152

СД

преди 7 години

Аферим на комшуларите! Да си го държат лидера. Напълни затворите с интелигенцията. А си казал виц против него, а те прибират Тайнте служби. Халал да им е лидера!

151

Не забравяй Меца

преди 7 години

Северно от вас какъв силен лидер ви се е нагледал!От една държава, много по-голяма и по-силна от Турция.И да щете, и да не щете, рано или късно ще се настани на Босфора. И така ще ви лидеросва, че след няколко години и родните ви майки няма да ви познаят. Такива предани русофили и комсомолци ще станете.

150

Анонимен

преди 7 години

Истината е,че турците си харесват Ердоган,както и руснаците Путин. И двамата печелят изборите горе-долу честно. Просто, турците и руснаците са по-изостанали в еволюцията народи.Те имат нужда от Бащицата-Цар. Някой със свръхестествени способности,когото да обожествяват,който да ги пази и да им казва как да живеят и какво да правят.Както има умни и глупави хора,така има и такива народи. Не е политкоректно,но е истина.

149

Анонимен

преди 7 години

Особено се прояви, когато категорично отказа на Путин да се извини за сваления руски самолет или поне докато Путин не му спря кранчето с туристи. Секунди след това Ердоган скимтеше като виновен пинчер....Малко си се пообъркал. Извини се на близките на пилота, а не на Путин за самолета. Путин беше този който му лазеше в краката, че да му позволи да си прекара тръбите.

148

Анонимен

преди 7 години

Щатите и Европа все повече се дистанцират от политиката на Ердоган, а не от Турция!....Така се дистанцират, че и Меркел и Тръмп побързаха да се срещнат със султана

147

упс...

преди 7 години

Обществото в Турция е разделено.На референдума за Султанат: - 51% гласуваха "За" (предимно в Азиатската част на Турция и в дълбоката й провинция) - 48% "Против" ( предимно образованото население в Европейстата част на Турция)Щатите и Европа все повече се дистанцират от политиката на Ердоган, а не от Турция!В Турция настъпиха "Интересни времена"! - както обичат да се изразяват китайците!

146

Анонимен

преди 7 години

Така е в тази жалка територия

145

Анонимен

преди 7 години

Някой да знае кой е министър председател на Швейцария, сигурен съм че 99 % не знаят, но всички знаят че това е странат с най-високо качество на живот, не е нужно да имаш "силен" лидер който по цял ден да говори глупости=============Чичоти "Сорос" а 99% не знаещи са такива като теб.

144

Слава Богу!

преди 7 години

а защо не са ги попитали колко хора искат смъртното наказание. Да живее стадото!

143

ъъъ

преди 7 години

Ами тя и Европа не ви иска , така че чувствата са взаимни...

142

Анонимен

преди 7 години

Малко като в баснята за лисицата и киселото грозде: ЕС не ги иска а и те не искали ...Даа, киселко е гроздето за ЕС. Много им се иска Турция да иска. Аванта свърши. Грозденцето е с пари. Сладкото.

141

БГ

преди 7 години

Няма ли най после да ги изолират тея ?

140

Анонимен

преди 7 години

БГаню пак се тресе от злоба и завист

139

Лафонтен

преди 7 години

Малко като в баснята за лисицата и киселото грозде: ЕС не ги иска а и те не искали пък от 20години са кандидати за членство и сега понеже вожда Ерджолан рече тъй всички мразят ЕС само че милиони турци живеят в там и още толкова си мечтаят да отидат при тях щот на младите отдавна им е писнало от бypки и шaлвapи.

138

европа

преди 7 години

Много силен лидер е Ердоган.В държавата му атентати,опит за държавен преврат,на границата му война.Икономиката в криза,няма туристи,няколко милиона турци бегат да работят в Европа при слабите лидери.Арести на хиляди турци,затвори,тайни полици,ислямизация и хаос.Силния лидер е този който осигурява спокоен,уереден и богат живот на своите граждани.Ердо е същия като Путин и Ким.Смешници.

137

ELEKTRON ELEKTROS

преди 7 години

ГРЪЦКАТА АРМИЯ ЩЕ ВИ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ВАШТА ЗЕМЯ И СТОЛИЦА - МОНГОЛИСТАН, ТУРКАСТАН, УЗБЕКОСТАН, ВЪВ УЛАН БАТОР И ТАШКЕНТ..ГРЪЦКАТА АРМИЯ ЩЕ ПРИСЪЕДИНИ И ВСИЧКИ ТУРЦИ ПРИ СВЕТИ ПЕТРОС .МНОГО СКОРО .

136

_____?????

преди 7 години

"...Хората в Турция винаги са били скептично настроени за ЕС................"+++++++Това е . Какво да се коментира повече?

135

Анонимен

преди 7 години

И България ще трябва да внася турци за работна ръка и за нато армия.

134

Какво ни занимавате

преди 7 години

Какво ни занимавате с Турчата.Какво очаквате от тях, вижте какво е ДПС в България и знайте, че българските турци интелектуално превъзхождат Ердогановите.А, какво ие Дие Пие Сие То го знаем отлично.

133

Турчин

преди 7 години

До до турчинНие няма с армия бе, с работна ръка. Европееца си прави тънки сметки, икономиката, ръста, ипотеките, пенсиите, е такива глупости на търкалета. Та по тия тънки сметки е изгодно да внасят наши работници. Нема тън мън, математика баце, нАука, с цифри ти го доказват :) Ние няма се дърпаме я, наще деди кръв са лели и не са успели да превземат Виена, ама де да са знаели че с нАука по-лесно :)