38

Тодор Колев

преди 7 години

На зам министърката кум ЦЦ, на еврокомисарката родотстъпничка кум Жозе Дол, на Марешки депутатите-кой кум кой сват, кой баджанак, ... изобщо "Управление "Роднина, милиционер, роднина, милиционер....". Позор, наглост и тъжно-смешен плач.

37

Психиатър

преди 7 години

Василев, пак ще те прибера! Я виж как съм ги оправил Странджата и Професора, тихи , кротки, не се интересуват от Герб и политика!!

36

ИВАНОВ

преди 7 години

СВИНСКИТЕ ЧЕРВА ОТНОВО СЕ ОПЛЕТОХА!

35

ИЗСТРЕЛЯЛО Я Е

преди 7 години

ХАЛВАДЖИЯТА ЗА БОЗАДЖИЯТА. ПРОГЛУШИХА НИ УШИТЕ КАК "НАЙ-СПРАВЕДЛИВИЯ", "БОРЕЦЪТ" СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА И КОНФЛИКТЪТ НА ИНТЕРЕСИ БАЙ ХЕЙ, УВОЛНИЛ ЗАМ. МИНИСТЪРЪТ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО САМО ЗА ЕДИН ДЕН,ПИТАМ ОБАЧЕ, НЕ Е ЛИ СЪЩИЯТ ТОЗИ БАЙ ХЕЙ, КОЙТО ГО Е НАЗНАЧИЛ. ДЪРВЕН, ДЪРВЕН ПИ АР НА ЕДНА ТИКВА

34

Религията?

преди 7 години

Странното в тези снимки е, как тази млада дама е допусната в подобно облекло в църква...

33

дзъ

преди 7 години

До Василев...ако иронизираш...позравления, ако не - моля те вземи мерки за психологическото ти здраве

32

Анонимен

преди 7 години

Е 12 часа ко дръпне националните телефони и каже че има профилактика и ги пусне у 13;30 цена нема да има боико дее бре не знам

31

Гробокопач

преди 7 години

Между проповедника Муун и Цветанов, кум, разлика няма! После се чудим защо и в герберските общини е така! Ура, ура, ура, всички са едно голямо и задружно сицилиянско семейство!

30

дзъ

преди 7 години

еееее верно бе....сега като се зажена ще поканя Цветанов за кум...може пък да ми потръгне бизнеса

29

Анонимен

преди 7 години

До Василев 32Ами тогава да си изберат един киевски кмет, той за разлика от наш цветанчо има не 6 а 600!!!!! апартамента! НЕ Е ШЕГА! ИСТИНА Е! И на всичко отгаре и още имоти, жилища, коли и т.н.....Айде при хунтата!!! Там са по-богати....Пфу, "умник", да ти имам критериите! Калкото е по-гаден и крадлив някой, толкова по-ти харесва, нали? Отврат! ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ! БОЖЕ, ВЪРНИ НИ ХАН КРУМ! САМО НЕГОВИТЕ ЗАКОНИ ЩЕ НИ ВКАРАТ В ПЪТЯ!

28

Анонимен

преди 7 години

Хаха, всички знаем каква колоака в България. Корупция, наши-ваши, далаверки, пребиват хора до смърт ако проговорят ..... и така кервана си върви

27

ех

преди 7 години

След великата победа на червения септември винаги има:Наш човек!!!

26

Аристократите бг

преди 7 години

Ето я новата българска европейска аристокрация. Миришат на чесън и непрани партенки, но живеят в друг свят, къпят се с банкноти, носят чанти Прада. Това създаде ЕС - селскочесъновата милиционерско-кIвенска новобългарска аристокрация. Вижте я добре. Такава е била и преди падането ни под турско. Продала се на султаните, но пък султаните след един век им клъцнали главите продажни и не останал и спомен за тях. Сал за един цар Иван Шишман.

25

Анонимен

преди 7 години

Помощничката е на линия добро утро и на моята скъпа колежка днес е нетен ден за нея петък е време за чат и още нещо добро утро мила как си рахат лиси

24

Анонимен

преди 7 години

Ей такива неща гонят хората от България вече десетилетия.Учиш, блъскаш се, развиваш се и накрая те пратят в десета глуха, само защото някой си е роднина на партиен секретар / партиен велможа / министър.И накрая ти писва и си вдигаш чуковете.

23

ох

преди 7 години

До extremistА повече апартаменти имаш ли,за дарение де за партията де.....

22

Обикновен Българин

преди 7 години

Оставете човека на мира. Поканили са го да им стане кум и това е всичко.

21

extremist

преди 7 години

ЦВЪКО ЩО НЕ МЕ НАЗНАЧИШ МЕН ЗА МИНИСТЪР А ? КЪДЕ ДА СИ ПОДАМ МОЛБАТА ?

20

Анонимен

преди 7 години

сваТби, не мога да повярвамq че го сбърках(((

19

Анонимен

преди 7 години

та като сме на тема свадби, та се сетих да питам, до кога все ще сме от "страна на булката"?