30

Васил

преди 7 години

Защо поръчковите телевизии и медии не писаха нищо за вицепрезидента Илиана Йотова, която онзи ден посети българската общност в Босилеград и с нея имаше преводач на сръбски език. Нали се среща с българи. И нищо не направи, а хората там искат учебници на български език, а не преведени от сръбски, в които нищо не е вярно за историята на България.. Разходи се да я видят колко е красива и умна. По-***, нахален и невъзпитан политик не сме имали скоро. <html><body><!--StartFragment--> Кадър на БКП.-БСП и затова е с високо самочувствие без покритие. А тези медии са се настър

29

Българин

преди 7 години

Хемингуей: Това, че имаш мозък и си военен, винаги поражда съмнения в армията.

28

тъжен факт

преди 7 години

Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България ще се окаже един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора си мислят, че света се върти около тях.

27

Анонимен

преди 7 години

Цацата държи и Радев

26

Анонимен

преди 7 години

Русофили като Радев винаги ще са на страната на мракобесието, корупцията, задкулисието и тиранията.

25

това е

преди 7 години

НАЙ - ГОЛЯМАТА МАФИОТСКА СТРУКТУРА В БЪЛГАРИЯ Е ПРОКУРАТУРАТА !!!!! ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ И НЕ СЕ ВИЖДА КАК ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ !!!!!

24

u4en

преди 7 години

Мафията настъпва . а няма кои да застане до Панов . Има спешна нужда от нов десен блок....без СДС-Лукарски Б на Гр.- без Кунева !

23

Вуте

преди 7 години

Бре.... тия от прокуратурата били много обидчиви бе. За ЦУМ гейт не нищо, обаче на Марешки шамара, виж, това си е углавно престъпление.

22

АЗ

преди 7 години

И лозан панов и цацаров са си братчита и двамата бандюги. Това е , но жалко за нас защото още ги търпим.

21

да

преди 7 години

Цацаров е за доживотен затвор, а Радев да не се мъчи и излага -- обратно в Армията !!! ЦРУ ,което го сложи за Президент да си му намери друга работа !!!

20

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРусофилските отоадъци защитавайки *** защитават и Пеевски и цялата комуно-депесарска крадлива пacмина.

19

Анонимен

преди 7 години

Тук някакви сороски *** се опитват да внушават пълните глупости че Радев служел на руските интереси...Аз като краен русофил, мога да ви кажа да сте спокойни *** - Радев си е поредната брюкселска мижетурка! А това че защитава ВАШИЯ Цацаров, приятеля на ВАШИЯ Пеевски си е поредното доказателство за това! Жалко че толкова русофили му повярвахме на Радев...

18

леле

преди 7 години

Абе Радев , Прокуратурата е най голямата мафия в България, ти си тръгнал срещу Панов !!! Това и най - големия *** няма да го направи . Този Радев става особено опасен за България !!!!!

17

кога

преди 7 години

Кога ще го разкарат този Радев ????Голяма излагация !!! Няма ли съветници да му кажат, че не е негова работа ,какво казват съдиите и Съдебната власт !!!! Спешно трябва да бъде отстранен този така наречен Президент ,иначе лошо я чака България !!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Този Панов да си гледа администрацията на ВКС

15

Анонимен

преди 7 години

Този Панов да си гледа администрацията на ВКС

14

Анонимен

преди 7 години

*** ако продължава така, ще имаме пак протести !

13

Анонимен

преди 7 години

Значи *** смята, че пиведението на Цацаров е за пример. Аман от гнусни руски агенти!

12

Ветропоказател

преди 7 години

Като трябва да се сниши, Радев се сети за конституцията. А беше позабравил за нея докато защитаваше антиевропейска и проруска ориентация на България, или докато пишеше закони за уседналостта. Явно вече е разбрал кои са силните на деня и вече им козирува по войнишки. А чий точно интерес защитава Радев като крие стенограмата за КТБ въпреки решението на съда? Държавата е окупирана от мафия и само закони за лустрация може да я оправят.

11

Burzum

преди 7 години

Системата е проядена не знаеш кои са добрите даже май няма добри ....ужас да идват арабите и да си направят една нормална държава..