9

Анонимен

преди 7 години

до като мутрите не си променят отношението към клиента и заплащането на персонала, ще си търсят персонал от кафяви и клиенти за алкохолен балконинг !

8

Анонимен

преди 7 години

Да си ги набутат тия такси в з.дника. Аз отдавна вече не ходя на море заради селянията наречена печене с цел да направиш тен, с който да се изфукаш после в селската кръчма. На море се ходи с цел релакс на някое хубаво заведение край морето и точно така правят гърците - пият си кафето докато си стоят на БЕЗПЛАТНИТЕ шезлонги, а само нашите селяни плащат, за да слънчасват без даже едно питие да им донесат!

7

Анонимен

преди 7 години

А кога ще стане като у Гърция - чадърите и шезлонгите да са част от заведенията, тоест сядаш на шезлонга, за да си пиеш кафето без да идва мутра да ти иска отделно пари за сянка?

6

7

преди 7 години

До 4 ,мин седмица и аз това казах за разстройството, а некъв бургаски гларус ми вика че съм бил антибългарин :Д тотално се самозабравиха тея :Д

5

nkavrakov

преди 7 години

Хората ще се върнат в България,тогава когато на тях започнат да гледат като на хора и да се държат с тях като с такива.

4

aa

преди 7 години

На кое казвате морска столица?

3

Анонимен

преди 7 години

чадър и шезлонг общо струват колкото квартира на вечер. мнооооого евтино,няма що ! и накрая си идваш с разстройство ,заради фекалните води в морето.

2

без

преди 7 години

Не давам и 20 стотинки на нашите мутри докато не се очовечат. Отивам в Гърция-чисто море, добро обслужване и Митьо Очите на стотици километри.

1

Анонимен

преди 7 години

намерете 3 проблема с така наречения "туризъм" в България в статията и защо огромна част от хората ходят да почиват в Гърция, а други нямат никакво намерение да работят по Черноморието