21

anonimen

преди 7 години

ТОВА МОМЧЕ ГО ВИДЯХ В БУРГАС С ЕДНО МОМИЧЕ И ДО НАШИЯ БЛОК И БЯХА СУПЕР НАДРУСАНИ И НЕАДЕКВАТНИ,НЕ ЗНАМ КАКВО БЯХА ВЗЕЛИ,ТАКОВА НЕЩО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ДОСЕГА.

20

Анонимен

преди 7 години

Притеснително, свито момче. Може и да има психически проблеми, но това го прави още по-скъп на родителите му. Не мога да разбера как тук се намират хора които му се подиграват. Важното е че го намериха жив и здрав и че си е вкъщи.

19

Анонимен

преди 7 години

До психоПознаваш ли го, че така говориш?

18

шматка

преди 7 години

Много дъжд се изля.Сигурно ония веселите гъбки растат като бесни

17

психо

преди 7 години

Това момче живее в отделен свой свят ! За него реалността е интерпретирана по негов начин ! Има спешна нужда от психотерапия ! Дано се оправи !

16

Анонимен

преди 7 години

Аз ако видя змия да ми влиза в обувките, също ще ме е страх да ги наближа!

15

Анонимен

преди 7 години

Погледа му като на тези от madhouse. И каква буйна вежда засукал

14

психо

преди 7 години

веднага на лекар !това момче не е добре а акъла !

13

До 10

преди 7 години

Трескам гьоновица(неблаговврната ти)...редовно. Хахаха

12

Анонимен

преди 7 години

"Само с обувките нещо не е наред... защо се е събул.."Има много деца, които просто изпадад в панически автоатаки, ако се случи нещо... каквото и да е то, което се е случило. Странно, че казват как крайнициите му били подути.Ами с подути крака, ако не може да си сложи обувките? Представи си, че го е ухапала змия и детето се е психирало, че умира, но примерно тате му (примерно казвам, а не непременно, че е така) взел та му забранил в тоя ден да ходи на реката и той се уплашил от пердах, а?

11

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 11Виж за натряването с гъби съм абсолютно съгласен , докторе!

10

Do 12

преди 7 години

Да бе, предстаям си те как не можеш да мигнеш от тревога и притеснение. Хайде да не се заблуждаваме и лицемерничим.

9

?

преди 7 години

Нямам представа за махалите и плевните, но ако се е загубил?Само с обувките нещо не е наред... защо се е събул.. но трябва да каже.. толкова хора се тревожихме...

8

Анонимен

преди 7 години

Mного прибързвате с коментарите. Причините може да са много. Алергични реакции, болест, ухапвания от змии (които да отключат стрес), психично заболяване, натравяния с гъби, натравяния с тежки метали, радиационно облъчване, употреба на алкохол или наркотици, неправилна употреба на медикаменти (доктор да му е предписал не каквото трябва), може някой да го е заплашвал и той да е искал да се скрие, депресия, най-обикновен келешлък, може от тъпoтия да е искал да се пробва като сървайвър. Не бързайте!

7

До 8

преди 7 години

Не се ли прибра? Ох горкия, останал си гладен. Сега ще и "налея" и ще я изпратя по-рано, да хапнеш, че да не заслабнеш и телесно. То умствено си доста слаб.

6

До 6

преди 7 години

А драмата с Неблаговерната ти няма да свърши добре,и снощи пак не се прибра А.........

5

бг

преди 7 години

Няма ли начин като има човек проблем -независимо дете ,възрастен с алцхаймер да му се слага един джипиес ,та ако се загуби да се намира лесно.

4

Анонимен

преди 7 години

Поне тази драма свърши добре.

3

Фактологист

преди 7 години

Радвам се,че момчето е живо и здраво,но очевидно не е добре психически за да се крие в плевня и да тревожи близките си до смърт.Трябва да се направят законови промени за да могат хора с психически отклонения да се настаняват за лечение и да не бъдат пускани докато не се оправят.Така де...може в един момент да стане опасен за близките си и да им посегне.

2

Анонимен

преди 7 години

LUDA RABOTA E TOQ GLUPAK