14

глав

преди 7 години

каквато му е ФАМИЛИЯТА такова е и подобието на на човешко същество , бил той .и председател предател на парламент ,боклуциии

13

фил

преди 7 години

ИСКАМ САМО РАБОТЕЩИ И НЕЗАВИСИМИ СЪД,ПРОКУРАТУРА И МЕДИИ. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ, ИСКАМ 60 ДЕПУТАТА И 1лв. СУБСИДИИ.ИСКАМ ЕДНО ВИЦЕ НЕ 4, 8 МИНИСТЕРСТВА НЕ 17 С ОГРОМНИ РАЗДУТИ ЩАТОВЕ ЗА ПОСЛУШНИТЕ *** И КРАДЛИВИ КАЛИНКИ

12

сегашната опорочена

преди 7 години

Тройкаджиите налазили статията и парламента. Слаба ви е аритметиката.240 района и два тура е абсурд!От мажоритарното гласуване по-добро няма, но не във вида в който се предлага.Трябва да има само 37 избирателни района (28 области и 9 в София). Избори в един тур. Броят на представителите зависи от броя на избирателите. Партиите наравно с независимите по специална схема. Парламента само с контролни функции. Управлението от министерствата. Субсидии 0 лева.Има и още но свърши мястото.

11

до 10

преди 7 години

Понеже хората са масово неграмотни и при тази неистова пропаганда по национална медия в подкрепа на референдума нямаше сила, която да спре гласувалите ЗА да са повече. Затова всеки интелигентен човек не гласува на референдума, за да не бъде задължителен. Само посредствен човек би наричал непознати хора в нета "мижитурки".

10

Анонимен

преди 7 години

мажоритарният вот, води до огромен дисблаланс в представителстото и до капсулиране и изолационизъм на статуквото , против което се "бори" дългият комсомолски мултак - славчо-мартеницата!дефакто дългият измами невежите хора , за да капсулира , предпази и съхрани статуквото, от непредвидени резки промени.колко трябва да си сляп, за да не го виждаш.

9

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарният вот е капани ще послужи на мафията да се позадържи на власт дори след като ни е писнало от едни същи - всеки грамотен човек знае защо. Субсидия от 1 лев значи дори и да се появи честна партия тя да не може да издържи финансово, понеже ако партиите на олигарсите се финансират от тъмни кръгове, то субсидията е единствената възможност за един честен политик. 12 лв е наистина много, но 1 лв е демагогия. 120 депутати значи много по-лесен контрол при избора на депутати от мафията,

8

българина

преди 7 години

Герб както винаги пробват ако мине но лилето отърва за 2 дни ако не бяха чантите но не се сдържа

7

Анонимен

преди 7 години

Първо, т.нар. суверен беше тръгнал на избори както на концерт и половината не знаеха какво значи мажоритарен вот. Второ - 2.5 млн гласуваха за, а останалите над 4 млн. не гласуваха, т.е. не бяха ЗА - нито един мой познат не гласува именно защото бяха против, а няма как да се бориш с хора, които ги облъчват всеки ден безплатно по телевизията да гласуват за нещо. Така че суверенът е по-скоро в тия над 4 млн, които бяха против, а не тия 2.5 млн, които бяха за. Слави знае, че ***, ама прави пари.

6

Българина

преди 7 години

Както е невъзмжно и убийствено за България Гражданите за Еничарство на Република България да имат 4 мандат

5

Анонимен

преди 7 години

Мнението ми е, че Герб никога не са имали намерение да въведат мажоритарния вот. Те знаеха, че всички други партии няма да са съгласни и затова го предложиха, за да си вдигнат акциите пред народа. За тях ще бъде шок, ако случайно някоя партия се излъже да ги подкрепи. Тогава ще видите как се бяга от обещания. Призовавам Корнелия да им подлее вода. Личи им по физиономиите, когато говорят за референдума, че лъжат, даже се усеща подигравка и за съжаление много им личи.

4

Байфидан

преди 7 години

Да, политиците трябва да се съобразяват със суверена, но когато този суверен е умен. Защото 90% от гласувалите за мажоритарния вот в този му вид май не знаеха за какво точно гласуват. А пък да се съобразяваш с един чалгар е абсолютно ***.

3

Анонимен

преди 7 години

НАГЛЕЦИ -В ЛАКОМИЯТА ПЪРВИ СРЕД ПЪРВИТЕ !

2

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Ми явно за гепаджийте не им е изгодно да намаляват дупедатите - инак трябва да им търсят друга хранилка.

1

Анонимен

преди 7 години

Айде и гробарите дават на задна за мажоритарния вот. Ами останалите искания за броя на депуттите и субсидиите, кога? Явно Слави пак ще излезе пред парламента.