103

Ей Биби ли си

преди 7 години

Иисус е роден в обора, яслата, където пасат овцете и агънцата е положен. Никъде не пише за агнета и гергьовден. А баща му е Бог, според библията, но попечител, пастрок се явява Йосиф. Къде е роден, на къра пред Назарет. Що за дивотии раждат хумните глави на лапачите на данъците ни???

102

Биби

преди 7 години

До АнонименИисус НЕ е роден на 25 декември. Това са съвременни интерпретации. В библията пише, че когато се е родил - навън е имало новородени агънца... И затова още е наречен "агнец", "жертва" в името на повдигането на хората.

101

Ха ха

преди 7 години

До АнонименГодината на раждане на Иисус НЕ е О. А родителите са - майка -Мария, но бащата НЕ е Йосиф.Мтого грешки. Двойка.

100

fiipi

преди 7 години

Shengen za RBG ...;)

99

учен - философ

преди 7 години

Единствения бисер, който аз виждам е може би това за певицата, другото са журналистически глупости. Далеч не толкова бисери, колкото стремеж на журналистите да пишат глупости.

98

учен - философ

преди 7 години

Друг бисер - "Растенията сами произвеждат храната си. Те се наричат производители. Животните ядат готова храна...--------Всъщност всичката храна представлява преработена слънчева светлина. Растенията обаче са единствените, които могат да се хранят директно от нея. Те после се превръщат в храна за други, но ако те не бяха превърнали светлината в храна, останалите нямаше да имат какво да ядат.Та питането в тоя случай е журналистите какви са - грамотни ли, нещо друго ли? :)

97

Анонимен

преди 7 години

Име - ЙешуаГодина на раждане - 0Място на раждане - ВитлеемРодители - Мария и Йосиф

96

Анонимен

преди 7 години

И кво толкова?

95

Тинев

преди 7 години

ДЕМОКРАЦИЯТА ражда простотия!

94

Умник

преди 7 години

Име - Иисус Христос (пише го в самия въпрос по дяволите).Година на раждане - 0 ?!? (и аз не знам дали може отговорът да е друг).Място на раждане - Обор / Плевня.Родители - Мария, Йосиф, Господ.

93

Неа до 90

преди 7 години

Неизвестнен ...как е :)

92

Тиква Цигулкова

преди 7 години

Да бяха попитали поне за данните на ББ. Малките герберчета и без това трябва да знаят всичко за лидера и вожда на народа. А пък тоя Исус само някой са го чували. От къде ще знаят кога е роден.

91

Анонимен

преди 7 години

Коментарите показват умствения капацитет на българина хахаха

90

Анонимен

преди 7 години

До свинаряТова не е ЕГН...

89

Анонимен

преди 7 години

Исус не е роден декември... нали сте много религиозни барем си бяхте прочели писанията. Коледа измества римския Sol Invictus (Раждането на бога Слънце).

88

Анонимен

преди 7 години

Има не един бог роден на 25 декември от девица, разпънат, възкръснал.Бог Хор, Митра, Дионис, Христос.Всичко това описва пътят на Слънцето по небето и няма нищо друго.12 съзвездия 30 дни от месеца. На изток в северното небе 25 декември Сириус от Орион е най-ярката звезда и сочи изгрева. Тримата царе-трите зведи от колана на Орион.Умирането- намава дължината на дните, слънцето стига по пътя си на юг до Южен кръст, там сякаш стои 3 дни, след това се раджа"възкръсва" и като мести с един градус

87

свинаря

преди 7 години

Иисус Яховев ХристозовЕГН:00.01.01.6666Роден във Витлеем,Юдея

86

Анонимен

преди 7 години

Те не са комунисти, а чи, футиии..

85

доц. д-р чоко боков

преди 7 години

вие какво очаквате. мутрата проста и неграмотна рече как образованието било приоритет. а той е известен с извънземната си тъпота и великанска наглост. приятен ден.

84

Анонимен

преди 7 години

Роден: 33 години преди христа........................................Плонди, ти четеш ли каквото пишещ?Как може Христос да се роди 33 години преди Христа.