14

Анонимен

преди 7 години

За Тръмп Иран е враг 1 в региона, а като се има предвид, че той е съюзник 1 на Русия следва: "Думам ти дъще сещай се снахо" !

13

Анонимен

преди 7 години

До Край"СССР не съществува от 30 години. В някой малки и празни глави още се води студената война"Не виждам по празна глава от твоята. За какво славянство ми говориш, като руснаците не са славяни, за какво православие ми говориш като руското православие насаждано и у нас е по-мракобесно и от исляма и служи единствено да укрепва властта на управляващите в момента независимо кои са но само и само да са свързани с назадничава русия.

12

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте ,че Ислямската революция в Иран бе извършена от Москва,днес Иран също като Сауди араби не е светска държава.Явно там ще си ги мерят САЩ и Русия.

11

Край

преди 7 години

СССР не съществува от 30 години. В някой малки и празни глави още се води студената война и борбата с комунизма се води с пълна сила. Истинския конфликт е Англосаксонския свят - срещу славянството /православието/ част от което сме и ние.

10

Анонимен

преди 7 години

до 11: "СА или СКорея са по лоши..."Отговор: СССР

9

край

преди 7 години

СА или СКорея са по лоши - оставям на американофилите да кажат.

8

упс...

преди 7 години

Тръмп зове мюсюлманите за единство.---------Срещу кого, бе ???

7

Башка Луд

преди 7 години

Сега тези, които хвалят и благославят САЩ, като радетеля за демокрация, могат да се скрият в миша дупка! Саудитска арабия е лоното на тероризма и извор на идеята за господстващ шерият, а САЩ ги приемат за основен съюзник.Иначе, Русия е империя на злото!Да живее дружбата между фундаменталния ислям и САЩ!

6

не

преди 7 години

Не е нормално да искаш коалиция срещу тероризма от страните спонсори на терористите в района!?да искаш мир а да продаваш оръжие за милиарди което ще стигне и до терористите,този ни прави пак на луди....

5

факт

преди 7 години

Въпреки най новото американско оръжие саудитската армия в Йемен е разбита от партизаните Хусити,американските танкове и бронирани коли горят като кибритени кутии....

4

лошо

преди 7 години

Зове за единство а продава оръжие на най големия спонсор на терористите в района СА!но Хоситите както са ги почнали може скоро СА да я няма.....

3

ха ха ха

преди 7 години

ЕС, най-големият васал на САЩ се разпада, а Тръмп зове ислямистите да се обединят!

2

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Тръмп е хазартен бос и пласьор на дрога и оръжие за арабския свят !

1

ГАДОРЯН

преди 7 години

М чи те са си единни бе Тръмпи! Единни в жаждата си да наложат шериата по всичките земни кълбета