23

Анонимен

преди 7 години

Направете паметници на хората,които сте избили в лагерите !!!!

22

sistem error БСП

преди 7 години

Тези червени младежи няма да бъдат по-добри от Зарков дето щеше "да мъчи нечий дядо с глутница другари от ДС". Няма по-нагли​ същества от комунистите.

21

Псевдопатриоти

преди 7 години

И ние!

20

Червени слуги

преди 7 години

А днес сме Гербаджии!

19

Лиляна Павлова

преди 7 години

И дядо ми беше партизанин!

18

Анонимен

преди 7 години

Комунист да работи!!! Това трябва да се отразява по световни медии, дори да обявят къде и кога, да спечелим малко от туризъм!

17

да уточним

преди 7 години

Вонишки или партизански паметници?

16

Червени мижитурки

преди 7 години

Вие ли младежи издраскахте паметника на Рейгън?Гордостта на партията .

15

комсомолка

преди 7 години

"Нинова призова всички млади хора у нас да се включат в инициативата, независимо от политическата си принадлежност." Такааа....и като се включат тези млади хора, нейните хора ще бъдат ШЕФЧЕТАТА....те ще стоят с ръце в джобовете и ще казват какво да се прави. Знаем ги тези работи другарко, живяли сме в такива времена...А наесен дали ще има и бригади да оберат царевицата и да белят домати в консервните фабрики??? Пак тези от младежкото БСП??

14

Чудя се

преди 7 години

Хубаво е решила да поправи Бузлуджа, но откъде ли смята да открадне пари?

13

Фронтовак

преди 7 години

Фронто, за твое сведение, Добри Джуров "вижда фронта" цели четири години. За другият не знам...

12

анонимен

преди 7 години

Корнелия Нинова е твърда жена Която мисли за народа Конкренто за нея аз гласувах на предсрочните избори Мисля ,че тази жена има лидерски качества на ръководител ..

11

комунист умора няма

преди 7 години

Най - добре ще бъде Нинова, да качи комунистите в колона по един върху покрива на Бузлуджа и да се хвърлят с главата надолу !!!!!! Това е добър начин България да се отърве от престъпните *** - комунисти !!!!!!

10

Фронто

преди 7 години

Военна рампа. Тук в края на ВСВ пристигат воините изпратени да умират за интересите на окупатор.Офицерите ги прибират при слизането,не ги оставят дори да видят близки! "Прибират" ги тодорживковци и добриджуровци непомирисвали фронт. Те " установяват' народна' власт" . Не трябва ли там да има достоен паметник ?

9

комитетчик

преди 7 години

Госпожа Нинива не се ли научи, че няма такова нещо Бузлуджа, върхът се казва Хаджи Димитър и обектът на върха ако е паметник е паметник на престъпленията построен със заграбените наши пари.

8

АTAKICT

преди 7 години

НИНОВА НАРЕДИ НА МЛАДИТЕ БСП--ЕИЦИ ДА РАЗРУШАТ ПАМЕТНИКА НА РЕИГЪН---ТОГАВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС КАТО РОДОЛЮБЦИ

7

Партиен секретар

преди 7 години

Младежите в БСП да направят поне един ленински съботник и поне един път в лешперския си живот да свършат някаква работа - да издялат един паметник на своята фелдфебелка Нинова ,та дано се кротне и престане да ни надува ушите с крякането си.

6

Активист на БКП

преди 7 години

А ,той Кеворкян ги ,,възстанови !!!

5

Анонимен

преди 7 години

Аз работлив комунист не съм виждал - все бяха партийни секретари, прогрупорзи, гаулайтери и.т.н - децата им не правят изключения.Апрппо синът й ще се върнели в бойколандия да възтановява паметници?

4

гневен

преди 7 години

Краднелия, върни откраднатите пари и не само ти, но и всички крадци на народна пара и така ще се възстановят не само паметниците, но ще има и пари за пенсии. Не те ли е срам от бедния народ,чийто пари открадна? Не вземай често думата и не се изказвай по всички въпроси, така по-малко ще те п.с.у.в.а.т хората.