12

Хит

преди 7 години

Павелче, ако наистена беше майтап с нацисткия ти поздрав, щеше да махнеш снимката си от профила си! А може да си се престорил за расист нарочно по политически причини че днешно време сякаш минава номера да се престуваш на такьв!

11

Анонимен

преди 7 години

То фашист означява човек който събира сноп от урожай,реколта,наръч за клони,стъбла на храсти,драки и т.н. що може да се събере като сноп,че тия дето са и дали друго тълкование сноби ли са били,че толкова да я преинаковат тази дума от миналото и от времето на комуните,и каквото там имало още,има комуна значи има хора дето събират урожая-стопани или клони пак от тяхното стопанствоза ,едва ли са разбирали някой външен дето се прави на вътрешен стопанин.

10

Анонимен

преди 7 години

Големите демократи от Брюксел са съгласни да си затворят очите и пред коалиционен партньор фашисти само и само Марио етнология им правителство Тикви-3 да остане на власт. Интересно обаче дали и еврейското Либия в САЩ ще си затвори очите.

9

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам безобразията на управляващите, но не ми е трудно да разбера, че в една такава снимка човек не демонстрира убежденията си. Надявам се, че този който е пуснал поста има някакви лични впечатления, защото в противен случай е просто един злобеещ ...

8

Анонимен

преди 7 години

Е, затова не се ползва Сураттефтер... Ама хората по природа са суетни и глynaвu...

7

Тъпаци

преди 7 години

И какво лошо има? А ако беше застанал пред фигура на Ленин с пионерски поздрав и тогава ли? Смешници!

6

Перо

преди 7 години

"Завъртяла в мрежата се негов фотос, на който Тенев прави нацистки поздрав " бреее , а преди това в чий ли лаптоп или флашка е била снимката? Никой не задава тоя важен въпрос . Казва ли ти някой, смееш ли да попиташ?

5

Анонимен

преди 7 години

Не го приемай драматично. Приеми го шеговито. Направиха си майтап с тебе, също като снимката ти. Какво толкова.

4

hyy

преди 7 години

.I zashto si podavash kokala..za sein hitleristki pozdrav li?..Ta te evreite izbivat vseki d'en dechitca v Palestine

3

WannaCry ?

преди 7 години

Това е другото му аз ! Kакви повече самопризнания чакате. Cлужбите да го прибират и тоя шизофреник, дорде не е почнал да рита бабички по спирките.

2

Анонимен

преди 7 години

Е как нема да си в нокдаун, само ти дадоха да помиришеш кокала и видя колко можеше да ти е сладко. И изведнъж - хоп, немааааа! Това е все едно да си легнеш до мис Свят, гола и желеща те, и тъкмо да и го вкараш.....и те събуждат.

1

дядо Пенс

преди 7 години

Като не е твоята същност,що си се издул като залък у мътеница ,чадо ?