57

маке

преди 7 години

поразвеселих се забогатяхме е може и да е виртуално ама някак по добре се чувствамся ке си сипа една ока винце

56

Анонимен

преди 7 години

Автора Йорданова, кой го казва това - баба ти ли?? Да си писала някъде? Че е лъжа е ясно. ама кой лъже тези работи??? не се знае!!!!!

55

ПИСНА МИ

преди 7 години

Искам да се обърна единственно към тази хубавица написала тези гнусни лъжи. КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ВЕСЕЛИНКЕЕЕ???? Защо не си извадиш главата от г....а и не се огледаш малко? ДОКОГА ЩЕ СПИТЕ БЕ ХОРА ДОКОГАААА??Благодаря за вниманието

54

morelini

преди 7 години

Хайде да не говорим и пишем глупости.От 100 проц...95 слагат ръчната спирачка за това или онова.Дали ще е за безалкохолни и бира или за плодове или за дрехи...за да закъта някоя и друга пара за черни дни...с тези мизерни заплати все от нещо човек ще се лиши.Не ми пишете за среден доход на месец от 1200 и няколко лева.Напишете колко процента от народа получава тези пари...5...10...30 или 50 процента.Хората от северозападнала Бг тези пари ще ги гледат през крив макарон а и не само там...

53

AF

преди 7 години

Приятелю 51.Аз сравнявам .Статистиките ги пишат тези на които храним децата прислужниците домашните кучета и бензина за бронираните им коли.А ако това ти прилича на моето сравнение , приемам.

52

Осмофевруарец

преди 7 години

Василев, неграмотен си!... седнал акъл да дава.

51

как не ги е срам

преди 7 години

Просто не мога да разбера как не ги е срам да пишат неверни неща. Това е умножено по 4. Ако и двамата родители работят на заплати макс. по 1000 лв!!!! Ако имат и две деца това са 500 лв. на човек, ако не са под наем!!!

50

Анонимен

преди 7 години

Явно караш много здрава кола, щом за теб е само бензин. ГО, данъци, преглед, ремонти и т.н. сигурно са ти 0 лева?

49

до 44

преди 7 години

Каква е тая наслада?Не те знам на колко си ,ама аз към 40 те вече ми писна да съм алчен ,а и приятелите ми или вече са по чужбина или бачкат по 6 дена и просто нямат сили и възможности да се виждаме.Та този вид живот ли ти харесва ,да си царя на клошарите или да стърчиш с две глави пред легналия.Лично аз гледам просто да живея и да се боря и другите да живеят по-добре.

48

Анонимен

преди 7 години

Ако не бяха кредитите, сигурно щях да спестявам, ама минус 158 лева!!!С други думи, ножът е опрял до гърлото.Не знам какво ме чака занапред, сигурно ще почне да капе кръв...Не се учудвам че вече всеки ден хора се самоубиват.

47

Ммм

преди 7 години

От един месец насам,се "спускат" новини: как по-добре живеем, как ставаме по-богати, как в Бг е по-сигурно ,как цъфтим и връзваме !?! На джоба си ли да вярвам или на новините ?

46

Анонимен

преди 7 години

47, от София съм, ама преди години и тук беше така - ако нещо не те кефи, чао. И заплатите не бяха кой знае какво. Е, за себе си реших, че ще емигрирам, но няма да им слугувам за тези пари. И не съжалявам. Ако всеки правеше така, тези местни дерибеи отдавна да са в канала.

45

Анонимен

преди 7 години

1281 лв на човек за месец.....ама вие сериозно ли????тричленно семейство, двама работещи-3843 лв нетни доходи или 1921,50 лв чисто на родител.....я пак????А баба на село живее със 128,1 лв месечно.....май нещо сте объркали мястото на десетичната запетая...

44

Анонимен

преди 7 години

До AFСпоред статистиката ако единият ти крак е във фризера, а другия в запалената печка средната телесна температура е нормална.

43

Анонимен

преди 7 години

РАЗХОДИТЕ СА МИ ПОВЕЧЕ И ТАКАВА СУМА НЕ Е ЗА СПЕСТЯВАНЕ???

42

Анонимен

преди 7 години

39, много добре казано. Тия статистики си ги чоплят от носа. 80% не живеят добре като бели хора

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31."Всичко живо мрънка колко е бедно, а в същото време се чудят как да накарат българина да не паркира из градинките, че ходи и до тоалетната с кола."Ти пък защо реши, че с градски транспорт е по-евтино. В София ми е по-евтино да отида сутрин на работа с колата, защото при билетче от 1,60 ако сменяш две превозни средства сметни колко ти излиза. С колата е по-евтино дори да си на другия край на града.

40

до 32

преди 7 години

Има хора на минимална заплата има и хора на 500лв и то за труд повече от твоя и моя.Въпроса е ,че там дето няма работа и избор на такава шепа димбели си колят и бесят както си искат.Те за това и реваха ,да отпадне минималната.Предполагам си от София,ами като тръгнеш за морето питаи хората по пътя кои за колко работи и тогава ще придобиеш ясна представа.Работил съм в малък град 2 години и знам за какво става на въпрос там 700лв е сума.Иначе се занимавам с ИТ и за мен са дори малко.

39

Анонимен

преди 7 години

9788, за всички тези години съм сменил поне 15 фирми, работил съм и навън.Едно разбрах - ако един човек има качества, а работи за малко пари, вината е негова а не на шефа. Всичко останало са сиромахомилски лакърдии. Аз самият бих предпочел да ида в Гренландия, ако трябва, но няма да работя за МРЗ.

38

Ангел

преди 7 години

Че за храна и за сметки ли само трябва да се харчат пари!!!! Ако ще се храниш качествено,купуваш добри дрехи ,техника,заведения и прочее ти трябват 1500 минимум.Ако пък имаш и семейство за спестяване може да с говори от 2000лв нагоре месечен доход!