111

Сашо

преди 7 години

До Анонименне знам кой се смее ама на оня гоооолемия бомбардировач над северно море се бяха вдигнали 5/пет/ истребителя от нато да му го хващат ама не го устискали

110

Сашо

преди 7 години

До Анонимензащо си анонимен бе напиши си посраното име

109

Анонимен

преди 7 години

Всички помним как една ханъма с Ф-16 направи за смях великите въздушно космически сили (за наименованието също бурна доза смях) на матушката за смях. Та ореваха после света. А форумните им *** се бяха изпокрили тука и ближеха рани бая време след това хахахахахаха

108

Анонимен

преди 7 години

Уааааааау! Руското Су прехванало разузнавателен самолет? Що не прехвана някой Ф-16 да се посмеем всички после?А един великоруски военен кораб беше прехванал кораб с овце и после потъна...как го правят - не знам. Велики комедианти са руските военни.

107

Анонимен

преди 7 години

А защо Русия се намесва във вътрешните работи на България, вкл. и с тролене?

106

Анонимен

преди 7 години

рубладжиите защитават руските поробители, като стана въпрос за история - и съсипника на 1 вата Българска държава княз Светосляв, и завоевателя на българското КАзанско ханство, и окупанта Сталин, от чиято окупация още не можем да се отървем!

105

Някой

преди 7 години

Ех, г- жо Василева! Вие знаете ли изобщо какво означава един самолет да бъде прехванат?

104

до калеко алеко

преди 7 години

аве ние направо от дървото ги свалихме тия *** - освен азбука, и език им дадохме, и християнска цивилизазция, 1-ия им патриарх, литература и култура, научихме ги на строителств о - Кремъл е по идея на КАзанския Кремъл и т.н. Мусоргски, Тургенев Горки и половината им писатели са с български корени, спасителят на русия ген> Суворов (от рода Сувар) ... много още..

103

Анонимен

преди 7 години

Руския окупант и Боби са еднакво глупавии. Или са един човек или са от школото на СССР. Пишат само проруски измислици и лъжи.

102

Мишо

преди 7 години

До отг за мишоСтрахотно но това, което казваш са общи фрази. Присъствието в една държава на чужди правителствени организации, военни сили и т.н. може да означава много и е твърде разтегливо понятие.Да си спомним тогава Либия, Ирак, Виетнам и какво. Става въпрос за конкретни събития довели до определени последствия, точно затова отговора ми е под формата на въпроси.Надявам се да ме разбираш.

101

Анонимен

преди 7 години

САЩ могат да летят, където решат в международно небе. Особено в черно море , където има 3 Натовски държави .Аре стига ни занимавахте с вашта Русия. Комплексари. САЩ нито паради правят да се фукат, нито въздушни граници нарушават.Русия и двете прави от комплекс.

100

айде въпроси

преди 7 години

а кой яде бой във война в Афганистан? Кой въоръжаваше Иран и Ирак? А кой е с военно присъствие в Сирия? и аз мога да задавам неудобни въпроси...

99

отг за мишо

преди 7 години

присъствието на раша в изтока не е от вчера, аот десетилетия! Колкото са виновни сащ, толкоз и те - в Афганистан, иран ,ирак, сирия те имат въздействия още от 50-60 години!

98

ТръмпеГолем

преди 7 години

Колкото и да не ви иска да го признаете Русия е само регионална сила а господарите са много на Запад така, че поклон пред Тръмп и т'ва е .

97

значи

преди 7 години

САЩ ще си летят където искат, *** да не *** много, щот ще ядат бой бой бой! Санкции, глад, бой стригане! от тва разбира мужика! Горна Волта с ракети - тва е раша!

96

Мишо

преди 7 години

До Анонимен 142 От кога започна конфликта в Сирия?Кога започнаха да бягат хората към Европа?Кога започна геноцида на християни, евреи, мюсюлмани?Кога се намеси Русия?

95

аало

преди 7 години

окупанта и боби - скрийте се бе, че миришете на рубли!Пишете глупости - черно море не ена москва, а тва за българската империя са типични руски партенки...

94

Анонимен

преди 7 години

Голямо геройство е изстребител да прехване невъоръжен разузнавателн самолет. Също като да убиваш безнаказано сирийски жени и деца.

93

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТСлед някой друг "поздрав" на бай Дончо ще му писне и ще отнесете много ГРУЗ 200 от Черно мморе в ***, а джуджето ще раздава медали посмъртно.

92

въпрос

преди 7 години

***, аве то черно море на расия ли е бе??? наглеци недни рубладжийски!