9

скънка

преди 7 години

дори не бих правил тройка с една от тях и приятел.Приличат на *** - това, което трябва да е красиво, не е е,а а това, което трябва да е възбуждащо, не е

8

777

преди 7 години

Сигурно си ги мерят на кило

7

Курти

преди 7 години

Ако ги спечеля тези 600 кубикови импланти ще си ги сложа на дедовия и гледай какво става с плеймеитките тогава.

6

Хм...

преди 7 години

"Тази седмица минава под знака на плеймейтките, които сами избраха победителката за всички времена"... Не го разбирам това. Не намирам логика. То какво ли вече има логика в България. Ще се явя на някакъв си конкурс за нещо си и ще гласувам за конкурентка, хм...

5

Анонимен

преди 7 години

ПХАХАХАХАХА, естет си

4

фен

преди 7 години

Докато не започнат да инплантират силикон в ушите някак постни ми изглеждат. С патешките джуки е много свежо, но искам и ушите им да са като казанлъшки понички.

3

Анонимен

преди 7 години

тези силиконови...найлонови...и за рециклиране не стават. то е просто грозно да гледаш 2 полутопки,които не помръдват. ама поне енчев и няколко като него печелят,значи,все има полза за някого от равните мозъци на тези безмозъчните.

2

Анонимен

преди 7 години

Хора, редактори, спрете с тия простотии, не ставайте трибуна на извратена проституция, гнусно е да ги гледа човек. Защо не давате новини за постижения на деца, на културни дейци, на учени, а давате тия идиoтизми. Гнусно е, повръща му се на човек, това ли ви е задачата или и вие сте такива - дъщерите ви, майките ви, засрамете се.

1

помак

преди 7 години

Сега как да наречеш рекламата на плът?Ако им кажеш истинското име ще ти изтрият коментара,а те рекламират същото ,но с друго европейско име,но в крайна сметка са си едни и същи Sпермояди!