33

Анонимен

преди 7 години

Ей, ама ние ставаме много принципна държава.

32

Надя

преди 7 години

Гарантирано от партия Гроб.И то не само за училищата.

31

Анонимен

преди 7 години

Мина безвъзратно времето, когато всички бяха равни. Дори и тогава някои бяха по-равни от другите. Неравенството е съвсем естествено, свиквайте и не пълнете главите на децата си с глупостите за равенство! Винаги ще има някой по-богат, по-красив или по-умен от вас, но това не е несправедливост, просто така стоят нещата. C'est la vit.Tака е и с приема в училище.

30

Анонимен

преди 7 години

До трябва, а ти защо не пренебрегнеш твоето дете пред чуждите

29

Анонимен

преди 7 години

До трябва, пич, никой с нищо не е длъжен за твоето дете, сега ти какво искаш, една майка да остави детето си, заради твоя лигльo

28

:-D

преди 7 години

Нека тогава ги приемат с изпити, ама тогава тъпaцuтe ще ревнaт, че ги дискриминират по коефициент на интелигентност :-DНеравенството е природен закон. Напълно естествено е. Ако държавата не иска дискриминация, да направи така, че всички училища да са на еднакво високо (не еднакво ниско) ниво, и тогава никой няма да се натиска да влиза в т.нар. елитни училища! Но не може.

27

Анонимен

преди 7 години

До 24, ооо ама хич не ме е яд, дори много ви се радвам, повече да сте такива, е аз на един такъв му пробутах панелката за сумати пари и се изнесох на село, че там вече селянитe, намаляха, "сите са у градо"

26

трябва

преди 7 години

А не е ли дискриминация ти да изпратиш детето си първия учебен ден, а учителката няма възможност Тя е длъжна да посрещне твоето дете.Защо не попитата колко пъти тя пренебрегва своите пред чуждите.

25

Анонимен

преди 7 години

До 23, че "тия в София" ти си ги избирал, а и те се домъкнаха като навлеци от селатa, така, че сте си лика прилика

24

До 17

преди 7 години

Ами аз живея в сбъднатата си мечта.Дойдох от най-високопланинското родопско село и след 6 години в софия и як труд си купих апартамент.Яд ли те е, мамин глезльо, дето още вашите ти плащат телефона и на 35 живееш с тях?Така е,като си раснал на парно и не са те научили да мислиш и да се бориш.

23

do 18 ot edna selqnk

преди 7 години

Мечтата ми е да си живея на село, да си имам градинка, да си имаме животни и въобще децата ми да имат това детство, което имахме аз и баща им.Но, как ще живеем на село, определят тези,които живеят в София. И те направиха животът ни на село невъзможен. И не ми давай съвети да "копам компири", защото поредни години се пробвахме - ние сеехме, други обираха. Дори кокошките от двора откраднаха посред бял ден. По-зле сме от Дивия запад. Там фермерите са имали право да защитават собствеността си.

22

До 20

преди 7 години

Ние по морето, ако разчитахме на софиянци, гладни щяхме да умрем. Има си чужденци за тази работа. Стойте си в София бе, кeлeши!

21

Анонимен

преди 7 години

Че ние вече не им ходим на лaйноморието, отдавна не ходим, там освен сeляни и лaйна, друго няма

20

Анонимен

преди 7 години

До До 3а колко твои роднини и съседи живеят в софия ? а ако софиянци не дойдат на лай..няното ви черноморие,ще загинете от глад !

19

Shark

преди 7 години

Предимство трябва да имат само и единствено деца, живеещи в района на училището. Не може училището да ми е отсреща, но моето дете да не го приемат, а в същото време в същото училище карат деца от кварталите, че дори и от близките села. Говоря за т. нар. елитно училище в центъра на Пловдив.

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8, а защо да не са привилегировани, ти не ползваш ли привилегии в твоята професия

17

Анонимен

преди 7 години

Мечтата на селянинa, да дойде в София и да си купи апартамент

16

Анонимен

преди 7 години

До До 3Бъркаш, сега прилича на куpник, преди да ни налазите си беше много по-добре, ама нали всички искате да сте гражданйе

15

Ер малък

преди 7 години

До Мама "Предимство трябва да имат близко живеещите"., т.е. дискриминация по местожителство?И българските деца да не стават студенти в чужбина, м? И Драган от Горно Борово да учи за тракторист в местоно СОУ и до там, нали? И да няма движение на хора, ако искаш по-добро образование, култура, ценз, от там шанс за развитие и т.н.? И вие сте от хората, които претендират за по-добро образование, нали?

14

Мама

преди 7 години

Предимство трябва да имат близко живеещите.