60

Анонимен

преди 7 години

Абе каква улица, те шизофренците окупираха половината вицепремиерски кресла вие за улицата говорите...

59

д-р Исня

преди 7 години

"Центърът за психично здраве Бургас, където е пребивал биячът на възрастната жена"Ама той и в центъра си е "пребивал"!ХАХАХАХ

58

въйййй

преди 7 години

Добре дошли в България! Освен ,че сме евтина дестинация за алкохолен туризъм и за евтини момичета, вече се оказваме и държавата с отворени лудници ! Само Парламента ни е затворен и там пиле не може да прехвръкне от всенародната любов към неуморните ковачи на закони!

57

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Евроатлантическа България - лудница от отворен тип !

56

Анонимен

преди 7 години

80 години ни управляват и.д.иоти и ние само търпим. Е, кой е ненормален?

55

Анонимен

преди 7 години

При цар Борис преди 44та години живеехме най-добре, а за последните 75 години комунистите побъркаха хората и съсипаха държавата.

54

по-по луд

преди 7 години

Шизофреник рита баба, а нормалните хора не им пука! Кой е по-по ненормален? Нормално ли е да гледаш как ритат бабичка и не правиш нищо? Иначе тоя *** утре на спирката може да изкара нож и заколи някое дете.

53

Анонимен

преди 7 години

Много си прав, човече. 10 години ми отне да обяснявам собствените си родители, че трябва да си отстояват правата. И пак не се научиха съвсем. Това тяхното поколение е...немам думи. Каквото и да стане, мушва главата в раменете и отминава. Шефът го гърчи, мутри го управляват, правят го на нищо и той само си трайка и плаче в ъгъла. Ама по-лошото е, че са научили някои хора и от по-младите на лафа за преклонената главица. Тъжно, тъжно...

52

Оня

преди 7 години

До анонименМдаа и това го има за съжаление :/

51

Оня

преди 7 години

Не съм ***... просто си разсъждавам :) само чета "докога, кога, колко време" и всички искат промяна апък главите им в задниците заврени ;) това имах предвид.

50

Анонимен

преди 7 години

троловете налазиха и тука. Абе, я разкажете, как е всеки ден да постваш едно и също срещу 2 ст. на пост? Не ви ли омръзва леко?

49

Активист на БКП

преди 7 години

Важното е народът да е под стрес ! Та да могат айдуците в София да си крадат спокойно...

48

Оня

преди 7 години

Хем всички са много мъдри, а като дойдат избори Бойко печели... как става тая работа?

47

Анонимен

преди 7 години

чудя се дали да се връщам в България...не искам да ме управлява Бойко и Цветанов да ми е наемодатЕл. ....това не е моята България,съжалявам....

46

BG

преди 7 години

Нямало пари за лудници, ама я да проверят журналистите лекарите и министерството на здравеопазването колко са се нагушли покрай "шизофренията" на такива - прегледи, клинични пътеки, лекарства - всичко проформа и всичко на наш гръб + ритниците и побоя !Както е казал Георги Марков, в една комунистическа държава не е важно да свършиш една работа, важно е да ОТЧЕТЕШ че си я свършил. Бас ловя че "лечението" на тоя е отчетено най-надлежно и най-надлежно държавата е платила за това !

45

Анонимен

преди 7 години

10 години в ЕС - демографската криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

44

Анонимен

преди 7 години

При комунизма лудите редовно пребиваха бабите на спирките, но комунистите криеха това от народа.

43

<><>

преди 7 години

Лудница от отворен тип .....ходиш където си поискаш и на месеца един път отиваш да ти дадат два три аналгина ! Нарочно ли пускат тия откачалки сред нас и не ги лекуват не знам ! Откачалки, амуджи, "роми" ........поклон пред сливенските полицаи дето скоро потрошиха сливенското гето и намяло дете нямало дядка ....

42

Анонимен

преди 7 години

При соца нямаше тоалетна хартия и банани и в магазините имаше само грозби български стоки а сега имаме тоалетна хартия, по магазините вече няма грозни български стоки а само запатни стоки като корекоми са и хората карат западни коли и прават тапи на границата по празниците.

41

do 37 Анонимен

преди 7 години

Хлопа ти дъската човече или си платен *** на комунистите. Я вземи сравни преди и сега - какви и колко коли караха преди и сега, екскурзиите преди и сега, благосъстояние, какво имаше по магазините, какви хилядарки метат бабите.Преди не ти трябваше да срешнеш луд, а само да кажеш нещо срещу властта и те скъсваха от бой в мазетата. Много ви се иска да се върне ТОГАВА, щото бяхте от тея, дето тормозеха и живееха на чужд гръб - членовете на БКП и активните борци.