18

Kropm

преди 7 години

До Анонимен 18 - а ти си дребна душичка, скрита зад голям монитор. Отдай на човека дължимото бе, лалугер дребен. Злобицата ще ти разяде сърчицето. Този човек го знаят навсякъде, и е един от малцината летели в космоса. А кой знае дребното, жалко хейтърче леещо злобица в нета?

17

Анонимен

преди 7 години

Какъв космонавт е тоя куфар бе! Беше се наакакал на връщане от орбита. ***. А внук му като уби човек с джипа си безпоследстено, тогава не ревахте, а! Аре да рита камбаната че ми се яде жито.

16

Анонимен

преди 7 години

Ужас.Не знам какво става, но напоследък масово хора даже и на 30-35 години получават инсулти и инфаркти. Както и умират от други страшни болести. Да не говорим за тези на по 60-70 години. Отделно тези, които се самоубиват.Не знам за статистиката за средната продължителност на живото в България, но според мен е не повече от 55 . А Германия, Якония, Гърция гонят 90.

15

Анонимен

преди 7 години

Има кръвоизлив в мозъка. :(

14

Некой си...

преди 7 години

Пътник е и няма да могат да го спасят, това не е инфаркт, при който има шанс...

13

Анонимен

преди 7 години

Дано се оправи напълно! Голям човек с огромен принос за космическа България!На тези гнъсни зложелатели от сърце желая да ги постигне нещо още по-страшно! Това са антибългари, щом могат да се радват на такава новина! Земята трябва да се чисти от отровата си плесен!

12

Рукавишников

преди 7 години

До Анонимен...до 7 : Не знам как да ти го кажа...Абе да те стигне същото !!!

11

Тато из Правец

преди 7 години

Господ здраве да му дава !

10

Жорко

преди 7 години

Познавам го лично. Железен човек, и много премерен. Вече не ги прят такива. Дано се оправи бързо!

9

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТова е бивш български военен пилот и космонавт. Какво честито? Гад. Да ти се връща!

8

Анонимен

преди 7 години

Време е Какалов да посети Алахата.

7

Анонимен

преди 7 години

Честито!

6

Александър

преди 7 години

А някога имахме и космонавти.