161

Анонимен

преди 7 години

Цензурира "Moлотов", защото има такъв коктейл и модитата се притесняват да не започне организирането на бунтове с такива нещица срещу величайшите особи на крадливите величества с употребата на високоефективно и евтино оръжие, лесно достъпно за всеки.

160

Анонимен

преди 7 години

Леле какви глупости. Нашето правителство трябва да реагира!"българският съдия Стефан Марков Петков, също човек на българските тайни служби, който бил заплашил директно турчина с избиване на цялото му семейство".--

159

Анонимен

преди 7 години

Именно, няколко седмици преди това, а не няколко месеца или години. Защото са знаели, че поляците смятат да използват едните срещу другите и не са ги пожалили. Така Хитлер се е приближил до Русия, а СССР си е създал една буферна зона, голяма колкото половин Полша. И това е не само заради алчността на поляците - 15 години преди това поляците избиват 100 000 руски военопленници без никакви угризения. Ако Румъния избие 100 000 българи и след 15 години Украйна предложи заедно да я нападнем...

158

Петър

преди 7 години

Абсурд е България да е организирала атентата! Българските тайни служби са били просто един подизпълнител на КГБ. Логично е полските комунисти и Москва да са избрали българските тайни служби за тази мокра поръчка, защото те са били най-малко подозрителни в случая.Нека и да не говорим за българска среда. Това е по скоро следа водещата към КГБ и престъпните комунистически режими.

157

Анонимен

преди 7 години

Хмммм, има ли някой идея защо системата трие името Моло.тов?...

156

Анонимен

преди 7 години

До бай хЪхъмммм и точно затова няколко седмици преди вероломното нападение на Полша над невинната Германия Рибентроп и Мол'отов договарят детайлно как двете им държави ще си поделят територията на нападателката ;)

155

Анонимен

преди 7 години

Навремето полякините бяха -2 точки, но като за началото или края на сезона ставаха. Перяха си бикините като влизаха в морето да се къпят с тях и там ги сваляха и търкаха.

154

Анонимен

преди 7 години

Поляците винаги са били нещастници с големи претенции. Преди втората световна са имали военен съюз със Германия. Хитлер им иска коридор за да нападне Беларус, но на поляците идеята е била да използват немската армия за да завземат територии, включително и Беларус и да ги направят свои колониии, та затова отказват. Това е и причината Хитлер да ги нападне. Алчни, себични и неразбиращи същността си лалугери с непокрити претенции.

153

Анонимен

преди 7 години

Само три години преди атентата срещу папата на 7-ми септември 1978 г. българските тайни служби убиват в Лондон с чадър и сачма с отрова българският писател и дисидент Георги Марков. От това се вижда, че терористичните атентати в чужбина не са били чужди на комунистическите тайни служби.Иска ми се да не вярвам в българската следа, но е много по вероятно тайните ни служби да са участвали в атентата срещу папата от колкото да са невинни.

152

анонимен

преди 7 години

някои хвьрля тази фалшива новина за да ни скара с полша

151

Иво

преди 7 години

В такива случаи винаги се задава въпроса, кой има интерес от атентата? Това определено е СССР, на които беше трън в очите полския папа! Той е представлявал сериозна опасност, че поляците могат да вярват на папата, а не на Ленин и комунистическите лидери.

150

Жоро

преди 7 години

Какво може да се очаква от един престъпен комунистически режим? Комунистите са по-долни и от фашистите!

149

Анонимен

преди 7 години

Когато се извършва нещо толкова сериозно,то трябва да има мотиви и печалба,та да каже този полски ***.....по какъв начин папата в онази политическа обстановка е пречел на България,и какво би спечелила България от неговата смърт!? Отговорът е нищо!

148

Ко?Не!

преди 7 години

Кой го казва!

147

Анонимен

преди 7 години

Би трябесшо даеПолски прокурор стана известен.ИлиПолски прокурор иска да стане известен

146

Анонимен

преди 7 години

Поляци или паляци

145

байхейс

преди 7 години

Полските алкохолоци да го ду.....а ние ще си го преместим у другия крачол Поляците били казали ..... бати пумярите жалки - да ходят да лижат г. на Американците .... то май те само това умеят

144

Анонимен

преди 7 години

България и "организира" нещо са две противоположни думи :)) Едва ли някой , ще се върже. Ние сме такива земелки, че не можем държавата да си организираме, какво остава за убийство на папа.

143

Мъчно ми е за вас!

преди 7 години

Ех, Полшо! А като си помисля само, че някога бяхме приятели, а и събирахме помощи, за да не гладувате. Мисля, че не бяха големи, но въпреки това ние ви съчувствахме.

142

Гларус

преди 7 години

Тая я правих на пияно на Слънчев Бряг. Майка й беше дошла на почивка.