14

Goya

преди 7 години

Тъмно кафяв художник няма и не може да има. те са добри по бягане, скачане, въобще да го наречем лека атлетика, за да не кажем маймунски работи. та този е набеден художник - зер ако беше бял и още повече жив, гладен щеше да умре.

13

Уолстрийт

преди 7 години

Знаем,знаем... ама не казвате историята на Баския? Как стана Баския, с какви средства, при кого живееше и т.н Това е света на голямата перечница, не се чудете изобщо! Тук в тези селения небесни не пускат случайни хора, не 10000000, 20 милиона ще стане, защото има интерес както писах по горе, да се завъртят и изперат едни нечестни суми! Изкуството е стока, и тя се търгува! Другите качества са на второ място. и т.н ... да не се обясняваме повече :)

12

Picasso

преди 7 години

добре де цензори, исках да кажа тъмно кафяв

11

Анонимен

преди 7 години

Луда работа!

10

До ,,разбирачите&quo

преди 7 години

Ако видите ,,Герника" или ,,Минотавромахия" на Пикасо реакцията ви ще бъде същата. Просто Криско,Азис и Стораро са ви по ,,на сърце".За всеки влак си има пътници,деца.

9

Picasso

преди 7 години

*** художник няма и не може да има. те са добри по бягане, скачане, въобще да го наречем лека атлетика, за да не кажем маймунски работи. та този е набеден художник - зер ако беше бял и още повече жив, гладен щеше да умре.

8

Анонимен

преди 7 години

Култовите имена в съвременното изкуство умират на 27-годишна възраст в резултат на свръхдоза. "Шедьоврите" им се раждат в творчески делириум за радост на клеменсите.

7

До ,,разбирачите&quo

преди 7 години

,,Не по високо от обувките ,обущарю !". Това знаете ли го ,,обущари"?

6

Румен

преди 7 години

Грешни пари за грешка в изкуството.

5

xъммм

преди 7 години

Сутрин докато чета вестника оставям по изразителни пластики , само дето после пускам водата.

4

Анонимен

преди 7 години

А на мен 300 млн за карибските пирати ми се сториха много ,

3

Надето

преди 7 години

110 милиона са твърде много за тази картина,но пък така добре би стояла на стената в спалнята ми.Личи си,че е вложил душата си в нея.

2

хахахахахах

преди 7 години

Поредната драсканица. Само перат пари с тия драсканици.

1

Клеменс

преди 7 години

Прекрасна творба! Личи от пръв поглед, че художникът е изпълнил този шедьовър на портретното изкуство в истински творчески делириум. Успял е да му придаде невероятна дълбочина и изразност, цветовете се намират в съвършена хармония. Творбата е комплексна, многопластова и провокативна, притежава дълбок философски заряд и позволява хиляди индивидуални интерпретации. с други думи това е изкуство par excellence. Дадените за за тази неземна картина пари са малко! Истинското изкуство няма цена!!!