28

Гост+

преди 7 години

Аз не съм русофил. Просто се опитвам да съм обективен, когато говорим за политика и история. Да се отрича всичко на Русия и тя да се демонизира само не работи в БГ

27

Анонимен

преди 7 години

Да плащат тиквите и който е гласувал за тях, за какво да плащаме за разходките на кораба Карл Винсент ли ?

26

Анонимен

преди 7 години

Сталин ска Русия смачкаЛа нацизма ? Как го смачка по-точно? Нито ввс , нито флот , нито техника ? Нацизма го смачкаха САЩ с огромното количество техника , която са докарали в Европа. Русия няма една спечелена голяма война - в която да се е била сама .

25

Анонимен

преди 7 години

"Турско-Гръцки конфликт, две страни членки на НАТО. "....Я пак!!!Кипър кога е бил гръцки?

24

Анонимен

преди 7 години

Тъкмо по-бързо ще бъдат създадени Европейски Въздушно - Космически - Галактически сили за борба със зелени човечета, дето ги е страх да си сложат отличителни знаци, защото са пратени от зловещото Джудже да отмъкнат Европа.

23

firo peshev

преди 7 години

"39 КИПЪР НИКОГА не е бил член на НАТО нито тогава през 1974 година НИТО ДНЕС през 2017 година"Турско-Гръцки конфликт, две страни членки на НАТО. Коя армия прави военна операция на острова и го окупира?

22

Гост+

преди 7 години

Да се защити ЕО от Русия - поредните фейк заплахи. Царска Русия е била защитник на Европа на няколко пъти (Наполеон, Прусия, Османците). Сталинска Русия смачка нацизма. Някои ще ревнат и зароби источна Европа - сега нали вече е свободна без война

21

Burzum

преди 7 години

Тоя пък плаши *** с кокъл ...той да му мисли когато маршал Ким Чен Ун го насмете с непобедимата девет милионна армия на КНДР.....Да живей!

20

firo peshev

преди 7 години

19: "Нима покрай Украйна все още не си разбрал каква е ползата от НАТО"И каква е?А ползата в Кипър?Да не ни се случва, но ако Турция реши да си вземе райони около Кърджали, НАТО ще ни защити? Вярваш ли го?НАТО е скъпа отживелица, безсмислена и излишна структура.

19

Анонимен

преди 7 години

25 Питаха те 2001 година и ти каза ДА като гласува...........................ТОВА НЕ Е ВЯРНО!

18

ВСЕКИ ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 години

ДА ПЛАЩА ПО ЕДНА ЗАПЛАТА КАТО ЧЛЕНСКИ ВНОС В НАТО.ТАКА ДЕ, ЩОМ СА ФЕНОВЕ НА НАТО - ДА СИ ПЛАЩАТ.-ЗРУГИТЕ СА ОСВОБОДЕНИ.

17

Анонимен

преди 7 години

Еееех Тръпмеее, де да беше така лесно да взимаш решения, както пърдиш по туитер. Букмейкърите в Лондон вдигнаха прогнозите за твойто уволнение и са вече над 50%. Хубавото в цялата история с теб е, че Котай ще ви изпърди и теб и московските гномчета.

16

Гост+

преди 7 години

Трудно ще мине тоя номер, защото парите на ЕО отиват за социална политика, не за войни и това е съвсем разумно. Трудно ще хлъзнеш ЕО след като е изтърпяла две световни войни. Въпреки че евроатлантиците работят усърдно за обратното. Не мисля че някой наистина заплашва ЕО.

15

да ама не

преди 7 години

Да напомня че НАТО съществува в нарушение на ДОВСЕ от 1991г.с който се закрива Варшавския договор и НАТО!!!

14

Анонимен

преди 7 години

И по какво си личи че сме в нато, а не в руската федерация. Като 90% от оръжието и техниката ни е руска! Ха, ха смотльовци! По добре да вървим при Путин, поне няма да сменяме оръжието

13

НЕ

преди 7 години

До До 5А някой нас питал ли ни е искаме ли да сме в тази организация?за да плащаме?

12

Анонимен

преди 7 години

Нато ще умре като Варшавския договор и всичко ще си дойде на мястото.

11

До 5

преди 7 години

Байно,човекът говори да си плащаме масрафът! Мутрите искат пари за да те пазят!Участието в една организация иска и съпричастност!Лесни сме на поръчките,трудни на плащането!

10

Анонимен

преди 7 години

И 50% от БВП да даваме за въоръжение, няма да устоим на една руска рота. Не само в оръжието е силата.

9

firo peshev

преди 7 години

Прав е Тръмп, НАТО е отживелица, един огромен бюрократичен апарат за който отиват милиарди, без каквато и да е реална полза.Каква е целта на този блок, от кой да защитава? Марсианци? Защото клишето с Русия, Китай или Иран не върви...