42

Анонимен

преди 7 години

Незнайно защо никой в България не учи на уважение към възрастните хора, а напротив винаги се създава напрежение. Това поведение го е имало винаги, по-възрастните хора да негодуват и порицават по-младите, но никой не е проявявал агресия. Със сигурност е имало и хора с шизофрения, но когато обществото, журналистите, учителите и мн.други създават положителни емоции и уважение към възрастта няма да има такава агресия. Поколенията никога не са мислили и виждали нещата еднакво, което е нормално.

41

Анонимен

преди 7 години

Просто поредният агресивен *** който е решил да си го изкара на някого който не може да се защити.Що като е много луд и бесен не скочи на някоя бургаска мутра?От тия със скъпите коли дето тренират с 200 килограмови щанги? Хаха -да не е луд нали?

40

факт

преди 7 години

Лудостта не е задължително нещо зло .А престъпниците са злодеи .Те не са луди ,а зло .Това обаче се размива в някакви психиатрични експертизи на група неуравновесени психарки . Журналистиката и психологията създават много повече патология от всички останали взети заедно .Медийната шизофрения е тотална и брутална.

39

Като,

преди 7 години

че ли диагнозата-ЛУД,стана много удобно и изгодно обяснение,оправдание или извинение,за нечие страшно и опасно поведение?!?!?!

38

Анонимен

преди 7 години

Колко изгодно за държавата според обществения натиск! Хем шизофреник, хем вменяем, а друг път невменяем, зависи колко плати на нашия

37

до 45

преди 7 години

Ти си болен червен комунист. СССР падна другарче и вече няма как да изпращате нормални хора из лудниците,защото не са за комунизма.

36

до 45

преди 7 години

Ти си болен червен комунист. СССР падна другрче и вече няма как да власрвате нормални хора из лудниците,защото не са за комунизма.

35

МНЕНИЕ

преди 7 години

Мисля че хора като *Василев* са склонни да бият и обират баби .

34

Анонимен

преди 7 години

До Веселин Узунов - 39Лошо ти е чел ходжата. Явно главоболието ти е от побъpканост. Но не при ходжа е трябвало да идеш, а при психиатър. Въпреки че и той не би могъл да ти помогне. Защото побъpкаността ти е поради наследствен cифилиc.

33

Анонимен

преди 7 години

До Веселин УзуновТочно това ще ти се случи много скоро, защото имаш рак на костите. Ще ти го открият, когато се удариш съвсем леко.

32

Анонимен

преди 7 години

Кой следи психично болните? - Ами никой! Те са по улиците, в учрежденията, а някои - за ужас и смъртно нещастие на България - в най-високите етажи на властта. Ето, по радиото излиза отрок на социализма, плаши да съди всеки, който го уличи в нечистоплътност, неизмита от скъпа козметика с депутатска заплата. Освирепели от подлизурство на чужди сили, шизофренично ни налагат своето мнение - та това са точно фашисти. Готови да ни убият, ако не мислим като тях. Сеят *** омраза и разкол в нацията.

31

Istoria

преди 7 години

Sega razbiram osmanskata darjava. Bulgarite sa pravili mnogo problemi na turskata darjava s tolkova mnogo ludi i kriminalni christiani.

30

ДО 36 Василев

преди 7 години

Човешкия мозък е малко по-голям от твоя . Не се сърди - стига да се ползва тоалетна на закрити врата , да не убива стари хора .Сигурен съм че пикаш на обществени места ?

29

До 38

преди 7 години

Согласен сьм с това, че страдат заради греховете си! Но не мисля, че може да с обобщи против мюсюлманските народите и т.н. Сганта в бг винаги е била мнозинство, работил сьм с клиенти 7 години и мога да го твьрдя сьс сигурност. Мюсюлманите в бг са на сьщото ниво така че отчасти коментара ви е правилен.

28

Киро кофражиста

преди 7 години

Удоволствието да си луд, е познато само на лудите

27

ф

преди 7 години

Само журналистките защото са на един акъл.

26

Анонимен

преди 7 години

Василев, колко шизофреници познаваш, колко са ти близки и от колко време?

25

Агент Гоце

преди 7 години

Аз ги следя,но досега нищо лошо не са направили.

24

Анонимен

преди 7 години

Сутринта се разминах с една такава в Красна поляна, размахваше ръце ожесточено и си говореше сама. Слаба жена на средна възраст, такава мога да я бутна, ако ме закачи нещо /и аз съм жена/ и да побегна, ама ако е някой едър мъж и реши, че му препречвам пътя и го гледам лошо, какво мога да направя? То пък човек вече не знае от какво по напред да се пази - от кучета ли, от джебчии ли, от телефонни измамници ли, от психари ли... Всичко е на свобода!

23

Ами сега?

преди 7 години

Човек може и да не разбере кой е Живко на снимката.Добре,че погледа му като на натровен плъх издава всъщност диагнозата му.