121

Анонимен

преди 7 години

Това беше най-умният и кадърен български президент. Евала.

120

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Какви са тия калъфи Путин и Тръмп? Не ги познавам.Плевнелиев прави историята.След години във всички европейски столици ще има бюст на незнайния президент Плевнелиев.

119

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 7 години

Изключително умен и модерно мислещ Президент.Единственият му проблем е ,че е изпреварил времето си.

118

Shark

преди 7 години

За съжаление в писането на историята се намесват недоразумения като този. Хубаво че ще напише книга, нека един ден поколенията да четат глупостите му и да знаят истината, а не това, което ще се говори официално.

117

Анонимен

преди 7 години

Такива като теб я пишат. Каква ирония. Затова е пълна с огромни грешки, които обаче не можем да изтрием с гума.

116

Крали Марко

преди 7 години

Този винаги съм го мразил заради антируската риторика. Никой не може да ме накара да мразя РУСИЯ - братя по кръв и религия. Твърдо съм за ние да сме в ЕС. И твърдо не на сащ ,Сатаната въплътен в държавни одежди. Освен това Капитала показва много, много​ дефекти и има нужда от генерален ремонт. Иначе катаклизми ни чакат.

115

Анонимен

преди 7 години

Поне десет задунайски тапиpa заминават за по-добрия свят след всяка публична поява на президента Плевнелиев. Давай в същия дyx Росене!

114

Хех

преди 7 години

Кой беше пък тоя Плевнелиев че немога да се сетя?

113

Георги Симеонов

преди 7 години

Не е важно къде те канят,а какво говориш.Плевнелиев говори за света с устата на американските му покровители.Това , което е казал на тази среща не е родено в главата му.Листа с текста му е даден и той прочел написаното.

112

Гост+

преди 7 години

Все още сме на страницата на историята която написа той и Обама. Нищо впечатлително - къде са силните институции за които говори?

111

Гост+

преди 7 години

Какъв демагог. Тръмп създаде кризите, не някои преди него.

110

Разликите

преди 7 години

Не канят никъде Първанов, нито като беше президент, нито после.Не канят никъде *** Радев. И после няма да го поканят никъде.Никой не кани предателите на своя народ, те са срам и позор.Плевналиев беше канен по цял свят, и сега го канят. Изнася лекции, пише книга.Това е единствения Президент на България.Другите са руски продажници.

109

Анонимен

преди 7 години

Щом ще се поздравяваме музикално-поздрав и за подскачащите около И.Костов: през гугъла:"СОБАЧИЙ ВАЛЬС" - Кто не скачет...(исп. Юрий Сучков)

108

Анонимен

преди 7 години

Музикален привет на Плевелиев,Борисов и с-ие патриоти,демократи,либерали и прочие хампарцуняни,управляващи ни след 1989г:през гугъла: Жанна Бичевская "Русские идут"

107

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е "КОЙТО ТРЯБВА" да събере всичката политическа ***, управляваща БГ след 1989г ,да им разкаже и покаже "за коя Марийка" става дума в света и -както цар Борис преди около 80 г- да забрани партиите,да изпрати ръководствата им по дрънголниците,да назначи правителство от подготвени правилни български кадри и да започне изпълнението на правилна и осигурена ПРОГРАМА ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ на БГ-ДЪРЖАВА И НАРОД! През гугъла: "Наш ответ Америкосам (рекомендован к показу по телевидению США)"

106

Анонимен

преди 7 години

Разкарай се! Путин е велик! А ти внимавай ,Ердоган да не те подпре отзад с "патерицата"!

105

упс...

преди 7 години

Роската ще стане милионер, ако пусне в производство тоалетна хартия с образа си.Гарантирано!!!!!-)))))))

104

Човек

преди 7 години

До djlПолучи минус, защото ЖПО са нещо хубаво, доставят удоволствие и даряват живот.А нещото на снимката... повърната зеленчукова маса.

103

djl

преди 7 години

Женски полов орган.

102

Анонимен

преди 7 години

Не знам кой пише историята, но със сигурност знам, че не е половият орган Плевньо.