45

OMG_Lucker

преди 7 години

Аз бих го оставил да навлезе 1 метър във въздушното им пространство и бих го свалил.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 75Стюпид, какво мислиш за онези томахавки, май че бяха 32, дето си "изгубиха" в Сирия?Трябва наистина да си ужасно умствено изостанал, за да не разбереш горчивата истина.Очаквм един такъв RQ-4 да кацне цял-целеничък на руско летище, да видиш какъв плач ще се понесе, какви молби да им го върнат. Като със "Сентинел"-а в Иран.

43

Анонимен

преди 7 години

Дрон засякоха, ама томахавките не можаха.

42

Молодец...

преди 7 години

Ай хафтеее.......Редакцията да каве нещо за Топлофикация, Лукойл, ниските заплати. Българите в чужбина, а не само да ми дрънка за руските си спонсори.

41

Животновъд

преди 7 години

До КраварДокато има пияни руски ***, ща има и кравари!

40

Кравар

преди 7 години

Краварите разузнават с безпилотен самолет и те разузнават за да насъскат такива като нас, Румъния, Полша и балтийските страни да направят война с Русия,а краварите по това време ще пляскат с ръце през океана и ще продават оръжие на всички, включително и на Русия ако поиска.Най-важното е краварския бизнес да върви, а аборигените като нас да мрът за да може да богатее САЩ.

39

Русифилски лъжи

преди 7 години

До Анонимен 66В средата на февруари Space X се скачи с МКС и достави 2.2 тона товар, бе балалайке фалшива. Защо лъжеш хората?

38

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТМай на теб са ти вкарали бръмбари в главата!

37

Златко Златев

преди 7 години

- Не е! Не е учил`ищян, а е от Полски Тръм Биеш.- *** пак арно е Баш Бозукът да си е по адет!

36

Широка Душа

преди 7 години

- Боко, Я ДАЙ СИ ДЗАДНИКЪТ ДА СЕ МАСКИРАМ КАТО ***!- Не съм стиснат! Не!- Ми ти купа една гарсонерка, *** нема да се кюскаш с дуварите веке?- *** тоо моя злат *** насреща не мога да му устоя, че училищен!

35

Анонимен

преди 7 години

Те да бяха засекли навреме офцете при Босфора....

34

РусГъз

преди 7 години

- Извинете, имате ли валута?- *** имаме, имаме..- *** да не е от пустинта валутттаата?- Не е, не е... от книжарничката е!

33

АЛТЪН БУЗУК

преди 7 години

- Извинете, *** има ли у България по-широчки?- Ми моя малък ли е?- Алтън, алтън, ашкоулсум!- Ей това е *** - Русия!

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 47Къде за Запад почиваш пък ти съ3,20 в джоба бе гольо? Ако на снимките и клиповете които гледаш в нета и ти се иска да посетиш някой ден,евентуално местата които гледаш казваш почивка това е друга работа.

31

Русия (анал)

преди 7 години

- Като АНАЛлизирам нещата смех ме да кажа за дуварът!- *** дан са бласна пак?- Аз такова дорде взема Левия завой и у Десния..!- Язък!- *** добре съм де! Неам натъртвания по гърдите!- Да не би да имаше препасник- *** дзадникът още ми е озлатиен?- С алтъне ле?

30

Идателство Черната

преди 7 години

- Не съм аз у аквариумът с рибките, а съм у книжарница "Златен ***".- *** върви ли търговията? Има ли ширина?

29

Дуварът

преди 7 години

- Нищо нема *** се се бута при мене па оди и на гурбет.- Ми Що?- Да спечели некоя драхма да се фука пред издателство Чернат.

28

Анонимен

преди 7 години

Русия спи пияна в северна Азия.Никой не се интересува от нея.На кой му трябва блато?

27

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевВасилев много ме кефиш . имаш ли фейсбук ?

26

Анонимен

преди 7 години

Те хората отидоха вече до края на слънчевата система и зад нея ....тук още ми обесняват некви папуци, каква била Русия .... се е едно на някой му дреме. Ползваме западни технологии, гледаме западен спорт и наука , почиваме на запад , децата ни учат на запад . . кво е направила Русия толкова ,че по цял ден е възхвалявате? НИЩО.