66

Анонимен

преди 7 години

Добре че Русия не мисли като коментарите и това пази света все още от мечтаната от Америка световно война дано и никога до не променя мнението си господ да ни е на помощ тогава ако не е Русия адът отдавна да е на земята тези които искат воина разчитат на хора с подобно мислене като тези които оплюват Русия

65

германец

преди 7 години

В училищата в Хамбург отдавна вече не сервират свинсо - има по-строги форми на исляма които забраняват да се влиза в сграда където е готвено свинско или да се докосват съдовете... и за да не се ограничават тези деца (те няма да влезнат в стола или в училището тогава...) не се сервира свинско. Кетъринга на училището е халал....Синът ми имаше проблеми затова че сандвича му е със салам съдържащ свинско!И това във ФРГ... не в Саудитска Арабия...

64

EU uber alles !!!

преди 7 години

Турция и Русия имат взаимна симбиозна нужда ,те не се задължават да споделят културите си .Всичко тъам е чист бизнес ! Европа обаче е слаба в това отношение защото в основата си е избрала пътя на смесване на разлини култури в един голям миш маш . Размиеването на индентичноста на всяка една нация няма да донесе създаване на една супер унивесална нация ,а ще спомогне на заличаване множество в замяна на оставаща една НАД ВСИЧКИ ! По подразбиране това е исляма защото са повече по раждаемост

63

Анонимен

преди 7 години

До EU uber alles !!!Слабоемни са само русолюбците! Ненормално е да обичаш руската *** повече от Родинат си

62

Анонимен

преди 7 години

До рускиня до 63Между Европа и руската *** има цивилизационна разлика и тя се състои в това, че Рашка е азиатска страна. И тя не е заселена със СЛАВЯНИ а с угро-финско-татарско население. В нейните територии никога не е имало СВОБОДА и демокрация и човек винаги ебил тъпкан от властите. Руснаците никога НЕ СА БИЛИ СВОБОДНИ и през цялата си история са потъпквали и задушавали СВОБОДАТА на другите народи! И за това никой не ги обича!

61

европа

преди 7 години

Исляма ще го има,до като има Русия.Ако я няма Русия,Запада ще срине и ако трябва заличи всички мюсулмански държави.Запада не спира да бомби,демократизира и избива радикални ислямисти по света.Русия не е нападнала нито една мюсулманска държава и защитава официално или неофициално мюсулманските държави.Няма ислям-евтин петрол за Запада и западните хора като нас,свободни жени които ще бъда консуматори на западните фирми,територии за инвестиции и туризам.Евтин петрол за запада-русия умира.Ясно.

60

EU uber alles !!!

преди 7 години

ЕС е съкровищница на култури и секс свободаНе забравайте, Европа е слабоумна от поне 27 години насам. Преди това силно негативно се приемаше емигранта особено от Турция,България,Румъния камо ли от Арабският свят ! Гражданите които наистина са натурални от Европа все още гледаст с подозрение на чужденецът,но политиците налагат идеята за търпимост и инфантилно възхищение спрямо исляма,*** де растията и възпитанието в половата неутралност и отричането на изнасилвания ,убийства от бежанци!

59

рускиня до 63

преди 7 години

Не знам какъв е манталитет на руснаци, но че ти си див селянин с ориенталски манталитет е ясно. В БГ ,ако не ти изневерява памет има огромна мюсулманска общност,която е със същите права както и други членове на общество. В Русия - същото положение, и много народи ,изповядват ислам. Това е нормално и признак на демократично общество. А това че БГ е в европейски съюз - не те прави европеец. Май си и забрави откъде прабългари дойдоха на тракийските земи?

58

Анонимен

преди 7 години

До ФронтоМанталитета на руснаците е азиатски и ще си паснат с мюслитата. Виж им само съюзниците на "православните" руснаци-всичките са мюсюлбави-Сирия, Иран, Турзция, палестинските терористи.... От злоба към Запада руснаците са повели война срещу християнския свят.

57

extremist

преди 7 години

ИСЛЯМА Е В РАЗРЕЗ С ПОНЯТИЕТО ДЪРЖАВА И ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ! КОТО НЕ ГО КЕФИ - МАРШ НА АРАБСКИЯ ПОЛУОСТРОВ

56

Фронто

преди 7 години

Към Само факти:Ще видиш какво им предстои на московците с тази птегръдка с Ердохан. Турците мечтаят и целенасочено работят да станат водачи на целия мюсюлмански свят. Досещаш се какво за русията с тези толкова мюсюлмани готвят. Москва предполагам си дава сметка( а може и да не разбира!), но хитрува - днес с едни се прегръща,утре с други, после се разпрегръща... Лавров е изключително слаб дипломат. Турците си знаят своето и няма хей така да се разпрегърнат!

55

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

До no nameИсторията се повтаря. Варварите завладяват цивилизованите държави. Навремето Аспарух се е заселил в периферията на Византийската империя с няколко хиляди бежанци. Създава се цивилизована българска държава. Следва завземане и 500 г. власване на напрактика ислямистки режим, после освобождение. За разлика от западноевропейските колониални държави ние имаме придобита резенстентност към ислямизма. Те да го мислят !

54

Анонимен

преди 7 години

Арабските страни от залива е нормално да се опитват да разпространяват исляма. То така са го правели и християните по един или друг начин. Но не е нормално за европейските лидери да не се противопоставят на това нещо!Ако не се предприемат мерки, наистина вървим към превземане на Европа от мюсюлманите.Едно време не са успели с меч, сега както е тръгнало и за жалост май ще успеят.

53

Само факти

преди 7 години

В 510 милионен Ес живеят 28 милиона мюсюлмани а в 140-та милионна руска *** те са 20 милиона. Най-голямата джамия в Европа се намира в Москва, в която живеят два милиона мюсюлмани. така, че ревете за ***, а не за Европа!

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..............В Германия в големите градове човек се чуди къде се намира - турско-арабски-.....................Ти откога не си излизал от село , бе русофилче, а за Германия ми говориш? Изобщо на запад от Калотина ходил ли си някога през това , което го наричаш живот?

51

Фронто

преди 7 години

Добре, арабетата в Германия - с бурки- традиция; когато отидат германци в техните държави - нуди - традиция! Как иначе? Щом ще се съобразяваме с техния дрескод,така и те ще се съобразяват с нашия.

50

no name

преди 7 години

От години тече масова ислямизация в световен мащаб. И то без оръжие. Разселват се навсякъде и се множат като ***. Представете си какво ще е след 50 г. Дори да оставим настрана сегашните "бежанци", вземете турците в Германия. Вече са 3-то поколение, милиони. И това за 50-60 г. Европа и като цяло християнския свят застарява, вече не се правят по много деца в семейство както е било едно време. А ислямските люде се множат, при това яко. Въпрос на време е да претопят останалите мирни религии

49

Анонимен

преди 7 години

Как се избира мис СА?Заравят ги до кръста.И гласуват с камъни.И която събере най-много.

48

Анонимен

преди 7 години

В Германия в големите градове човек се чуди къде се намира - турско-арабски-индийски и индонезийски примес. Който не вярва да види.

47

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

За кандидати за заселване в ЕС трябва да се въведат изисквания - да владее писмено и устно европейски език, за се закълне пред европейската харта за правата на човека, да изяде 200 гр. прошуто с бутилка вино, да публикува в социална мрежа селфи по бански !!!