261

Анонимен

преди 7 години

До соцялно слаб депутатТеб си те харесвам, ти си толкова човечен)

260

хъ

преди 7 години

Чудесно, подкрепям!Край на МРЗ.Старт на почасовото заплащане.Като ще правят сравнения с др. държави от ЕС, да сравнят и нормата на печалбата.

259

Анонимен

преди 7 години

Алоу , преди да пишете, че тия са комунисти, се образовайте малко, истинските комунисти които построиха България се пенсионираха с по една библиотека книги. Тия са обикновени лъжци и крадци. Утре и маоисти ще станат, стига да могат да крадат.

258

tomato pasta

преди 7 години

imat oste 3 dena....ako bg zaplati ne stanat kato belgiiskite, ste gi majem s lutenitsata...

257

дон

преди 7 години

Тия комунистически *** за каква индустрия говорят ми е чудно,за капитал-да, това е което са откраднали.Преди това се бяха кръстили-ЕДЪР КАПИТАЛ т.е.ЕДРИ КРАДЦИ.Имаше един стар виц.КЪДЕ РАБОТИШ?-В ЗАВОД ЛЪВ.КАКВО ПРОИЗВЕЖДАТЕ?-КЛЕЧКИ ЗА ЗЪБИ.КОЛКО ПОЛУЧАВАШ?-ДВЕ ТРИ ХИЛЯДИ.ЗА КОЛКО ВРЕМЕ?-ЗА ДВЕ ТРИ ГОДИНИ.Това им е индустрията на тези капиталокрадци, и заплакали за заплатите.Който иска плаща,другото е лаладжийство....

256

ааа

преди 7 години

"каза Велев и допълни, че в страната ни все по-малко има кой да работи. По думите му това е големият проблем, който трябва да се дискутира от цялото общество."Големия проблем на обществото е ,че такива дол.ни банд.ити, като цитираното лице, не са затворени за дълго и продължително време в някоя институция с високи зидове и зарешетени прозорци.

255

Анонимен

преди 7 години

Аз искам,тоя комунист Велев,да седне на машината ,на която аз работя,да гони норма,която аз гоня -за 4 стотинки на минута,8 часа на ден ,цяла седмица,и накрая на месеца ще го питам,как е?Добре ли е?А заплатата чиста без отдръжки дали ще му харесат-едни 400 лева на месец.На мързеливия комунист му дай да краде,така ограбиха четири пъти Българите,парите останаха в тях сега са ни работодатели.Но хората на вълци не вярват,козината си менят,нрава НЕ.

254

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Изключително правилно решение,българина трябва да бачка за 100 лв месечно,не повече!

253

Nikola

преди 7 години

Защо да не бъде премахната минималната работна заплата,това е добре,но да бъде въведено почасовото заплащане,както четем в обявите, в европейските страни,а да ние все още не сме в Европа и по този показател!

252

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПри капитализма и пазарната икономика умните и кадърните живеят добре и взимат високи заплата, но понеже 80% от българите са прости, неквалифицирани и мързеливи се оплакват, че мизерстват и заплатите им са ниски. Ами ще мизерстват като са некадърници. ..........Един богаташ питал един мъдрец-Ти като си толкова умен ,защо не си богат.Мъдрецът му отговорил-Ти като си богат, защо не си умен?Та ти като си толкова умен и богат ,кво дириш в тая тема?

251

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен

250

Анонимен

преди 7 години

Аман от тия "бизнесмени". Най-добре да си внесем китайски.

249

Анонимен

преди 7 години

и защо искат махане на минималния праг,за да могат да плащат под него,няма друга причина,така,че в едно малко градче или село дето няма къде другаде да идеш да може да си държи съвсем ниски заплатите

248

Наблюдател

преди 7 години

"Работната сила" в Бг в болшинството си npocтa, мързелива и претенциозна. Иначе който е учил каквото трябва печели по 3-4000 на месец с пълно осигуровки, а "силата" през това време хленчи и клати крака..

247

Анонимен

преди 7 години

като не ти плашат ЗАМИНАВАШ и работиш другаде--- а некадърния работодател ФАЛИРА - ОСНОВА НА КАПИТАЛИЗМА- това е положението другари крадливи комунисти от Индустриялния капитал

246

Анонимен

преди 7 години

от комунисти като Васил Василев какво о4акваш лъжат мажат и крадът и се доносни4ат

245

Ethereum

преди 7 години

Защо да Ви бачкам господа олигарси за без пари, като с инвестиция от 3000лв. за 6 видео карти, се изкарват по 900лв. на месец от Етер. Като започнете да заплащате адекватно на младите и грамотни хора, ще започна работа.

244

Аз съм българче

преди 7 години

Председателят на АИКБ Васил Велев е син на член на БКП и началник на строителни войски ген.Велев.

243

Анонимен

преди 7 години

или да плащат или да ба4кат сами .... индустриален капитал ??? по скоро банда крадливи *** -- ами да фалират в природата празно не устава Друг ще им заеме мястото

242

Анонимен

преди 7 години

Кви западни инвеститори бе, тия дето са наели десетина хиляди телефонисти, щото им е по- евтино от Индия ли? Другите "инвеститори" или изнасят без пари ресурси, като злато и мед, или имат гарантирана печалба от държавата - Веолия, Мариците, Чез...В Китай са по- високи заплатите, ама инвеститорите не се изнасят, нали?