8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - ...такива селяци управляваха България след 09.09.44 докато дойдоха техните деца.Сега обаче е по зле от тогава,много по зле...Би следвало да отчетеш, че онези хора в българско, бяха хора от царството, така да се каже, възпитани в други условия и морал. Те измряха. След тях са хората, възпитавани в духа на комунистиеското ръководство на страната и съответно неговия морал. Защо не се радваш на това?!

7

Анонимен

преди 7 години

Крадем им работните места да и затуй ни наритаха. Hикой не ни иска и не ни обича вече и на Путин му е през другия крачол за нас, той си има Ердоган пак изпускаме всички влакове и се правим на велики.

6

Анонимен

преди 7 години

Вчера пребиха един който каза кой върти контрабандата.Ето това е нормализиране по ГЕРБ.Изключително войнстваща простотия,агресия и самодоволство.Такива селяци управляваха България след 09.09.44 докато дойдоха техните деца.Сега обаче е по зле от тогава,много по зле.

5

Анонимен

преди 7 години

Смях,нормализира като назначава един *** за шеф на митниците.Верен на партията на Борисов.Ако нормализираше, трябва да има конкурси и то истински.Сега назначенията са на хора с байганьовски манталитет които всичко им е ясно.Махат с ръка и решават проблеми така както им нареди интелекта който липсва.Преди 1989 са комунисти,сега демократи.

4

ха

преди 7 години

До Анонимен 3Значи комунисти оправят батаците на комунисти,така ли!?Да ти имам логиката!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Герб нормализира:)))))Назначава свои хора, партия от бивши комунисти.Всеки нормален българин го знае.Не тези които драскат по форумите глупости, а тези които издържат семейство и деца.Герб са другата БСП.

2

Анонимен

преди 7 години

Няма режим на ГЕРБ. ГЕРБ само нормализира нещата в тази наша забатачена от комунизма и посткомунизма държава.

1

Анонимен

преди 7 години

Затова герб се хвалят, че безработицата е намаляла. Просто хората бягат от режима на герб.