91

Анонимен

преди 7 години

"Направо положението е ИздислаВ"Само дето всички се възхищават от перфектния му английски. Виж интервютата на Белгия, Италия и Армения да видиш що е Издислав. Дори не знаят определени думи и ги казват на родния си език.

90

Анонимен

преди 7 години

С тая прическа няма да коментирам на какво ми прилича..

89

Анонимен

преди 7 години

Той сам си казва че в Русия е бил никой, стига до финал на Голос дети, но не попада в тройката. Там конкуренцията е огромна. Но Кристиан е страшно амбициозен и упорит, той е работохолик и решава да се яви на X factor в БГ. И сега стигна до Евровизия, което като конкурс е cheap level, но е трамплин /шанс за човек като Крис да бъде забелязан на световната сцена. И той ще направи световна кариера, със сигурност. 100хиляди фена от цял свят до тук в Инстаграм и 50 хиляди във Фейсбук!!! Ами това е статус на знаменитост!!!!

88

Vgv

преди 7 години

Направо положението е ИздислаВ

87

Анонимен

преди 7 години

"Най-добрите беше песента на Естония, която не продължи за съжаление. Евровизия е жалък политически фарс."Симпатични бяха естонците, но песента е копие на Modern Talking от 80-те години. Нито е нещо модерно, нито пък чак толкова ретро, че да изненада (Португалия). Продължиха някои много по-слаби песни (Гърция), но отпадането им не е изненадващо.

86

Гост+

преди 7 години

Като го послушах повече съм съгласен, че е невероятен талант. Успех!

85

Анонимен

преди 7 години

нашата песен не е лесна за пеене и мом4ето има лек проблем при прехода към високите тонове, но се надявам специалистите да му помогнат!струва ми се, 4е нашата песен е насо4ена към много младите и не знам те гледат ли толкова колкото и такива като мен 50 годишните!ина4е холандките извадиха убийствен вокал!!

84

анонимна

преди 7 години

Момчето пее с голямо чувство и от сърце. Песента е в стила на Ед Шийрън, чиято музика е изключтилено много харесвана в последните години. Особено от жените. Успех!

83

Анонимен

преди 7 години

"Ще има ли пари за болните Български деца и гладните пенсионери? , защото за тази блябля и бнт се харчат Народни пари !"Харчат се, ама ако не се похарчат пак няма да отидат при деца или пенсионери, а ще ги откраднат.

82

Анонимен

преди 7 години

"какъвто конкурса, такива и участниците му- некадърни третополови същества"А тогава що не кандидатства да отидеш ти, бе кадърен еднополов, а на Кристиян хиляди, които нямат нищо общо с България, му казват, че е дете чудо?

81

Анонимен

преди 7 години

"а той раша"Представителите на Сърбия, Албания и Португалия (може и повече да са) от години са избягали в САЩ, Чехия и мъжа от Сан Марино - в Германия, исландката живее между САЩ и Швеция, певицата на Швейцария е румънка емигрантка, а тази на Дания е родена и живее в Австралия (!) и не говори датски. Никой не вика на Крис руснак освен самите руснаци, които също се гордеят от него. Даже е рядкост певец от Източна Европа да представлява страна, от която не е избягал, а обратното.

80

84

преди 7 години

Кристиан трябва да спечели, защото ТОЙ ИМА КАКВО ДА КАЖЕ И ПОКАЖЕ НА СВЕТА! ТОЙ ВЕЧЕ Е ГОЛЯМА ЗВЕЗДА С БЛЯСКАВО БЪДЕЩЕ !!

79

добър!

преди 7 години

80 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

78

Анонимен

преди 7 години

Все пак има нещо европейско в този фестивал -първо мина гласуването после бе водевила с бремената македонска булка и кандидат жениха......ако това беше предаване на родна почва ,а познайте какво щеше да стане и дали алчните за смс -си и пари продуценти биха пропуснали такъв шанс.

77

Анонимен

преди 7 години

Някои тук казват, че българската песен не била нещо особено. Е като за Евровизия - това е нивото....не е шедьовър, но е добра. Но я ми кажете онова пародийно недоразумение от Италия с горилата по - добро ли е, че го спрягат за победител?!!!! Ако спечели италианското чудовище Габани, няма да го преживея! Още от самото начало ми е противен и песента му е ***! А знам каква пропаганда се води от страна на италианското лоби в Евровизия Италия да спечели, защото последните години те все не могат да докретат поне до 2ро място, особено ги е яд за Il Volo, искат да си вдигнат имиджа на Сан Ремо. Но

76

Крис

преди 7 години

Скапани *** и комплексари с нещастен животец! Оставете детето намира! С теб сме адаш! Ти си човекът!

75

РОССИЯ

преди 7 години

българин роден в москва майка рускиния баща българин а той раша да е жив и здрав желая успех на крис престави българите после ще те плюят бг са продажници особено политиците

74

до 63

преди 7 години

защо гледаш евровизия,гледай пирин фолк, отиди на роженския събор....пийни една ракия,замези с кебапчета,изрупай стрък чесън....

73

Анонимен

преди 7 години

Thank youБлагодаряСпасибоТова каза на края Костов след изпълнението си.Интересно защо не казаха от къде е във визитката му.

72

Анонимен

преди 7 години

76, какъвто конкурса, такива и участниците му- некадърни третополови същества! Това е.