16

Шопо

преди 7 години

Клати го Далавери ! Ама без Далавери нема кабинет ... 22...

15

vah

преди 7 години

Този Харизанов е от кликата защитава винаги ГЕРБ. Типичен арогантен и надменен гербаджийски бо.ук. Да смъкне розовите очилца от главата си и да види до къде стигна страната от поредните некадърни управления до момента, в това число всички управляващи. А с тези откровени фашисти се удари тоталното дъно и след управлението на тези герберасти и фашяги страната ще е тотално разсипана!

14

The big щепсел

преди 7 години

Тоя кабинет, на заптието на правешкия овчар, е най-недоклатеното нещо на света.

13

Хаха

преди 7 години

Ще вървят напред към новия мензис на тлъстия, но глупав лидер, който ще метне пешкира пак до има-няма година.

12

Кой

преди 7 години

Незнам, кой кого клати, но някой хора търсят под вола теле! Само и само да разклатят кабинета. Всички сте много честни, умни и справедливи! Вярвайте на всичко и всички, търсете компромати! Но ще си останете с пръст в устата! Защото ГЕРБ няма да се хване на въдицата на разни турчиля, гладни за власт, изпуснали кокала! ГЕРБ ще върви напред и ще си изкара мандата, защото на народа му писна от избори!

11

Даола

преди 7 години

Редактори, учете граматиката ! "Клати ли се КАБИНЕТЪТ...

10

Анонимен

преди 7 години

Кой беше журналиста ГХ? Може ли някой да поясни?

9

Анонимен

преди 7 години

Вярно трябва да махнат пълния член от нашия език. Че за какво ни е? Само да се излагат журналята.

8

До г-жа Вельова

преди 7 години

Уважаема г-жо Вельова! Една корекция в заглавието: Изписано е: "... Клати ли се кабинетА "Борисов" 3. Правилното изписване следва да бъде: "Клати ли се кабинетЪТ "Борисов 3".

7

Анонимен

преди 7 години

Ами като се съберат най-известният герой на Алеко Константинов и тримата не по малко известни персонажи на Доньо Донев заедно се получават такива клатения.Всяка прилика с действителни лица и събития от новото българско правителство са напълно случайни.

6

сминдух енд чесън

преди 7 години

Единствения начин едни експерти да получават сериозни кинти дълго време без да правят нищо освен друго освен да хвалят правителството е този.

5

Буден гражданин

преди 7 години

Добър е кабинета този път - дано откара пълен мандат, че да пооправят кашите дето забъркаха ДПС и БСП.

4

Анонимен

преди 7 години

Проблем е , защото разни снимки ви държат "Будна" съвестта, но цените на тока-не, смъртностт-не.Гледам никой не се трогна толкова как ще е отрази това на кабинета?! на международното положение?!ако ние измрем, а на народа-куклиненото шоу от екскурзия. вашта ...снимка.

3

Анонимен

преди 7 години

Абе не знам дали някой клати кабинета и въобще кой кого клати вътре в тоя кабинет.Ама знам,че Тиквата от Банкя дойде за трети път на власт и за трети път държавата заприлича на цирк.Записи,тефтерчета,снимки,тоя набили днес,оня го да не казвам какво утре...И вече истинските проблеми на хората като бедност,безработица,битова престъпност,нови цени на енергията,здравеопазване отидоха за пореден път в девета глуха.

2

Vroeni

преди 7 години

Dps tarsiat vse rahata - da sednat s razpereni dlani nagore i da chakat da im padne nagotovo...i Erdogan ne haresva marzelivite ot dps...

1

Алов

преди 7 години

Важно е да се смени погледа от актуалните теми. Съдебната реформа битовата престъпност и да се говори за глупости да може ГЕРБ + ДОСТ и ДПС да си безчинстват.